ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R για πρώτη φορά!

Στο διάστημα 1-4 Σεπτεμβρίου πραγματοποιείται το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R για πρώτη φορά!

Το πρώτο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R είναι γεγονός! Ένα αθλητικό event, που όμοιό του δεν έχει πραγματοποιηθεί, θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στις αρχές του επόμενου μήνα στο Δρέπανο. Μία διοργάνωση που συνδυάζει θέαμα, θάλασσα και διάφορες δράσεις και αναμένεται να προσελκύσει πολλούς επισκέπτες.

Το 1ο OPEN Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Formula Kite, KITEFOIL και TT:R θα διεξαχθεί το διάστημα 1-4 Σεπτεμβρίου με διοργανωτές τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών και το Cape Drepano, συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία, υπό την αιγίδα της ΓΓΑ.

Η διεξαγωγή του έχει τεράστια σημασία, καθώς είναι το πρώτο Πανελλήνιο πρωτάθλημα μετά την οριστική αναγνώριση του αθλήματος ως Ολυμπιακό πριν από δύο χρόνια! Μάλιστα, το Kiteboarding (Aετοσανίδα) υπάγεται στο αγώνισμα της Ιστιοπλοΐας και θα κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2024 στο Παρίσι.

Μέσα από τους αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος στο Δρέπανο, θα συσταθεί η Εθνική ομάδα του αθλήματος, η πρώτη στην ιστορία του. Πάντως, παρότι δεν είχε πάρει επίσημη μορφή, το αγώνισμα είχε έντονη παρουσία στην περιοχή, από το 2011 μέσα από το Kitesurf Festival που διοργάνωνε το Cape Drepano για 8 χρόνια, η οποία διευρύνεται με το Πανελλήνιο πρωτάθλημα και άλλες διοργανώσεις που θα έρθουν στο μέλλον.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός από το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, υπάρχουν και τα side events τα οποία απευθύνονται σε όλους, αθλητές, θεατές και επισκέπτες. Παράλληλα με τους αγώνες, θα διεξάγονται αγώνες επίδειξης, σεμινάρια για το Kite, μουσικό φεστιβάλ κάτω από μια μεγάλη τέντα που θα τοποθετηθεί στην παραλία, θα υπάρχει live από γνωστές μπάντες όπως οι Burger Project και γνωστούς DJs, καθώς και street food. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους, οι οποίοι εκτός από τον αγώνα, θα μπορούν να πάρουν μέρος σε όλες τις δράσεις.

Βάλτε από τώρα υπενθύμιση και ετοιμαστείτε για ένα τετραήμερο δράσης και ψυχαγωγίας, που θα συνδυάζει αθλητικά, εκπαιδευτικά και πολιτιστικά δρώμενα!

Να σημειωθεί ότι την Τρίτη 30/8/2022 και ώρα 11:00 θα πραγματοποιηθεί η Συνέντευξη Τύπου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Περιφερειακού Συμβουλίου (ΝΕΟ Πατρών – Αθηνών 32 & Αμερικής), στην Πάτρα. Στην οποία θα συμμετέχουν οι διοργανωτές. Στη διάρκεια αυτής η Οργανωτική Επιτροπή θα παρουσιάσει λεπτομέρειες για το τετραήμερο Πρωτάθλημα και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

 

Οι αθλητικές ειδήσεις σήμερα

Παναθηναϊκός: Παίκτης του έχει μάθει τη νυχτερινή Αθήνα και είναι εκτός ωραρίου!

Άρης: Ο Καρυπίδης το έστειλε το μήνυμα – Η δήλωση του πριν την πρεμιέρα και τα «ψιλά» γράμματα!

Μόλις επτά κατοστάρικα περισσότερα από Σπόραρ πουλήθηκε ο Αλεξανδρόπουλος

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετική εμφάνιση και τρίτη θέση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Εξαιρετική εμφάνιση και τρίτη θέση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησε ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης στο Ευρωπαϊκό Formulta Kite της Τουρκίας!

Ιστιοπλοΐα
Άλλα Αθλήματα: Τα τρελά εκατομμύρια που δίνονται ως έπαθλα στο γκολφ

Τα τρελά εκατομμύρια που δίνονται ως έπαθλα στο γκολφ

Πολλά τα λεφτά στο γκολφ

Άλλα Αθλήματα
Άλλα Αθλήματα: Μαζεύτηκαν 157 χιλιάδες άνθρωποι για να τους δουν να πετάνε ένα… πεπόνι!

Μαζεύτηκαν 157 χιλιάδες άνθρωποι για να τους δουν να πετάνε ένα… πεπόνι!

Το σπορ που πετάνε ένα... πεπόνι

Άλλα Αθλήματα
Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετική εμφάνιση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μεραμενίδης!

Εξαιρετική εμφάνιση ο Αλέξανδρος Κάμερον Μεραμενίδης!

Εντυπωσιακός ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης στο OPEN Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Formula Kite!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Lightning: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Lightning: Αυτοί είναι οι μεγάλοι νικητές!

Ποιοι κατάφεραν να επικρατήσουν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και Κύπελλο Lightning

Ιστιοπλοΐα
Άλλα Αθλήματα: Εντυπωσιακό φινάλε στο 3ο Master League του Γαλλικού Τρίσποντου Μπιλιάρδου στο Koralli Billiard Club!

Εντυπωσιακό φινάλε στο 3ο Master League του Γαλλικού Τρίσποντου Μπιλιάρδου στο Koralli Billiard Club!

Ακόμα μία εντυπωσιακή οργάνωση από το Koralli Billiard Club!

Άλλα Αθλήματα
Ιστιοπλοΐα: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα formula kite: Εντυπωσιάζει ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα formula kite: Εντυπωσιάζει ο Αλέξανδρος Κάμερον Μαραμενίδης!

Έχουν γίνει 8 ιστιοδρομίες και ο Ελληνας πρωταθλητής φιγουράρει στην 2η θέση της ευρωπαϊκής κατάταξης και στην 3η της γενικής βαθμολογίας των 37 σκαφών από 18 χώρες.

Ιστιοπλοΐα
Άλλα Αθλήματα: Αρχίζει η φάση των «16» στο 3ο Master League – Στη σκακιέρα του Koralli Billiard Club τα μεγάλα ονόματα

Αρχίζει η φάση των «16» στο 3ο Master League – Στη σκακιέρα του Koralli Billiard Club τα μεγάλα ονόματα

Το Koralli Billiard Club έχει μετατραπεί σε επίκεντρο του αθλήματος αυτές τις ημέρες.

Άλλα Αθλήματα
Ιστιοπλοΐα: Ευρωπαϊκό Formula Kite: Δυνατό ξεκίνημα του Αλέξανδρου Κάμερον Μαραμενίδη στην Τουρκία

Ευρωπαϊκό Formula Kite: Δυνατό ξεκίνημα του Αλέξανδρου Κάμερον Μαραμενίδη στην Τουρκία

Ο Ελληνας ιστιοπλόος δείχνει ότι είναι σε καλή κατάσταση και σαφώς έχει τις δυνατότητες για μια πολύ καλή εμφάνιση.

Ιστιοπλοΐα