ΣΤΙΒΟΣ

Μίτινγκ αλμάτων: Σπουδαίες συμμετοχές στην Καλλιθέα

Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας, αναμένεται να τραβήξει τα βολέματα όλων των Ελλήνων φιλάθλων του στίβου, Αυριο, Τετάρτη 22/7. Στο μίτινγκ αλμάτων αύριο στην Καλλιθέα αναμένεται να λάβουν μέρος και αθλητές/ιες από άλλες χώρες.(Όπως για παράδειγμα η Μαρία Βούκοβιτς, που προπονείται τον τελευταίο χρόνο με την Ιωάννα Σιώμου). Γεγονός που κάνει τον τον  αγώνα ακόμα...
Μίτινγκ αλμάτων: Σπουδαίες συμμετοχές στην Καλλιθέα

Το μίτινγκ αλμάτων της Καλλιθέας, αναμένεται να τραβήξει τα βολέματα όλων των Ελλήνων φιλάθλων του στίβου, Αυριο, Τετάρτη 22/7.

Στο μίτινγκ αλμάτων αύριο στην Καλλιθέα αναμένεται να λάβουν μέρος και αθλητές/ιες από άλλες χώρες.(Όπως για παράδειγμα η Μαρία Βούκοβιτς, που προπονείται τον τελευταίο χρόνο με την Ιωάννα Σιώμου). Γεγονός που κάνει τον τον  αγώνα ακόμα πιο ενδιαφέρον.

Στο επί κοντώ, η Ελένη Πόλακ, λίγες ημέρες από το 4,70μ., το οποίο σημείωσε στον Άγιο Κοσμά θα είναι παρούσα και στον αγώνα της Καλλιθέας, με στόχο να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Η αθλήτρια του Μανώλη Καραγιάννη, στους Διασυλλογικούς επέλεξε να ολοκληρώσει τον αγώνα της μετά το 4,70 μ., ωστόσο στον αυριανό αγώνα θα έχει την ευκαιρία να δει τον πήχη σε μεγαλύτερα ύψη. Η Πόλακ είχε δείξει από τον χειμώνα πως είναι σε θέση να σταθεροποιηθεί σε επιδόσεις υψηλού επιπέδου. Στο ίδιο αγώνισμα ξεχωρίζουν ακόμη οι Αριάδνη Αδαμοπούλου, Κατερίνα Βαγενά και η νεαρή Αναστασία Ρέτσα.

Με κεκτημένη ταχύτητα από την εξαιρετική εμφάνιση από τους διασυλλογικούς αγώνες θα μπει στη διοργάνωση και η Ιωάννα Ζάκκα. Η αθλήτρια του Γιάννη Κουτσογιαννόπουλου μετά το 1,85 μ. στο Άργος Ορεστικό και το 1,91 μ. στον Άγιο Κοσμά δείχνει έτοιμη να ανέβει ακόμη υψηλότερα. Στη λίστα με τις κορυφαίες αθλήτριες όλων των εποχών στη χώρα μας. Η Ζάκκα στη διοργάνωση της Κυριακής δοκίμασε και στο 1,94 μ. Υψος που έδειξε πως είναι μέσα στις δυνατότητες της. Στην ίδια διοργάνωση θα συμμετάσχει και η Τατιάνα Γκούσιν, λίγες ημέρες από το 1,86 μ. του Αγίου Κοσμά, αλλά και η Παναγιώτα Δόση, που στο Άργος Ορεστικό ξεπέρασε τα 1,85 μ. και δοκίμασε και στο 1,88 μ., στην προσπάθεια της να βελτιώσει το Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20.

Στο μήκος των γυναικών η Έφη Κολοκυθά μετά το 6,43 μ. στο Άργος Ορεστικό θα συνεχίσει στην Καλλιθέα. Έχοντας στο μυαλό της επιδόσεις πάνω από 6,50 μετρα.

Στο τριπλούν ο Δημήτρης Τσιάμης θα έχει την ευκαιρία να κάνει τον πρώτο του δυνατό αγώνα, μετά το πέρασμα στους διασυλλογικούς Αγώνες.  Στο ύψος ξεχωρίζει ο Αντώνης Μέρλος. Ενώ ιδιαίτερα ανταγωνιστικό θα είναι το μήκος των Ανδρών με τους Αλέξανδρο Περιστέρη, Νίκο Ξενικάκη, Νίκο Καψή, Αντώνη Στυλιανίδη και Παναγιώτη Μαντζουρογιάννη να ξεχωρίζει.

Οι αγώνες θα γίνουν κεκλεισμένων των θυρών, ωστόσο θα μεταδοθούν ζωντανά σε livestreaming μετάδοση.

Οι  συμμετοχές:

http://www.segas.gr/files/2020/Entries/%CE%91%CE%9B%CE%9C%CE%91%CE%A4%CE%91_%CE%9A%CE%91%CE%9B%CE%9B%CE%99%CE%98%CE%95%CE%91_2020_sinolika.xls

 

 

 

Τα διαδοχικά ύψη

Υψος Α

1,80 μ., 1,90 μ., 2,00 μ., 2,05 μ., 2,10 μ., 2,15 μ., κι έπειτα ανά 3 εκ.

Υψος Γ

1,60 μ., 1,65 μ., 1,70 μ., 1,75 μ., 1,80 μ., κι έπειτα ανά 3εκ,

Επί κοντώ Γ

3,50 μ., 3,70 μ., 3,85 μ., 4,00 μ., 4,15 μ., 4,25 μ., 4,35 μ. κ έπειτα ανά 5εκ

Το πρόγραμμα:

16.00 Ύψος Ανδρών
16.00 Τριπλούν Ανδρών
17.10 Μήκος Γυναικών
18.00 Ύψος Γυναικών
18.00 Επί κοντώ Γυναικών
18.20 Μήκος Ανδρών
19.30 Τριπλούν Γυναικών

 

 

Τάσος Βουγιουκλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια η Ιωάννα Σιώμου, με την οποία συνεργάστηκε από το 2012, όταν μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Στίβος
Στίβος: Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε 7.28 στα 60 μ. στο Βελιγράδι, προκρίθηκε στον τελικό και τερμάτισε έβδομη με 7.29.

Στίβος
Στίβος: Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι ανεβάζει στροφές στη σεζόν κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με άλμα στα 8,27 μέτρα.

Στίβος
Στίβος: Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε την έβδομη θέση στο μίτινγκ άλματος εις ύψος στο Τρίνετς με καλύτερο άλμα στα 2 21 μ δείχνοντας σταθερότητα.

Στίβος
Στίβος: Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Ανακοινώθηκαν τα όρια και οι προϋποθέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν και ο τρόπος συμμετοχής των αθλητών.

Στίβος
Must Read: Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Στο επί κοντώ οι λεπτομέρειες παίζουν τεράστιο ρόλο.. Τι είναι όμως αυτό το μαύρο πράγμα που βάζουν οι αθλητές στα χέρια τους;

Must Read
Must Read: PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

Ένας δρομέας με καθημερινή δουλειά, δυνατή παρουσία στα social media και στιβιστικό κοινό που τον ακολουθεί για την αυθεντικότητα του..

Must Read
Στίβος: Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα μετά από καταγραφή πάνω από 100 μίλια την ώρα με τις αρχές να μιλούν για επικίνδυνο τρόπο οδήγησης και νέα αυστηρή νομοθεσία

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τα θέματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών του.

Στίβος