ΣΠΟΡ

Ο Σπύρος Καπράλος επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Χωριό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό.
Ο Σπύρος Καπράλος επισκέφθηκε το Ολυμπιακό Χωριό

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και μέλος της ΔΟΕ Σπύρος Καπράλος επισκέφτηκε την ελληνική αποστολή στο Ολυμπιακό Χωριό.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, μία ημέρα πριν από την επίσημη τελετή Έναρξης της διοργάνωσης.

Ο πρώτος που συνάντησε ήταν ο ολυμπιονίκης Λευτέρης Πετρούνιας με τον οποίο συζήτησαν για τον προκριματικό του πρωταθλητή μας στους κρίκους το Σάββατο. Ο κ. Καπράλος ρώτησε τον Πετρούνια για την εγκατάσταση της γυμναστικής: «Πρόκειται για ένα εξαιρετικό γήπεδο, το δάπεδο είναι υπέροχο και είναι όλα πολύ καλά. Έκανα την προπόνηση στο πόντιουμ και δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα», είπε ο Πετρούνιας στον πρόεδρο της ΕΟΕ, ο οποίος του ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε ότι θα είναι το Σάββατο στο Ariake Gymnastics Center.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε με τις κολυμβήτριες Άννα Ντουντουνάκη και Ντόρα Δράκου και στις οποίες επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία στους αγώνες τους.

Ο κ. Καπράλος επισκέφτηκε το ιατρείο και το φυσικοθεραπευτήριο της ελληνικής αποστολής και ενημερώθηκε από τον επικεφαλής γιατρό Γιώργο Μαρίνο, ο οποίος του τόνισε ότι όλα πάνε καλά και δεν αντιμετωπίζει η ομάδα κανένα ιατρικό πρόβλημα, ενώ γίνονται κανονικά οι διαδικασίες σχετικά με τους ελέγχους Covid 19.

H διευθύντρια της ΕΟΕ Τένια Μαυροπούλου ανέλυσε στον κ. Καπράλο όλα τα λειτουργικά θέματα, τονίζοντας ότι έως τώρα δεν έχει παρουσιαστεί κανένα πρόβλημα στην ελληνική ομάδα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα, παρά τα μέτρα για την πανδημία, να επισκεφτώ την ελληνική ομάδα στο Ολυμπιακό Χωριό. Ευτυχώς όλα πάνε καλά, οι αθλητές μας είναι υγιείς και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα. Όσους συνάντησα, τους ευχήθηκα καλή επιτυχία στον αγώνα τους και τους είπα ότι θα είμαι κοντά τους και θα τους παρακολουθώ. Είμαι σίγουρος ότι και αυτή τη φορά, οι αθλητές και οι αθλήτριες μας, θα μας κάνουν υπερήφανους», είπε ο πρόεδρος της ΕΟΕ.

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρος Καπράλος, κατά την επίσκεψη του στο Ολυμπιακό Χωριό, στην πρώτη έξοδο από το ξενοδοχείο του λόγω καραντίνας, συνάντησε και την ολυμπιονίκη Άννα Κορακάκη με τον πατέρα της Τάσο.

Ο κ. Καπράλος μίλησε με την Άννα για την προπόνηση της, αλλά και για τις συνθήκες στο Ολυμπιακό Κολυμβητήριο με την Ολυμπιονίκη να διαβεβαιώνει ότι όλα είναι εξαιρετικά και να ευχαριστεί ξανά την ΕΟΕ για την τιμή να είναι σημαιοφόρος μαζί με τον Λευτέρη Πετρούνια.

Ο πρόεδρος της ΕΟΕ μίλησε και με την Μαρία Σάκκαρη και ενημερώθηκε για την κλήρωση της στο Ολυμπιακό τουρνουά με την Εσθονή Ανέτ Κονταβέιτ. Επίσης ευχήθηκε καλή επιτυχία και στα μέλη της κολυμβητικής ομάδας που συνάντησε στο εστιατόριο του Ολυμπιακού Χωριού.

