ΣΠΟΡ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Τι έγινε στο πρωινό πρόγραμμα

Τι έγινε το πρωί του Σαββάτου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Τι έγινε στο πρωινό πρόγραμμα

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20: Διεξάγεται σήμερα και αύριο στην  Πάτρα και θα αποτελέσει τη σημαντικότερη στάση του εσωτερικού, των αθλητών και αθλητριών της κατηγορίας.

Ο Γιάννης Γκάρτσιος (ΓΣ Κηφισιάς) δίχως να σπαταλήσει περιττές δυνάμεις προκρίθηκε στον τελικό του τριπλούν με ένα άλμα στα 14,89 μ. (1,0). Ο αθλητής του Δημήτρη Σιούντρη προέρχεται από πολύ καλή σεζόν και παρά το γεγονός ότι δεν βρίσκεται στην κατάσταση του καλοκαιριού, θα επιδιώξει να το απόγευμα τη νίκη κι ένα καλό άλμα.

Στα 100 μ. των Γυναικών γρηγορότερη όλων ήταν η Μαρία Ζαγορίτη (ΓΣ Γλυφάδας) με 12.24 (2,2) ενώ στον απογευματινό τελικό προκρίθηκαν ακόμη οι Κατερίνα Σχοινοχωρίτη (Αργολίδα 2000) με 12.38, Βεατρίκη Ντούγκου (ΑΣ Ρήγσας) με 12.44,Μάρθα Νεαμονίτη (Ολυμπιάδα Χίου) με 12.46, Σοφία Κωνσταντινίδου (Ερμής Ιλιού) με 12.53, Ιωάννα Τσερκεζή (Φίλιππος Καβάλας) με 12.62, Παναγιώτα Αθανασοπούλου (Κόροιβος Αμ.) 12.66 και Αργυρώ Παπαδεράκη (Κύδων Χανίων) με 12.68.

Ο Γεράσιμος Καμπίτσης (ΣΑΚΑ) ήταν γρηγορότερος όλων στα 100 μ. με 10.69 (2.2) και έβαλε από νωρίς υποψηφιότητα για το χρυσό στον απογευματινό τελικό. Ο Νίκος Καψούρας (ΓΕΑ Τρικάλων) σημείωσε τη δεύτερη επίδοση του προκριματικού με 10.90 (1,3) και ο Παναγιώτης Κεσκινίδης (ΑΣ Ορεστιάδας Πολυνίκης) την τρίτη με 10.97 (2,2).

Ο πρωταθλητής των χαμηλών εμποδίων Βλαδίμηρος Ανδρεάδης (ΓΣ Κερατσινίου) ήταν νικητής στην πρώτη προκριματική σειρά των 400 μ. με 50.44 κι έδειξε πως το απόγευμα θα διεκδικήσει ένα μετάλλιο.

Την ίδια επίδοση πέτυχε και ο Νικόλας Κασούτσας (ΓΑΣ Λιβαδειάς) νικητής στη δεύτερη σειρά. Ο Πέτρος Κεχιόπουλος (Παλαιό Φάληρο) και ο Ιωάννης Λιόλιος (ΓΣ Ελευθέριος Βενιζέλο) πήγαν παρέα μέχρι το τέλος, με τον πρώτο να επικρατεί με 50.44 και τον δεύτερο να ακολουθεί με 50.74.

Απευθείας στον απογευματινό τελικό στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ20 θα αγωνιστούν οι αθλήτριες των 400 μ., του τριπλούν και της δισκοβολίας, καθώς και οι αθλητές της σφαιροβολίας και των 110 μ. εμπ.

