ΙΣΤΙΟΠΛΟΪ́Α

Στο Σαν Ρέμο το «470» και τα «420»

Οι Καγιαλής και Μάντης μετέχουν στο διεθνή αγώνα «Carnival race 2019»
Στο Σαν Ρέμο το «470» και τα «420»

Στα πλαίσια της προετοιμασίας τους για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470 του Μαΐου, οι Π. Μάντης –Π. Καγιαλής και Μ. Μπόζη – Ρ. Κλωναρίδου βρίσκονται στην Ιταλία για να πάρουν μέρος στον διεθνή αγώνα «Carnival race 2019» στο Σαν Ρέμο από 21 έως 24 Φεβρουαρίου.

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι θα έχουν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να δοκιμάσουν τον θαλάσσιο στίβο και να τρέξουν μαζί με άλλα γνωστά ονόματα της κατηγορίας.

Εκτός από τα 470 θα γίνουν ιστιοδρομίες και για τα 420 και η ελληνική συμμετοχή θα είναι μεγάλη. Συγκεκριμένα έχουν δηλώσει συμμετοχή τα εξής πληρώματα: Μ. Παππά – Μ. Τσαμοπούλου, Ο. Σπανάκης – Κ. Μιχαλόπουλος,  Ε. Σωτηρίου – Ε. Γιαννούλη, Π. Δρούγκας – Χ. Μουζάκης, Ι. Δέδες  Ντεντόπουλος – Δ. Σπανόπουλος, Δ. Βαρθολομαίου – Γ. Μεταξιά, Ε. Γιαννούλης – Σ. Μιχαλόπουλος, Ν. Σταυρόπουλος – Π. Πιπεράκης, Ν. Διακάκη – Μ.Μ. Ρόζα, Ε. Οικονομίδου – Κ. Σουλιώτη, Π. Κόλλιας – Π. Μαρκουλάς, Π. Βέκκος – Χ. Σταθάς , Ε. Μανίκης – Ε. Μπουζάνας.

 

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Ερμιόνη Γκίκα: «Αφιερώνω το μετάλλιο στην Ελλάδα, στην Θεσσαλονίκη θέλω το χρυσό»

Αυτοπεποίθηση, ηρεμία, εμπειρία. Τρεις λέξεις που έβγαιναν συχνά πυκνά από το στόμα της Ερμιόνης Γκίκα, στην συνέντευξη που παραχώρησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμακίου

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Ο Λούκα Ραντέλιτς μετά το ασημένιο της Ερμιόνης Γκίκα στο παγκόσμιο «ο μεγάλος μας στόχος είναι οι ολυμπιακοί αγώνες του λος άντζελες»

Θυμίζουμε ότι η Ελληνίδα ιστιοπλόος είχε στεφθεί πέρυσι παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρωταθλήτρια Ευρώπης Νεανίδων στην ίδια κατηγορία και με το καλημέρα του νέου έτους δείχνει το πολύ υψηλό επίπεδό της και ουσιαστικά επαναλαμβάνει έναν θρίαμβο.

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Ασημένια Παγκόσμια Πρωταθλήτρια η Ερμιόνη Γκίκα στην Ολυμπιακή κατηγορία ILCA 6 U21!

Στο δεύτερο σκαλί του βάθρου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21 ανέβηκε η Ερμιόνη Γκίκα.

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Η Ερμιόνη Γκίκα τα δίνει όλα για το μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA 6 U21

Το παλεύει στην τελική ευθεία του παγκοσμίου πρωταθλήματιος ILCA 6 U21 για να πάρει το μετάλλιο η Ερμιόνη Γκίκα...

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια είναι η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Μέσα στα μετάλλια σταθερά η Ερμιόνη Γκίγκα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21 και συγκεκριμένα στη 2η θέση...

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: Δυνατό ξεκίνημα από Γκίκα και Πετριανό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Δυνατό ξεκίνημα από Γκίκα και Πετριανό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA U21

Τρεις Έλληνες ιστιοπλόοι μπήκαν στο ILCA U21 στο Λανθαρότε με Γκίκα και Πετριανό να δείχνουν από νωρίς ότι έχουν ρυθμό για υψηλές θέσεις.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Φινάλε στο open περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας Οπτιμιστ

Φινάλε στο open περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας Οπτιμιστ

Έπεσε η αυλαία στο open περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών της κατηγορίας Οπτιμιστ...

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Με 203 σκάφη και αθλητές από την Ολλανδία και την Ουγγαρία το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία Οπτιμιστ

Με 203 σκάφη και αθλητές από την Ολλανδία και την Ουγγαρία το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών στην κατηγορία Οπτιμιστ

Ξεκινά την Παρασκευή το open Περιφερειακό πρωτάθλημα Αθηνών (Grand Slam) στην κατηγορία Οπτιμιστ για την πρόκριση της προεθνικής ομάδας του 2026.

Σπορ
Σπορ: Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο Νίκος Παππάς, κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του Κόσμου για το 2025, ήταν ο νικητής στο περιφερειακό πρωτάθλημα Οπτιμιστ δυτικής Ελλάδας και Ιόνιων νησιών

Ο κορυφαίος νέος ιστιοπλόος του κόσμου για το 2025, Νίκος Παππάς, επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του κατακτώντας την πρώτη θέση στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα Οπτιμιστ Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων που ολοκληρώθηκε στη Βόνιτσα.

Σπορ