FEATURED

Μπάντμιντον: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Τα Σωματεία-Μέλη της ΕΟΦΣΑ κλήθηκαν να παραστούν σε Γενική Συνέλευση στις 30 Οκτωβρίου στο Δημαρχείο Σιδηροκάστρου Σερρών
Μπάντμιντον: Πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση

Μπάντμιντον: Το Δ.Σ της Ε.Ο.Φ.Σ.Α με απόφασή του στις 8/10/2021 αποφάσισε την σύγκληση της Γενικής Συνέλευσης και καλεί τα Σωματεία-Μέλη της να προσέλθουν με τους νόμιμα οριζόμενους, σύμφωνα με το καταστατικό, εκπροσώπους τους. Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Δημαρχείου Σιδηροκάστρου Σερρών. Σε περίπτωση μη απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την 30η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Σάββατο, στον ίδιο χώρο και ώρα 20:30.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει τα ακόλουθα θέματα:

1) Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης, 2) Έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2022, 3) Έγκριση Αγωνιστικού Σχεδιασμού 2021 – 2022, 4) Διάφορα θέματα.

Ο ορισμός αντιπροσώπων των Σωματείων-Μελών πρέπει να αποσταλεί με email στο επίσημο email της Ομοσπονδίας (info@badminton.gr) πέντε (5) ημέρες πριν από τη συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό της Ε.Ο.Φ.Σ.Α. και τις διατάξεις της Νομοθεσίας. Τα Σωματεία που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, έχουν δικαίωμα να παραβρεθούν με εκπρόσωπό τους και μόνο με δικαίωμα λόγου.

#Tags

Κώστας Παπαδόπουλος

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (8/1): Ο Εργκίν Αταμάν έριξε «βόμβα»

Πρωτοσέλιδο Sportime (8/1): Ο Εργκίν Αταμάν έριξε «βόμβα»

Η δήλωση ανεβάζει το θερμόμετρο στα αποδυτήρια και κάνει το παιχνίδι με τη Βίρτους στο ΟΑΚΑ κομβικό για την ψυχολογία και τη συνέχεια.

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Παλεύει να «ξεφορτωθεί» παίκτες ο Κοτσόλης!

Παλεύει να «ξεφορτωθεί» παίκτες ο Κοτσόλης!

Αφού μπήκε μπροστά για Κοντούρη, Τσάβες, ο Κοτσόλης προσπαθεί και να… σπρώξει ποδοσφαιριστές που δεν υπολογίζονται, αλλά ζορίζεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Tι φρέναρε τον Αλαφούζο κι έκανε «ψαλίδι» στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Tι φρέναρε τον Αλαφούζο κι έκανε «ψαλίδι» στην ΑΜΚ της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ο Αλαφούζος έπιασε το… ταβάνι στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός!

Ποδόσφαιρο
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Που βαδίζει η Γαλλία μου;» – Διαδικτυακή εφαρμογή των Γάλλων χαρτογραφεί «live» τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας τους

«Που βαδίζει η Γαλλία μου;» – Διαδικτυακή εφαρμογή των Γάλλων χαρτογραφεί «live» τον ισλαμικό εποικισμό της χώρας τους

Χιλιάδες συντηρητικοί Γάλλοι χρησιμοποιούν το application «mafrance.app» για να παρακολουθούν την πληθυσμιακή αλλοίωση της Γαλλίας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ποδόσφαιρο: Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Κύπελλο Ελλάδας: Το πρόγραμμα των ημιτελικών – Πότε θα παίξουν Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός – Άρης!

Οι μέρες και οι ώρες των αναμετρήσεων της φάσης των «8» του Κυπέλλου. Πότε θα γίνουν τα Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός - Άρης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-0: «Πελατειακή» η σχέση στο Κύπελλο και ΑΕΚ στους «8»

ΟΦΗ – Αστέρας Τρίπολης 2-0: «Πελατειακή» η σχέση στο Κύπελλο και ΑΕΚ στους «8»

Ο ΟΦΗ πέταξε και φέτος εκτός Κυπέλλου τον Αστέρα και σταυρώνει με ΑΕΚ στα προημιτελικά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Παναιτωλικός ψάχτηκε για Αναγνωστόπουλο, δεν τον άφησε να φύγει η ΑΕΛ!

O Παναιτωλικός ψάχτηκε για Αναγνωστόπουλο, δεν τον άφησε να φύγει η ΑΕΛ!

Ο Παναιτωλικός κατέθεσε επίσημη πρόταση στον Αναγνωστόπουλο, κίνηση που προκάλεσε την έντονη δυσφορία των ανθρώπων της ΑΕΛ!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: «Stop» από Μεντιλίμπαρ! Ούτε να ακούει για πώληση!

Ολυμπιακός: «Stop» από Μεντιλίμπαρ! Ούτε να ακούει για πώληση!

Για ποιον ποδοσφαιριστή του σήκωσε απαγορευτικό σε πιθανή πώληση ο Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Κοινωνία: Δένδιας και Μπακογιάννη «ξύπνησαν» από τον λήθαργο του «διεθνούς δικαίου»: «Δεν αποτελεί κανόνα λειτουργίας των κρατών» – «Ήρθε το τέλος της ανεμελιάς»

Δένδιας και Μπακογιάννη «ξύπνησαν» από τον λήθαργο του «διεθνούς δικαίου»: «Δεν αποτελεί κανόνα λειτουργίας των κρατών» – «Ήρθε το τέλος της ανεμελιάς»

Η απαγωγή Μαδούρο από τις ΗΠΑ «ξύπνησε» την κυβέρνηση, που ως τώρα ήταν «κολλημένη» με το διεθνές δίκαιο για να καταγγέλλει τη Ρωσία

Κοινωνία