FORMULA 1

Σουμάχερ: Ψηφιακό μουσείο για τα 50ά γενέθλιά του

Ο Μίκαελ Σουμάχερ αύριο (3/1) συμπληρώνει το 50ό έτος της ηλικίας του, μυστήριο παραμένει η κατάσταση της υγείας του, μετά και τη σημερινή ανακοίνωση της οικογένειας
Σουμάχερ: Ψηφιακό μουσείο για τα 50ά γενέθλιά του

Ο Μίκαελ Σουμάχερ, αύριο Πέμπτη (3/1) συμπληρώνει το 50ό έτος ηλικίας του, όμως εδώ και πέντε χρόνια και από τις 29/12/2013 και μετά το ατύχημα στις ελβετικές Άλπεις, ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής της F1 δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Σήμερα (2/1) η οικογένεια Σουμάχερ και η σύζυγός του Κορίνα, με αφορμή τα γενέθλια του «Σούμι», μέσω ανακοίνωσης, δεν έδωσε περισσότερο φως για την εξέλιξη της υγείας του.

«Να είστε σίγουροι ότι ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε όσα είναι ανθρωπίνως δυνατά για να τον βοηθήσουμε» έγραψε  χαρακτηριστικά.

Παράλληλα προανήγγειλε τη λειτουργία ψηφιακού μουσείου του Μίκαελ Σουμάχερ, σε συνεργασία με το «Keep Fighting Foundation», μια εφαρμογή που θα είναι διαθέσιμη από αύριο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας

«Είμαστε έτοιμοι να γιορτάσουμε αύριο τα 50ά γενέθλια του Μίκαελ, μαζί με εσάς και θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε από τα βάθη της καρδιάς μας γι αυτό.

Ως δώρο προς εκείνον, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με το Keep Fighting Foundation το ψηφιακό μουσείο του Μίκαελ, ενώ αύριο θα είναι διαθέσιμη και η επίσημη εφαρμογή Μίκαελ Σουμάχερ, για να έχουμε όλοι τη δυνατότητα να θυμόμαστε τις κορυφαίες επιτυχίες του.

Η συγκεκριμένη εφαρμογή αποτελεί ένα ακόμη ορόσημο στην προσπάθεια που κάνουμε για να ευχαριστήσουμε όλους τους θαυμαστές του για την αγάπη τους προς εκείνον. Σας ευχόμαστε να διασκεδάσετε μέσω αυτής.

Ο Μίκαελ μπορεί να είναι υπερήφανος για τα όσα έχει καταφέρει και το ίδιο πράττουμε και εμείς! Αυτός είναι ο λόγος που θυμόμαστε όλες τις επιτυχίες του με την έκθεση προς τιμήν του στην Κολωνία, με το να δημοσιεύουμε τις αναμνήσεις του στα social media και κυρίως με το να συνεχίζουμε το φιλανθρωπικό του έργο μέσω του Keep Fighting Foundation.

Θέλουμε να θυμόμαστε και να πανηγυρίζουμε για τις νίκες του, για τα ρεκόρ του και για τον ενθουσιασμό του σε κάθε αγώνα.

Να είστε σίγουροι ότι ο Μίκαελ βρίσκεται στα καλύτερα χέρια και ότι κάνουμε όσα είναι ανθρωπίνως δυνατά για να τον βοηθήσουμε.

Σας παρακαλούμε θερμά, να δείξετε κατανόηση στις επιθυμίες του Μίκαελ, να διατηρούμε την ιδιωτικότητα σε ένα τόσο ευαίσθητο θέμα όσο αυτό της υγείας του.

Την ίδια στιγμή θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για πολλοστή φορά για την φιλία σας και να σας ευχηθούμε ένα υγιές και ευτυχισμένο 2019».