Πηγή: stivostime.gr

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πυγμαχία: Έδωσε 200 αγώνες, νίκησε τους 173 και ο Μοχάμεντ Άλι είχε πει πως ήταν ο καλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών

Έδωσε 200 αγώνες, νίκησε τους 173 και ο Μοχάμεντ Άλι είχε πει πως ήταν ο καλύτερος πυγμάχος όλων των εποχών

Ο Μοχάμεντ Άλι είχε πει για εκείνον πως είναι ο καλύτερος όλων των εποχών

Πυγμαχία
Ιστιοπλοΐα: Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470: Λάμπης και Ελένη Γιαννούλη τρέχουν στο Σπλιτ

Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 470: Λάμπης και Ελένη Γιαννούλη τρέχουν στο Σπλιτ

Μέχρι τώρα έχουν γίνει 5 ιστιοδρομίες και οι Ελληνες ιστιοπλόοι είναι 28οι στην γενική κατάταξη με 97 βαθμούς.

Ιστιοπλοΐα
Ιστιοπλοΐα: Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας: Γιορτάζει τα 50 χρόνια με επιτυχίες και όραμα για το μέλλον!

Ναυταθλητικός Όμιλος Σαρωνίδας: Γιορτάζει τα 50 χρόνια με επιτυχίες και όραμα για το μέλλον!

Με αφοσίωση, σκληρή δουλειά και ομαδικό πνεύμα, η ομάδα μας ξεπέρασε τα όποια εμπόδια και πέτυχε τον μεγάλο και βασικό στόχο της, την παραμονή στην κατηγορία.

Ιστιοπλοΐα
Specials: Δεν την άφησε πίσω: Η Καϊλί που έτρεξε για κάτι πιο μεγάλο από τη νίκη

Δεν την άφησε πίσω: Η Καϊλί που έτρεξε για κάτι πιο μεγάλο από τη νίκη

Η Καϊλί Μοντγκόμερι θύμισε σε όλους τι σημαίνει πραγματικός αθλητισμός: να διαλέγεις την ανθρωπιά, ακόμα κι όταν η γραμμή του τερματισμού είναι μπροστά σου.

Specials
Βόλεϊ: Έτσι πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στο βόλεϊ! Χαρά, συγκίνηση και αποθέωση (vids)

Έτσι πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός το πρωτάθλημα στο βόλεϊ! Χαρά, συγκίνηση και αποθέωση (vids)

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε στο τάι μπρέικ του Ολυμπιακού με 3-2 σετ και πανηγύρισε το 22ο πρωτάθλημα στο βόλεϊ.

Βόλεϊ
Πόλο: Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Champions League

Αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός από τον τελικό του Champions League

Ο Ολυμπιακός το πάλεψε αλλά αποκλείστηκε από τον τελικό του Champions League

Πόλο
Άλλα Αθλήματα: 3ο Master πρωτάθλημα Τρίσποντου Μπιλιάρδου 2025 | 11–16 Μαΐου

3ο Master πρωτάθλημα Τρίσποντου Μπιλιάρδου 2025 | 11–16 Μαΐου

Το ελληνικό μπιλιάρδο φοράει τα… καλά του και ετοιμάζεται για τη μεγαλύτερη διοργάνωση της χρονιάς!

Άλλα Αθλήματα
Πόλο: Η Μαρίνα του Ολυμπιακού και στο πόλο!

Η Μαρίνα του Ολυμπιακού και στο πόλο!

Ευχήθηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού εν όψει του Final 4 πόλο που γίνεται στην Αθήνα…

Πόλο
Στίβος: Κανείς δεν ξέχασε την «ιπτάμενη Μαριάννα» – Το κορίτσι που άγγιξε τα σύννεφα και πάλεψε σαν ηρωίδα

Κανείς δεν ξέχασε την «ιπτάμενη Μαριάννα» – Το κορίτσι που άγγιξε τα σύννεφα και πάλεψε σαν ηρωίδα

Μαριάννα Ζαχαριάδη – το κορίτσι που πέταξε ψηλά με το ταλέντο της, μα ακόμα ψηλότερα με τη δύναμη της ψυχής της. Η «ιπτάμενη» του επί κοντώ που δεν νικήθηκε ποτέ στα αλήθεια, έγινε σύμβολο ελπίδας και θάρρους...

Στίβος