ΠΟΛΟ

«Περίπατο» η Γλυφάδα επί του Παναθηναϊκού

Η Γλυφάδα έφτασε στην τρίτη του νίκη της στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε άνετα του ουραγού Παναθηναϊκού με 10-3.
«Περίπατο» η Γλυφάδα επί του Παναθηναϊκού

Στην 3η του νίκη στο πόλο της Α1 Ανδρών έφτασε η Γλυφάδα καθώς το Σάββατο (16/11)  η ομάδα του Δημήτρη Μάζη επικράτησε εύκολα του ουραγού Παναθηναϊκού με 10-3, στην έδρα της στο κολυμβητήριο «Αντ. Δημητρόπουλος». Ήταν το ματς που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής.

Με όπλο την πολύ καλή άμυνα και τον τερματοφύλακα Θωμά Γαβαλά, αλλά και με πλουραλισμό στην επίθεση και στο σκοράρισμα, ο ΑΝΟΓ επέβαλε από νωρίς τον δικό του ρυθμό, κυριάρχησε κατά κράτος και κατάφερε να προηγηθείο και με 7-0 στις αρχές της τρίτης περιόδου. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Παναθηναϊκός πέτυχε το πρώτο του γκολ 18:14 μετά την έναρξη του αγώνα μειώνοντας σε 7-1.

Ο αγώνας κρίθηκε ουσιαστικά στο πολύ κακό ποσοστό των πρασίνων στον παίκτη παραπάνω (0/8) και στο αντίστοιχο πολύ καλό του ΑΝΟΓ που εκμεταλλεύτηκε το συγκεκριμένο τομέα (4/6, ενώ κάποια στιγμή είχε 4/4).

Γλυφάδα – Παναθηναϊκός 10-3

Οκτάλεπτα: 2-0, 3-0, 4-2, 1-1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Δημήτρης Μάζης): Γαβαλάς Θ., Τζελάτης, Παπούκας 2, Μαυρωτάς Λ., Τρας Κάιλ 2, Περόπουλος, Μπραΐμης 1, Τρας Τζακ 1, Χατζηγούλας 2, Φωτόπουλος, Νιαρχάκος, Αλβέρτης 2, Κουρούβανης Δ., Γαλάνης, Λεμπέσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Νίκος Βενετόπουλος): Παρασκευόπουλος, Χάλαρης Μ., Παπαδημητρίου Δ. 1, Κόσιτς, Χατζηστεφάνου 1, Χριστοφορίδης, Μπιτσάκος, Πανταζόπουλος, Αθανασίου, Γκαράνης 1, Σμιθ, Κατσαγούνος, Σαλτερής, Παπαδημητρίου Αλ., Μοσχοβέλης.

Διαιτητές: Σπανούδης, Κουρτίδης

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Επόμενη αγωνιστική (23/11): ΑΟ Παλαιού Φαλήρου – Απόλλων Σμύρνης, ΠαναθηναΪκός – Υδραϊκός, ΝΟ Χίου – ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Χανίων – Πανιώνιος, Ολυμπιακός – Εθνικός, ΠΑΟΚ – ΝΟ Βουλιαγμένης.

Νίκη με ανατροπή ο Εθνικός

Σπουδαία νίκη, την τέταρτή του στο πρωτάθλημα και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε ο Εθνικός στην έδρα του, στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά «Π. Καπαγέρωφ», με 7-4 επί του ΝΟ Χανίων για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών.

Η ομάδα του Πειραιά βρέθηκε να χάνει με 2-4 στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου, ωστόσο αρχικά ισοφάρισε με τον Κουτσιαλή σε 4-4 και στη συνέχεια σκόραρε σε κόντρα με τους Παπαδόγκωνα, Λιαπάκη και Τεσάνοβιτς για να φτάσει στο 7-4. Κομβικό το χαμένο πέναλτι (δοκάρι) του Νάστραν για τους Χανιώτες με το σκορ στο 4-4, ενώ οι δύο τερματοφύλακες (Καραμπέτσος, Λεβεντάκης) έκαναν πολύ καλή εμφάνιση.

Εθνικός – Χανίων 7-4

Οκτάλεπτα: 2-3, 1-1, 2-0, 2-0.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Φάνης Κουντουδιός): Καραμπέτσος, Θεοδόσης – Παπαλουκάς 1, Θαλασσινός 1, Τεσάνοβιτς 1, Κουτσιαλής 1, Τοράκης, Παπαδόγκωνας 1, Χονδροκούκης, Πρωτοψάλτης, Λιαπάκης 1, Καραβιώτης 1, Βαλλιανάτος, Κατσαγούνος, Μπέλεσης, Θηραίος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Αποστολάκης, Σαρτζετάκης 1, Νάστραν 1, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης, Βουλγαράκης 1, Χαριτάκης, Μπαριωτάκης, Κατσουλάκης, Φωκάς, Μαζοκοπάκης, Παπαδάκης.

