ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

ΟΠΑΠ: Στο βάθρο του Ironman 70.3 Greece ο Σουβατζόγλου

Δεύτερη θέση στον αγώνα και πρώτος ανάμεσα στους Έλληνες συμμετέχοντες
ΟΠΑΠ: Στο βάθρο του Ironman 70.3 Greece ο Σουβατζόγλου

Ο ΟΠΑΠ Champion Γρηγόρης Σουβατζόγλου μπήκε στο βάθρο των νικητών του Ironman 70.3 Greece, Costa Navarino.

Κατέλαβε τη δεύτερη θέση στο αγώνα και αναδείχθηκε πρώτος ανάμεσα σε περισσότερους από 600 Έλληνες συμμετέχοντες.

«Ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα! Ήταν το πιο δύσκολο IRONMAN 70.3 που έχω συμμετάσχει.

Είμαι πανευτυχής που μπόρεσα να ζήσω μαζί με τους συμπατριώτες μου αυτήν την εμπειρία.

Ανατριχιάζω όταν ακούω τον κόσμο να φωνάζει «Πάμε Γρηγόρη, πάμε Ελλάδα!»

Ευχαριστώ πολύ τον ΟΠΑΠ που με βοήθησε να βρίσκομαι σήμερα εδώ», δήλωσε ο Έλληνας «Iron Μan».

 

Η εμπειρία του αγώνα-θρύλου με τον ΟΠΑΠ

Ο κορυφαίος αγώνας τριάθλου στον κόσμο πραγματοποιήθηκε στις 14 Απριλίου 2019, στην Costa Navarino, με την υποστήριξη της εταιρείας.

Περισσότεροι από 4.500 αθλητές, συνοδοί, θεατές και εθελοντές έδωσαν δυναμικό παρών στον αγώνα-πρόκληση.

Ανάμεσά τους τέσσερις αθλητές που ταξίδεψαν μαζί με τον ΟΠΑΠ στη Μεσσηνία για να ζήσουν την εμπειρία του αγώνα, αφού πρώτα είχαν προετοιμαστεί υπό την καθοδήγηση του Γρηγόρη Σουβατζόγλου.

Τέσσερα χιλιόμετρα πριν από τον τερματισμό, συνοδοί και φίλοι εμψύχωναν τους αθλητές με μηνύματα που προβάλλονταν σε πινακίδες της εταιρείας.

Νικητές του πρώτου πρώτου IRONMAN 70.3 Greece, Costa Navarino αναδείχθηκαν ο Ernesto Espinoza από την Κόστα Ρίκα και η Juliana Villasante από το Μεξικό.

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιστιοπλοΐα: Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη, με την ολυμπιακή κλάση iQFOiL.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Άλλαξε η πρεμιέρα λόγω καιρού!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Σπουδαίες εικόνες που πρέπει να απολαύσουμε!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Τρομερή διάκριση για τον Νικόλαο Παππά!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Αυτή είναι η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Σπουδαία κίνηση από την ΕΙΟ!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Σπουδαία συμφωνία για την ελληνική Ιστιοπλοΐα!

Ιστιοπλοΐα
Άλλα Αθλήματα: ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

Ο ΟΦΥΠΕΚΑ δωρίζει 11 απινιδωτές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για την ασφάλεια στα ορειβατικά καταφύγια σε Όλυμπο, Τύμφη, Βαρδούσια και άλλες περιοχές.

Άλλα Αθλήματα