ΣΤΙΒΟΣ

Η εκτίμηση του Sportime για τη βαθμολογία στο Κλουζ Ναπόκα

Με βάση τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών που δηλώθηκαν στο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων το Sportime έκανε μια στατιστική έρευνα.
Η εκτίμηση του Sportime για τη βαθμολογία στο Κλουζ Ναπόκα

Με βάση τις επιδόσεις των αθλητών και αθλητριών που δηλώθηκαν στο Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Ομάδων το Sportime έκανε μια στατιστική έρευνα.

Η Εσθονία φαίνεται να είναι η πιο αδύναμη, με περίπου 70-75 βαθμούς στους Άνδρες και 80-90 βαθμούς στις Γυναίκες.

Η Νορβηγία φαίνεται ότι μπορεί να συγκεντρώσει 105-115 βαθμούς στους Άνδρες και 110-120 βαθμούς στις Γυναίκες.

Στα ίδια επίπεδα είναι η Ρουμανία με 110-120 βαθμούς στους Άνδρες και 115-125 στις Γυναίκες.

Το Βέλγιο δείχνει να μαζεύει 120-130 βαθμούς στους Άνδρες και 120-130 στις Γυναίκες.

Η Σουηδία φαίνεται να συγκεντρώνει 120-130 βαθμούς στους Άνδρες και 125-135 στις Γυναίκες.

Η Λευκορωσία είναι δυνατή στους Άνδρες και μπορεί να κυμανθούν οι βαθμοί της μεταξύ 150-160 βαθμούς και πιο αδύναμη στις Γυναίκες με 100-110 βαθμούς.

Η Ελβετία έχει δυνατή ομάδα στους Άνδρες και μπορεί να βγάλει 140-150 βαθμούς και στις Γυναίκες πιο αδύναμη, αλλά με κάποια μεγάλα ονόματα που μπορούν να αλλάξουν τα δεδομένα. Πάντως, φαίνεται να συγκεντρώνει 110-120 βαθμούς.

Η Τουρκία είναι ακριβώς το αντίθετο, πολύ αδύναμη στους Άνδρες με 90-100 βαθμούς και πολύ δυνατή στις Γυναίκες με 165-175 βαθμούς.

Η Ελλάδα μπορεί να μαζέψει 135-145 βαθμούς στους Άνδρες και 120-130 βαθμούς στις Γυναίκες.

Η Φινλανδία είναι παραδοσιακή δύναμη, αλλά στο Κλουζ Ναπόκα παρουσιάζει καλό σύνολο, με 155-165 βαθμούς στους Άνδρες και 125-135 στις Γυναίκες.

Η Τσεχία είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη, με πολλά πάντως σκαμπανεβάσματα και είναι ικανή να συγκεντρώσει 145-155 βαθμούς στους Άνδρες και 160-170 στις Γυναίκες.

Τέλος, η Ολλανδία, που είναι ένα από τα φαβορί για την άνοδο, μπορεί να συγκεντρώσει 150-160 βαθμούς στους Άνδρες και 150-160 στις Γυναίκες.

Μια εκτίμηση στη βαθμολογία

Ολλανδία 322

Τσεχία 316

Φινλανδία 272

Ελλάδα 268

Ελβετία 263

Τουρκία 261

Λευκορωσία 257

Σουηδία 251

Βέλγιο 242

Ρουμανία 233

Νορβηγία 228

Εσθονία 159

Φυσικά όλα κρίνονται στον αγωνιστικό χώρο και πολλά πράγματα αλλάζουν και η Ελλάδα μπορεί να πετύχει τον στόχο της και να ανεβεί στα «μεγάλα σαλόνια» σε δύο χρόνια.

 

 

 

 

 

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε 7.28 στα 60 μ. στο Βελιγράδι, προκρίθηκε στον τελικό και τερμάτισε έβδομη με 7.29.

Στίβος
Στίβος: Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι ανεβάζει στροφές στη σεζόν κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με άλμα στα 8,27 μέτρα.

Στίβος
Στίβος: Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε την έβδομη θέση στο μίτινγκ άλματος εις ύψος στο Τρίνετς με καλύτερο άλμα στα 2 21 μ δείχνοντας σταθερότητα.

Στίβος
Στίβος: Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Ανακοινώθηκαν τα όρια και οι προϋποθέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν και ο τρόπος συμμετοχής των αθλητών.

Στίβος
Must Read: Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Στο επί κοντώ οι λεπτομέρειες παίζουν τεράστιο ρόλο.. Τι είναι όμως αυτό το μαύρο πράγμα που βάζουν οι αθλητές στα χέρια τους;

Must Read
Must Read: PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

Ένας δρομέας με καθημερινή δουλειά, δυνατή παρουσία στα social media και στιβιστικό κοινό που τον ακολουθεί για την αυθεντικότητα του..

Must Read
Στίβος: Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα μετά από καταγραφή πάνω από 100 μίλια την ώρα με τις αρχές να μιλούν για επικίνδυνο τρόπο οδήγησης και νέα αυστηρή νομοθεσία

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τα θέματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών του.

Στίβος
VIRAL: Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Το βίντεο από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου που έκανε τους πάντες να μιλούν για ελατήρια στα πόδια του

VIRAL