ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Κοινόβιο η εθνική ομάδα στην κωπηλασία

Τα μέλη της εθνικής ομάδας θα κάνουν προετοιμασία στου Σχοινιά
Κοινόβιο η εθνική ομάδα στην κωπηλασία

Από την Κυριακή, 21 Οκτωβρίου, έως τις 28 Οκτωβρίου, τα μέλη της εθνικής ομάδας στην κωπηλασία, θα κάνουν κοινόβιο. Συγκεκριμένα, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν στο κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά, παρουσία των πρωτοκλασάτων αθλητών της κωπηλασίας.

Στο πρώτο κοινόβιο που ξεκίνησε στις 15/10 μετέχουν οι: Στέφανος Ντούσκος (ΝΟΙ), Σπύρος Καλέντζης (ΝΟΘ), Γιάννης Καλανδαρίδης (ΟΕΑΝΑΒ),Γρηγόρης Σχιζοδήμος (ΟΕΑΝΑΒ), Γιάννης Μαρόκος (ΙΟΘ), Αντώνης Παπακωνσταντίνου (ΕΝΟΑ), Νίνος Νικολαΐδης (ΕΝΟΑ), Πέτρος Γκαϊδατζής (ΝΑΟΚΘ) και Χαράλαμπος Ντινενής (ΝΟΛ).

Από τους παραπάνω όσοι επιλεγούν θα παραμείνουν ως τις 28 Οκτωβρίου μαζί με ακόμα επτά επίλεκτους που θα μεταβούν στο Σχοινιά την Κυριακή (21/10) και πρόκειται για τους: Κατερίνα Νικολαΐδου (ΝΟΚατ), Αννέτα Κυρίδου (ΝΟΘ), Δήμητρα Τσαμοπούλου (ΕΝΟΑ), Θωμαής Εμμανουηλίδου (ΝΟΘ), Ελένη Αγιώτη (ΟΕΑΝΑΒ) , Χρήστο Στεργιάκα (ΝΟ Μαυρ.) και Δήμητρα Γεωργούδη (ΟΕΑΝΑΒ).

Θα ακολουθήσει δεύτερη επιλογή ως την άλλη Κυριακή και οι αθλητές κι αθλήτριες που θα επιλεχθούν θα μεταβούν για προετοιμασία σε υψόμετρο στη Σαμαρίνα Γρεβενών ως τις 18 Νοεμβρίου.

Εκεί θα μεταβούν στις 28 Οκτωβρίου και οι τρεις αθλητές που πήραν μέρος στους πρόσφατους Ολυμπιακούς αγώνες Νέων στο Μπουένος Άϊρες και πιο συγκεκριμένα οι: Μαρία Κυρίδου, Χριστίνα Μπούρμπου και Στέφανος Καπάκογλου.

«Χάλκινος» στο Παγκόσμιο τζούντο U21 ο Μαρκαριάν!

Μεγάλα ντέρμπι στο πινγκ πονγκ

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κωπηλασία: Στέφανος Ντούσκος: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου (vid)

Στέφανος Ντούσκος: Η απονομή του χρυσού μεταλλίου (vid)

Ο Στέφανος Ντούσκος για μια ακόμα φορά τίμησε την Ελλάδα στο υψηλό επίπεδο, πήρε το χρυσό του μετάλλιο στο γκαλά που έγινε

Κωπηλασία
Κωπηλασία: Ένας είναι ο Στέφανος Ντούσκος! Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Ένας είναι ο Στέφανος Ντούσκος! Παγκόσμιος Πρωταθλητής!

Ο Στέφανος Ντούσκος ανέβηκε ξανά στην κορυφή, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κωπηλασίας στη Σανγκάη

Κωπηλασία
Κωπηλασία: Στέφανος Ντούσκος: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας!

Στέφανος Ντούσκος: Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας!

Ακόμα μία σπουδαία εμφάνιση από τον Στέφανο Ντούτσκο!

Κωπηλασία
Κωπηλασία: Στέφανος Ντούσκος: Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας!

Στέφανος Ντούσκος: Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος κωπηλασίας!

Ακόμα μία επιτυχία ο Στέφανος Ντούσκος!

Κωπηλασία
Κωπηλασία: Χρυσό για Μουρατίδου και Διαβάτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων

Χρυσό για Μουρατίδου και Διαβάτη στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νεανίδων

Οι Πασχαλίνα Μουρατίδου και Ελένη Διαβάτη κατέκτησαν το χρυσό στο διπλό σκιφ του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Νεανίδων, αφήνοντας πίσω Μ. Βρετανία και Γερμανία.

Κωπηλασία
Κωπηλασία: Κωπηλασία: Λάμψη και συγκίνηση στη γιορτή των κορυφαίων

Κωπηλασία: Λάμψη και συγκίνηση στη γιορτή των κορυφαίων

Κωπηλασία: . Για πάνω από 2 ώρες οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του 2024 αποθεώθηκαν από ένα κατάμεστο αμφιθέατρο

Κωπηλασία
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Ιστιοπλοΐα: «Να δοθεί τέλος στον διωγμό των ναυταθλητικών σωματείων και να νομιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις τους»

«Να δοθεί τέλος στον διωγμό των ναυταθλητικών σωματείων και να νομιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις τους»

Οι ομοσπονδίες ιστιοπλοΐας, κωπηλασίας και κανόε καγιάκ ενώνουν τις δυνάμεις τους για για να δοθεί τέλος στον διωγμό των ναυταθλητικών σωματείων και να νομιμοποιηθούν οι εγκαταστάσεις τους

Ιστιοπλοΐα