ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ολυμπιακός χάντμπολ: Ανανέωσε ο Λέμος

Ανακοινώθηκε από τους «ερυθρόλευκους»...
Ολυμπιακός χάντμπολ: Ανανέωσε ο Λέμος

Την ανανέωση συνεργασίας με τον Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος, ανακοίνωσε επίσημα ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός στο χάντμπολ.

Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν:

«Ο Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Πάτρικ Αντρέ Τονιάζο Λέμος. Ο διεθνής Βραζιλιάνος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα παραμείνει στην ομάδα Χάντμπολ Ανδρών».

Παράλληλα, μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Πάτρικ Λέμος δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασίας μου με τον Ολυμπιακό.

Ήθελα πολύ να παραμείνω στην ομάδα και ελπίζω και τη νέα σεζόν να ζήσουμε ανάλογες στιγμές. Στόχος μας είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου και να φτάσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην Ευρώπη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν!».

Από εκεί και πέρα συνεχίζεται ο σχεδιασμός που έχει βάλει μπροστά ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός. Και τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν και άλλες ανακοινώσεις. Για ανανεώσεις αθλητών, αλλά και στο κομμάτι των μεταγραφικών κινήσεων.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τις κατακτήσεις δύο συνεχόμενων πρωταθλημάτων Ελλάδας. Και φυσικά συνεχίζουν τον προγραμματισμό τους με αυτόν τον σκοπό. Να κρατήσουν τα σκήπτρα στην Ελλάδα και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Για αυτό και θα υπάρξει ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού των Πειραιωτών. Με κινήσεις που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, επίσημα από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Ο Αθηναϊκός Χάντμπολ ταξιδεύει στη Σερβία – Συμμετοχή στο διεθνές camp Ratko Nikolic!

Ο Αθηναϊκός Χάντμπολ ταξιδεύει στη Σερβία – Συμμετοχή στο διεθνές camp Ratko Nikolic!

Μια αξέχαστη εμπειρία για τα παιδιά των υποδομών

Σπορ
Σπορ: Θανάσης Ζαννιάς: Ο Δήμος Πειραιά πρωταγωνιστεί στις αθλητικές διοργανώσεις πόλης – Συγχαρητήρια στην ΟΧΕ

Θανάσης Ζαννιάς: Ο Δήμος Πειραιά πρωταγωνιστεί στις αθλητικές διοργανώσεις πόλης – Συγχαρητήρια στην ΟΧΕ

Ξανά πρωτοπόρος ο Δήμος Πειραιά στις αθλητικές διοργανώσεις. Η ανάρτηση που έκανε σχετικά ο Θανάσης Ζαννιάς...

Σπορ
Χάντμπολ: Αθηναϊκός: Μια νέα εποχή στο χάντμπολ

Αθηναϊκός: Μια νέα εποχή στο χάντμπολ

Βάζει πλώρη για νέες επιτυχίες ο Αθηναϊκός!

Χάντμπολ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Εκλογές ΕΟΕ : Άνετη επικράτηση του Ισίδωρου Κούβελου – Νίκη για το ολυμπιακό κίνημα η στάση των ομοσπονδιών

Το ρεπορτάζ του Sportime για νίκη του Ισίδωρου Κούβελου στις Εκλογές της ΕΟΕ επιβεβαιώθηκε και μάλιστα με άνεση.

Σπορ
Σπορ: Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Εκλογές ΕΟΕ : Κούβελος ή Καπράλος; Οριακό φαβορί ο Κούβελος, πλήρης διχασμός – Τι θα ψηφίσει η κάθε ομοσπονδία!

Κορυφώνεται η αντιπαράθεση στη μάχη ανάμεσα στον Ισίδωρο Κούβελο και τον Σπύρο Καπράλο για την προεδρία στην ΕΟΕ

Σπορ
Σπορ: Φοβερό γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο

Φοβερό γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο

Απίστευτο γκολ από το ένα τέρμα στο άλλο, από τα πιο εντυπωσιακά

Σπορ
Σπορ: Έτσι πήρε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα στο χάντμπολ

Έτσι πήρε η ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό το πρωτάθλημα στο χάντμπολ

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η λίστα με τις κατακτήσεις στο χάντμπολ Ανδρών

Σπορ
Νίκος Μπουρλάκης: Αθλητική Ηχώ: 77 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου σχολείου

Αθλητική Ηχώ: 77 χρόνια από τη γέννηση του μεγάλου σχολείου

Για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα, η Αθλητική Ηχώ δεν ήταν απλώς μια αθλητική εφημερίδα αλλά είναι ακόμα και τώρα η εγκυκλοπαίδεια του ελληνικού αθλητισμού. Γράφει ο Νίκος Μπουρλάκης

Νίκος Μπουρλάκης
Χάντμπολ: Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-23: «Ερυθρόλευκο» το πρωτάθλημα

Ολυμπιακός – ΑΕΚ 25-23: «Ερυθρόλευκο» το πρωτάθλημα

Ο Ολυμπιακός επικράτησε της ΑΕΚ με 25-23, έκανε το 3-1 στη σειρά των τελικών και κατέκτησε το πρωτάθλημα.

Χάντμπολ