ΠΑΛΗ

Ο Πιλίδης έχασε και περιμένει να πάει στα ρεπεσάζ

Ο Ιρανός Σαντεγκικουκάντε πέρασε στα ημιτελικά και ο Έλληνας παλαιστής ελπίζει να πάει στα ρεπεσάζ
Ο Πιλίδης έχασε και περιμένει να πάει στα ρεπεσάζ

Μετά από έναν αμφίρροπο αγώνα, που κρίθηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα, ο Γιώργος Πιλίδης έχασε στα προημιτελικά των 61 κιλών της ελευθέρας πάλης, στο παγκόσμιο πρωτάθλημα του Βουκουρεστίου.

Ο Ιρανός Σαντεγκικουκάντε κατάφερε να τον βγάλει εκτός αγωνιστικού χώρου μόλις 5 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη της αναμέτρησης και ενώ ο Πιλίδης είχε την πρόκριση στα χέρια του! Το σκορ ήταν 3-3, αλλά το εισιτήριο για τα ημιτελικά θα πήγαινε στον Έλληνα που πήρε τους τελευταίους δύο πόντους ως εκείνο το σημείο. Όμως δεν κατάφερε να κρατηθεί και βγήκε εκτός ορίων στο ταπί με το σκορ να γίνεται 4-3. Εκεί έκανε ένσταση μήπως και δικαιωνόταν, καθώς δεν έμενε χρόνος, αλλά την έχασε και το σκορ πήγε στο 5-3.

Πλέον θα περιμένει να δει αν ο Ιρανός θα πάει τελικό, προκειμένου να διεκδικήσει το χάλκινο μετάλλιο αύριο (18/11) στα ρεπεσάζ.

Ο Πιλίδης στα προημιτελικά του Παγκοσμίου!

Τραμπολίνο: Εξαιρετικές παρουσίες στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα

Κώστας Ευθυμιάδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πάλης Γιώργο Κουγιουμτσίδη στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στηρίζει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή Πάλης Γιώργο Κουγιουμτσίδη στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς του Λος Άντζελες

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα στηρίξει τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ελεύθερης πάλης Γιώργο Κουγιουμτσίδη στην προετοιμασία του μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες 2028.

Σπορ
sport: Ο Αντώνης Πανάρετος ο αθάνατος Έλληνας των δύο χεριών και της μίας ψυχής

Ο Αντώνης Πανάρετος ο αθάνατος Έλληνας των δύο χεριών και της μίας ψυχής

Ο Αντώνης Πανάρετος: Δύο χάλκινα παγκόσμια, δύο χρυσά πανευρωπαϊκά, δεκαετίες προσφοράς και ένας μύθος που συνεχίζει να εμπνέει. Ο Αντώνης Πανάρετος δεν είναι απλώς πρωταθλητής· είναι σύμβολο ελληνικής ψυχής και αθλητικής αθανασίας.

sport
Πάλη: Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Σαρώνει τα μετάλλια από το 2022

Γιώργος Κουγιουμτσίδης: Σαρώνει τα μετάλλια από το 2022

Η Ελλάδα έχει βγάλει μεγάλους παλαιστές όλα τα χρόνια αλλά ίσως ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης είναι το μεγαλύτερο ταλέντο στην ελευθέρα

Πάλη
Πάλη: Πάλη: Θρίαμβος! Ο Γιώργος Κουγιουμτσιδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Πάλη: Θρίαμβος! Ο Γιώργος Κουγιουμτσιδης Παγκόσμιος Πρωταθλητής

Η Ελληνική Πάλη και ο Ελληνικός αθλητισμός πανηγυρίζουν, ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης κατέκτησε το χρυσό στο Παγκόσμιο

Πάλη
Πάλη: Ο Κουγιουμτσίδης στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης – Έτοιμος για το χρυσό!

Ο Κουγιουμτσίδης στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Πάλης – Έτοιμος για το χρυσό!

Έτοιμος να γράψει ιστορία ο Γιώργος Κουγιουμτσίδης!

Πάλη
Σπορ: Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τέλος οι… Ιμάνε Κελίφ – Ο Τραμπ απέκλεισε τις τρανς γυναίκες από τα γυναικεία αθλήματα!

Τα αθλήματα που είναι για γυναίκες θα παραμείνουν για γυναίκες. Φαινόμενα Ιμάνε Κελίφ τελείωσαν με απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ!

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Ηλεκτρονική έκδοση: e-Sportime (10/8) : Ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεβ αγωνίστηκε σαν Έλληνα!– Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα!

e-Sportime (10/8) : Ο Ντάουρεν Κουρουγκλίεβ αγωνίστηκε σαν Έλληνα!– Κατεβάστε την ηλεκτρονική εφημερίδα!

Η σημερινή e-Sportime (10/8) δεν θα μπορούσε παρά να μην είναι αφιερωμένη στον Ντάουρεν Κουρουγκλίεβ, ο οποίος χάρισε στην Ελλάδα το χάλκινο μετάλλιο.

Ηλεκτρονική έκδοση