ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ

To 1ο τουρνουά PADEL Τύπου Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ είναι γεγονός!

Με τρομερή επιτυχία το 1ο τουρνουά PADEL Τύπου Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ
To 1ο τουρνουά PADEL Τύπου Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ είναι γεγονός!

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ διοργάνωσε το 1ο τουρνουά padel Τύπου για συναδέλφους & συναδέλφισσες το Σάββατο 24 Μαϊου.  Οι αγώνες έγιναν στον υπερσύγχρονο χώρο του 4 Seasons Padel Club στην περιοχή του Ρέντη.

Το τουρνουά τίμησαν με την παρουσία τους άνδρες και γυναίκες εργαζομένοι από τα μεγαλύτερα μέσα ενημέρωσης της χώρας.  Το πάθος, η εξυπνάδα, η άψογη κατάρτιση των περισσοτέρων και η άριστη φυσική αντοχή ξεχώρισαν στα ματς των ανδρών (2Vs2), στις «μονομαχίες» των γυναικών (2Vs2) αλλά και στους αγώνες με μεικτή σύνθεση (άνδρας – γυναίκα Vs άνδρα – γυναίκας).

Τα πλατιά χαμόγελα, οι φιλοφρονήσεις αλλά και τα ….πειράγματα μεταξύ των διαγωνιζομένων έκλεψαν την παράσταση. Ο κυρίαρχος στόχος του τουρνουά ήταν να συγκεντρώσει εργαζόμενους στα μέσα ενημέρωσης με σκοπό την άθληση και την ψυχαγωγία. Ολοι οι συμμετέχοντες και οι παρέες τους βρήκαν στιγμές χαλάρωσης στον ιδιαίτερα καλαίσθητο χώρο, που φιλοξένησε το παρθενικό τουρνουά PADEL ΠΣΑΕ ΜΜΕ για τους ανθρώπους του Τύπου.

Τα… πηγαδάκια μεταξύ των συναδέλφων γρήγορα έγιναν μία μεγάλη παρέα, η οποία εξήρε την πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ και το απαιτούμενο για το μέλλον είναι ένα και μοναδικό. Να ξανασμίξουν σύντομα στα courts για νέες… μονομαχίες.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Αθλουμένων Εργαζομένων στα ΜΜΕ δίνει υπόσχεση στους συναδέλφους άνδρες και γυναίκες ότι θα συνεχίσουμε με πίστη και θέληση το έργο και το όραμα μας. Να δίνεται η ευκαιρία σε περισσότερους εργαζομένους για στιγμές χαλάρωσης και άθλησης σε πολλά σπόρ.

Οι ανέσεις που παρείχαν οι οικοδεσπότες μας ήταν ποιοτικά σε υψηλό επίπεδο ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ευχαριστούμε θερμά τη διοίκηση του 4seasons PADEL CLUB – ΡΕΝΤΗ για τη φιλοξενία.

Για την ιστορία νικητές στους άνδρες ήταν το δίδυμο Γιάννης Γούβαλης – Κώστας Βαρελάς. Φιναλιστ ήταν το ζευγάρι Δημήτρης Κασσαβέτης – Γιάννης Κολλιάτσας. Αντίστοιχα στις γυναίκες πρώτευσαν οι Ολγα Τσαουσέλου – με την Κ. Βούλγαρη, ενώ φιναλίστ ήταν η Λία Λάππα και η Ελευθερία Βλάχου. Εν κατακλείδι, στο μεικτό νικητές αναδείχθηκαν οι Γιώργος Μαχειμάρης – Λία Λάππα.

Το ταξίδι συνεχίζεται…Ραντεβού στο 2ο τουρνουά PADEL Τύπου του Π.Σ.Α.Ε. ΜΜΕ.

Μείνετε συντονισμένοι…

#Tags

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ιστιοπλοΐα: Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Τις 11 έφτασαν οι χώρες που θα εκπροσωπηθούν στην 34η Athens International Sailing Week 2025!

Πρεμιέρα σήμερα, Τρίτη, με την ολυμπιακή κλάση iQFOiL.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Για αύριο, Τρίτη, μετατέθηκε η πρεμιέρα της 34ης «Athens International Sailing Week 2025»

Άλλαξε η πρεμιέρα λόγω καιρού!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Μαγική εικόνα η πρώτη Γιορτή των Ξύλινων Σκαφών, που διοργάνωσε άψογα ο Ν.Ο. Αμφιθέας.

Σπουδαίες εικόνες που πρέπει να απολαύσουμε!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Κορυφαίος νέος αθλητής του κόσμου για το 2025 ψηφίστηκε ο Νικόλαος Παππάς του Ν.Ο. Βόνιτσας!

Τρομερή διάκριση για τον Νικόλαο Παππά!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing ILCA 4 που θα λάβει μέρος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Ν.Ο.Ε.

Αυτή είναι η Εθνική Ομάδα Eurilca Team Racing!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Διαφήμιση για την Ελλάδα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4, στο οποίο έλαβαν μέρος 231 ιστιοπλόοι από 10 χώρες!

Εξαιρετικές εμφανίσεις στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Απίστευτο! Με 10 χώρες διεξάγεται το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ILCA 4 στον Ν.Ο. Βουλιαγμένης και μεταδίδεται σε live streaming από την ΕΙΟ!

Σπουδαία κίνηση από την ΕΙΟ!

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Η Navy & Green θα ντύνει τις Εθνικές Ομάδες Ιστιοπλοΐας!

Σπουδαία συμφωνία για την ελληνική Ιστιοπλοΐα!

Ιστιοπλοΐα
Άλλα Αθλήματα: ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

ΟΦΥΠΕΚΑ: Δωρεά 11 απινιδωτών στα ορειβατικά καταφύγια της ΕΟΟΑ – Ενίσχυση ασφάλειας στα ελληνικά βουνά

Ο ΟΦΥΠΕΚΑ δωρίζει 11 απινιδωτές στην Ελληνική Ομοσπονδία Ορειβασίας Αναρρίχησης για την ασφάλεια στα ορειβατικά καταφύγια σε Όλυμπο, Τύμφη, Βαρδούσια και άλλες περιοχές.

Άλλα Αθλήματα