 

 

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Προπονητικό καμπ της Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας στο Μάτι με στόχο τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2028

Με το βλέμμα στραμμένο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λος Άντζελες το 2028, η Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία διοργανώνει προπονητικό καμπ στο Μάτι για τις εθνικές ομάδες των ολυμπιακών κατηγοριών.

Σπορ
Σπορ: Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters τον Ιούνιο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα ILCA Masters τον Ιούνιο στον Ναυτικό Όμιλο Καλαμακίου

Το Καλαμάκι και ο Ναυτικός Όμιλος Καλαμακίου μπαίνουν στο επίκεντρο της παγκόσμιας ιστιοπλοΐας τον Ιούνιο, φιλοξενώντας το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ILCA Masters 2026 με τη συμμετοχή αποστολών από περισσότερες από 40 χώρες.

Σπορ
Σπορ: Από τη Βόνιτσα ξεκινούν οι εσωτερικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες του 2026

Από τη Βόνιτσα ξεκινούν οι εσωτερικοί ιστιοπλοϊκοί αγώνες του 2026

Η Βόνιτσα φιλοξενεί την έναρξη των εσωτερικών ιστιοπλοϊκών αγώνων για το 2026, με το open Περιφερειακό Πρωτάθλημα Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων να συγκεντρώνει αθλητές από όλη τη χώρα.

Σπορ
Σπορ: Γυναικείο χάντμπολ με ουσία και κοινωνικό μήνυμα στα Μελίσσια

Γυναικείο χάντμπολ με ουσία και κοινωνικό μήνυμα στα Μελίσσια

Στα Μελίσσια το γυναικείο χάντμπολ απέδειξε πως ο αθλητισμός μπορεί να νικά το σκορ προσφέροντας ελπίδα δύναμη αλληλεγγύη και ζωή σε όλους

Σπορ
Σπορ: Αιμίλιος Παπαθανασίου: Κατέκτησε τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του

Αιμίλιος Παπαθανασίου: Κατέκτησε τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο της καριέρας του

Ακόμη μία ιστορική σελίδα στην τεράστια καριέρα του έγραψε ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, κατακτώντας τον 26ο συνεχόμενο πανελλήνιο τίτλο και θέτοντας ήδη ως προτεραιότητα το Star Sailor League του 2026.

Σπορ
Σπορ: Ιστιοπλοΐα: Πλώρη για ακόμα έναν τίτλο έχει βάλει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Ιστιοπλοΐα: Πλώρη για ακόμα έναν τίτλο έχει βάλει ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Ιστιοπλοΐα: Μία ανάσα από έναν ακόμη πανελλήνιο τίτλο στην πλούσια καριέρα του είναι ο Αιμίλιος Παπαθανασίου

Σπορ
Media: Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Τένις, εξουσία και σκοτεινά μυστικά: Η νέα σειρά 15-0 έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ

Το 15-0 (Fifteen-Love) έρχεται στην ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ με μια ιστορία που σοκάρει και καθηλώνει.

Media
Ιστιοπλοΐα: Oι νικητές στο περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4

Oι νικητές στο περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4

Mε αγωνιστική ένταση και υψηλό επίπεδο συμμετοχών ολοκληρώθηκε το περιφερειακό πρωτάθλημα ευβοϊκού, που ανέδειξε τους νικητές στις κατηγορίες όπτιμιστ και ilca 4.

Ιστιοπλοΐα
Σπορ: Την 5η θέση κατέλαβαν οι Σωκράτης Χαμαριάς – Ιάσων Ξύπας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων του 2025

Την 5η θέση κατέλαβαν οι Σωκράτης Χαμαριάς – Ιάσων Ξύπας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα νέων του 2025

Την κορυφαία ελληνική εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Νέων του 2025 πραγματοποίησαν οι Σωκράτης Χαμαριάς και Ιάσων Ξύπας, κατακτώντας την 5η θέση στην κατηγορία 420 αγοριών στη Βιλαμούρα της Πορτογαλίας.

Σπορ