 

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime BET: Το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα roadshow με το showcar της McLaren F1 Team – Πέντε πόλεις έγιναν σημεία αναφοράς για χιλιάδες fans της Formula 1 και όχι μόνο

Το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα roadshow με το showcar της McLaren F1 Team – Πέντε πόλεις έγιναν σημεία αναφοράς για χιλιάδες fans της Formula 1 και όχι μόνο

Tο εντυπωσιακό roadshow με πρωταγωνιστή το showcar της McLaren F1 Team...

Sportime BET
Formula 1: Ο Φερστάπεν απογοητευμένος μετά το «rubbish» sprint στη Βραζιλία

Ο Φερστάπεν απογοητευμένος μετά το «rubbish» sprint στη Βραζιλία

Ο Μαξ Φερστάπεν χαρακτήρισε «σκουπίδι» τη sprint προκριματική στη Βραζιλία, καθώς η Red Bull δεν είχε καθόλου πρόσφυση και οδήγηση.

Formula 1
Formula 1: Ο Μαξ Φερστάπεν έγραψε τον ταχύτερο γύρο στην Ιστορία της Formula 1

Ο Μαξ Φερστάπεν έγραψε τον ταχύτερο γύρο στην Ιστορία της Formula 1

Ο Μαξ Φερστάπεν πέτυχε στη Μόντσα τον ταχύτερο γύρο όλων των εποχών στη Formula 1 με μέση ταχύτητα 264,682 km h γράφοντας νέο ιστορικό ρεκόρ.

Formula 1
Formula 1: Αυτοί είναι οι δύο οδηγοί με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Φόρμουλα 1

Αυτοί είναι οι δύο οδηγοί με τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Φόρμουλα 1

Δύο είναι οι οδηγοί που έχουν κατακτήσει τα περισσότερα πρωταθλήματα στη Φόρμουλα 1, ένας ο απόλυτος θρύλος, ένας ακόμα αγωνίζεται

Formula 1
Formula 1: Ο πιο μικρός σε ηλικία που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φόρμουλα 1

Ο πιο μικρός σε ηλικία που κέρδισε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στη Φόρμουλα 1

Ο πιο μικρός σε ηλικία που κέρδισε τη Φόρμουλα 1

Formula 1
Formula 1: McLaren και Allwyn «έβαψαν» πορτοκαλί την Trafalgar Square – Αποθέωση για Norris και Piastri από χιλιάδες φαν της ομάδας

McLaren και Allwyn «έβαψαν» πορτοκαλί την Trafalgar Square – Αποθέωση για Norris και Piastri από χιλιάδες φαν της ομάδας

Λίγο πριν το 12ο Grand Prix της χρονιάς στην ιστορική πίστα του Silverstone, η Trafalgar Square στο Λονδίνο «ντύθηκε» στα χρώματα της McLaren

Formula 1
Formula 1: Ο οδηγός που έπιασε τη μεγαλύτερη ταχύτητα στη Φόρμουλα 1, άγγιξε τα 380 χιλιόμετρα την ώρα

Ο οδηγός που έπιασε τη μεγαλύτερη ταχύτητα στη Φόρμουλα 1, άγγιξε τα 380 χιλιόμετρα την ώρα

Η μεγαλύτερη ταχύτητα στη Φόρμουλα 1

Formula 1
Formula 1: Ο σούπερ σταρ που ειχε πέσει σε κώμα, επέστρεψε και κέρδισε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Ο σούπερ σταρ που ειχε πέσει σε κώμα, επέστρεψε και κέρδισε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Είχε πέσει σε κώμα αλλά επέστρεψε και κέρδισε δύο Παγκόσμια Πρωταθλήματα

Formula 1
Formula 1: Ο πρώτος οδηγός που είχε 5 παγκόσμια πρωταθλήματα στη Formula 1 – Είχε το ρεκόρ για 50 χρόνια πριν του το πάρει ο Σουμάχερ

Ο πρώτος οδηγός που είχε 5 παγκόσμια πρωταθλήματα στη Formula 1 – Είχε το ρεκόρ για 50 χρόνια πριν του το πάρει ο Σουμάχερ

Αυτός είχε το μεγάλο ρεκόρ στη Formula 1

Formula 1