ΣΤΙΒΟΣ

Υπόθεση Κώστα και Νίκου Σταμούλη ο 13ος Ημιμαραθώνιος στη μνήμη του Μιχάλη Κούση

Στα 5χλμ. που έγινε παράλληλα με τον 13ο Ημιμαραθώνιο ήταν ο Νίκος Σταμούλης, ενώ στον ημιμαραθώνιο στις γυναίκες καλύτερη ήταν η Ανδριάνα Βασιλάτου.
Υπόθεση Κώστα και Νίκου Σταμούλη ο 13ος Ημιμαραθώνιος στη μνήμη του Μιχάλη Κούση

Ο Κωνσταντίνος Σταμούλης ήταν ο νικητής του φετινού 13ου Ημιμαραθωνίου Δρόμου στη μνήμη του Μιχάλη Κούση που έγινε την Κυριακή στο Αγρίνιο.

Ο αθλητής του ΓΑΣ Αγρινίου κάλυψε την απόσταση σε 1:07.26, ενώ στις γυναίκες καλύτερη ήταν η Ανδριάνα Βασιλάτου της Υδρίας που τερμάτισε σε 1:23.04.

Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο έγινε και κούρσα 5χλμ., την οποία κέρδισε ένας άλλος Σταμούλης του ΓΑΣ Αγρινίου, ο Νίκος σε 15.26. Ο νεαρός πρωταθλητής είχε πάρει μέρος φέτος στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ20 στο Ταλίν στα 3.000μ. Γυμνάζεται, όπως και πολλά παιδιά των αποστάσεων στο Αγρίνιο με τον Μπάμπη Ποσονίδη.

Ο αγώνας γίνεται στη μνήμη του σπουδαίου δρομέα Μιχάλη Κούση που έχει καταγωγή από το Αγρίνιο.

Η εκκίνηση του ημιμαραθωνίου δόθηκε περίπου στις 09:50 στη Δογρή και την ίδια ώρα η εκκίνηση των 5χλμ. από την πλατεία Δημοκρατίας. Ν’ αναφέρουμε ότι παρά τη βροχόπτωση οι δρομείς και ο κόσμος τίμησε τον κορυφαίο Αγρινιώτη μαραθωνοδρόμο Μιχάλη Κούση.

Αναλυτικά οι τρεις πρώτοι νικητές: Ημιμαραθώνιος: Άνδρες: Κωνσταντίνος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) 1:07.26, Βαγγέλης Μουρτζιάπης (Marathon Club) 1:15.47, Χαρίτων Χαριτωνίδης (ΑΓΣ Αρίων Πάτρας) 1:21.15. Γυναίκες: Ανδριάνα Βασιλάτου (Υδρία) 1:23.04, Νίκη Μπουκουβάλα (ΣΔΥ Αγρινίου) 1:34.42, Κατερίνα Πρισακάρου (Ανεξάρτητη) 1:38.30. 5χλμ.: Άνδρες: Νίκος Σταμούλης (ΓΑΣ Αγρινίου) 15.26, Διονύσης Καψάλης (ΓΑΣ Αγρινίου) 16.42, Κώστας Τουσέ (Ανεξάρτητος) 16.54. Γυναίκες: Χριστίνα Σκεπετάρη (ΓΑΣ Αγρινίου) 19.26, Ηρώ Ζαπάντη (ΓΑΣ Αγρινίου) 20.01, Ευτυχία Ζαρκαδούλα (ΓΑΣ Αγρινίου) 20.22.

 

 

 

 

 

 

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια η Ιωάννα Σιώμου, με την οποία συνεργάστηκε από το 2012, όταν μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Στίβος
Στίβος: Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε 7.28 στα 60 μ. στο Βελιγράδι, προκρίθηκε στον τελικό και τερμάτισε έβδομη με 7.29.

Στίβος
Στίβος: Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι ανεβάζει στροφές στη σεζόν κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με άλμα στα 8,27 μέτρα.

Στίβος
Στίβος: Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε την έβδομη θέση στο μίτινγκ άλματος εις ύψος στο Τρίνετς με καλύτερο άλμα στα 2 21 μ δείχνοντας σταθερότητα.

Στίβος
Στίβος: Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Ανακοινώθηκαν τα όρια και οι προϋποθέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν και ο τρόπος συμμετοχής των αθλητών.

Στίβος
Must Read: Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Στο επί κοντώ οι λεπτομέρειες παίζουν τεράστιο ρόλο.. Τι είναι όμως αυτό το μαύρο πράγμα που βάζουν οι αθλητές στα χέρια τους;

Must Read
Must Read: PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

Ένας δρομέας με καθημερινή δουλειά, δυνατή παρουσία στα social media και στιβιστικό κοινό που τον ακολουθεί για την αυθεντικότητα του..

Must Read
Στίβος: Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα μετά από καταγραφή πάνω από 100 μίλια την ώρα με τις αρχές να μιλούν για επικίνδυνο τρόπο οδήγησης και νέα αυστηρή νομοθεσία

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τα θέματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών του.

Στίβος