Διαιτητές: Δαμιανάκης, Αχλαδιώτης

Αλυτάρχης: Χαράλαμπος Τρούλος

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Πόλο: Ελλάδα – Γαλλία 27/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ελλάδα – Γαλλία 27/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ελλάδα - Γαλλία σε ματς τακτικής και υπομονής, με άμυνες, αποβολές και λεπτομέρειες που καθορίζουν ρυθμό και αποτέλεσμα μέχρι τέλους.

Πόλο
Μεταδόσεις: Ουγγαρία – Ισπανία 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ουγγαρία – Ισπανία 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ουγγαρία και Ισπανία κοντράρονται σε ματς υψηλού ρυθμού, με άμυνες, ειδικές καταστάσεις και λεπτομέρειες που κρίνουν την εξέλιξη.

Μεταδόσεις
Πόλο: Ελλάδα – Σλοβακία 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ελλάδα – Σλοβακία 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ελλάδα - Σλοβακία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πόλο γυναικών, με στόχο τον έλεγχο ρυθμού, καθαρές άμυνες και ουσιαστικές επιλογές στην επίθεση.

Πόλο
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (26/1) : Χάλκινο στο στήθος, χρυσό στην καρδιά: Η Εθνική πόλο έγραψε ξανά ιστορία

Πρωτοσέλιδο Sportime (26/1) : Χάλκινο στο στήθος, χρυσό στην καρδιά: Η Εθνική πόλο έγραψε ξανά ιστορία

Η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό και επιβεβαίωσε ότι ανήκει μόνιμα στην ελίτ. Με νοοτροπία νικητή και συνέπεια κορυφής, το επόμενο βήμα μοιάζει απλώς θέμα χρόνου.

Πρωτοσέλιδο Sportime
Σπορ: Θανάσης Ζαννιάς: Υπερηφάνεια και θαυμασμός για την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Θανάσης Ζαννιάς: Υπερηφάνεια και θαυμασμός για την Εθνική Ομάδα Πόλο Ανδρών

Ανάρτηση για το χάλκινο μετάλλιο της Εθνικής Ομάδας Υδατοσφαίρισης Ανδρών στο Ευρωπαϊκό έκανε ο Θανάσης Ζαννιάς.

Σπορ
Σπορ: Σερβία – Ουγγαρία 10-7: Στο θρόνο της Ευρώπης για 9η φορά, πάλι μέσα στο Βελιγράδι

Σερβία – Ουγγαρία 10-7: Στο θρόνο της Ευρώπης για 9η φορά, πάλι μέσα στο Βελιγράδι

Η Σερβία είναι και πάλι Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο γουότερ πόλο, νίκησε σε συναρπαστικό τελικό την Ουγγαρία με 10-7

Σπορ
Σπορ: Εθνική Πόλο Ανδρών: Ο μεγάλος στόχος για το χρυσό, αυτοί είναι οι επόμενοι μεγάλοι αγώνες

Εθνική Πόλο Ανδρών: Ο μεγάλος στόχος για το χρυσό, αυτοί είναι οι επόμενοι μεγάλοι αγώνες

Η Εθνική Πόλο Ανδρών έσπασε και την παράδοση χωρίς μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αυτό που μένει είναι ένα χρυσό

Σπορ
Σπορ: Ελλάδα Πόλο: Το έκανε κι αυτό η ομαδάρα του Βλάχου, πρώτο μετάλλιο στην ιστορία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, 12-5 την Ιταλία στο μικρό τελικό

Ελλάδα Πόλο: Το έκανε κι αυτό η ομαδάρα του Βλάχου, πρώτο μετάλλιο στην ιστορία σε Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, 12-5 την Ιταλία στο μικρό τελικό

Ελλάδα Πόλο τόσα χρόνια επιτυχίες, το έκαναν κι αυτό οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου, πρώτο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκό

Σπορ
Πόλο: Ουγγαρία – Σερβία 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ουγγαρία – Σερβία 25/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Ουγγαρία - Σερβία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο, τελικός με ένταση, ποιότητα και μάχη μέχρι την τελευταία επίθεση.

Πόλο