ΣΤΙΒΟΣ

Μίτινγκ Χορζόφ: ξεχώρισαν Φέτερ και Ρίκι, σταθερός ο Ορτέγα

Στο Μίτινγκ που διεξήχθη σήμερα στο Χορζόφ της Πολωνίας, ο Γιοχάνες Φέτερ με δύο βολές πάνω από τα 90μ ξεχώρισε. Εξαιρετική ήταν και η Τζέμα Ρίκι στα 800μ. Ο Γιοχάνες Φέτερ ήταν νικητής στον ακοντισμό των ανδρών πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μίτινγκ του Χορζόφ. Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, έριξε την καλύτερη του...
Μίτινγκ Χορζόφ: ξεχώρισαν Φέτερ  και Ρίκι, σταθερός  ο Ορτέγα

Στο Μίτινγκ που διεξήχθη σήμερα στο Χορζόφ της Πολωνίας, ο Γιοχάνες Φέτερ με δύο βολές πάνω από τα 90μ ξεχώρισε. Εξαιρετική ήταν και η Τζέμα Ρίκι στα 800μ.

Ο Γιοχάνες Φέτερ ήταν νικητής στον ακοντισμό των ανδρών πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση στο μίτινγκ του Χορζόφ. Ο Γερμανός παγκόσμιος πρωταθλητής του 2019, έριξε την καλύτερη του βολή στην 2η προσπάθεια στέλνοντας το ακόντιο  στα 90.86 μ. Αυτή βέβαια δεν ήταν η μόνη του βολή πάνω από τα 90 μέτρα. Καθώς στην 4η του προσπάθεια έστειλε το ακόντιο ακριβώς στα 90μ. Επιβεβαιώνοντας με αυτόν τον τρόπο την φοβερή κατάσταση στην οποία βρίσκεται την συγκεκριμένη περίοδο. Μάλιστα, ο Γερμανός σε αυτόν τον αγώνα κατάφερε να κάνει την 2η την 3η και την 4η καλύτερη φετινή επίδοση στον κόσμο. Με 90.86, 90.00 και 89.00 μέτρα αντίστοιχα. Φυσικά τώρα είναι ο κάτοχος των τεσσάρων καλύτερων επιδόσεων για το 2020. Αφού έχει και την καλύτερη βολή για φέτος με 91.49.

Στα 800μ των γυναικών η Σκοτσέζα Τζέμα Ρίκι η οποία προπονείται μαζί με την πρωταγωνίστρια στα 1.500μ και συμπατριώτισσα της Λάουρα Μιουιρ, κατάφερε να σημειώσει ένα πολύ μεγάλο ατομικό ρεκόρ. Είχε 1:59:52 και έκανε 1:58:63. Αυτή είναι και η καλύτερη επίδοση για φέτος στον κόσμο. Μάλιστα, η σημερινή της επίδοση αποτελεί και νέο ρεκόρ Βρετανίας Κ23. Το οποίο από το 1979 μέχρι και σήμερα άνηκε στην Κριστίνα Μπόξερ με 1:59:05

Στο μήκος η Μαρίνα Μπεκ- Ρόμαντσουκ, έκανε τον δεύτερο της αγώνα μέσα σε ένα διήμερο μετά το Ντάιαμοντ Λίγκ της Στοκχόλμης. Η Ουκρανή κέρδισε με καλύτερο άλμα στα 6.78.

Ο αθλητής του Αντώνη Γιαννουλάκη, Ορλάντο Ορτέγα, μην έχοντας ανταγωνισμό κέρδισε τα 110μ εμπόδια τερματίζοντας σε χρόνο 13.25.

Στα 400μ γυναικών, η Αμερικανίδα Τζόνατας με φετινό ρεκόρ 51.23 κέρδισε την πρωταθλήτρια Ευρώπης Τζουστίνα Σουίτι η οποία με 51.64 έκανε και αυτή καλύτερη φετινή επίδοση.

#Tags

Τάσος Βουγιουκλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Εκπληκτικός Καραλής και πάλι – Έχασε στο τσακ το 6.20μ. – Νίκησε στη Ρουέν με ρεκόρ μίτινγκ 6.06μ.

Εκπληκτικός Καραλής και πάλι – Έχασε στο τσακ το 6.20μ. – Νίκησε στη Ρουέν με ρεκόρ μίτινγκ 6.06μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής λίγο έλειψε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στη Ρουέν, έχασε για λίγο το 6.20μ. και νίκησε με 6.06μ.

Σπορ
Στίβος: Θανάσης Ζαννιάς: Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή και την προπονητική του ομάδα…

Θανάσης Ζαννιάς: Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή και την προπονητική του ομάδα…

Τα θερμά συγχαρητήρια από τον Θανάση Ζαννιά στον Εμμανουήλ Καραλή για το ιστορικό άλμα στα 6,17 μ., νέο Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου

Στίβος
Στίβος: Πήγε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής

Πήγε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής

Το παγκόσμιο ρεκόρ δεν επέστρεψε ακόμη σε ελληνικά χέρια, όπως το 1970 με τον Χρήστο Παπανικολάου.

Στίβος
Στίβος: Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής, έκανε 6,17 μ. και έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ

Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής, έκανε 6,17 μ. και έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ

Έκανε εκπληκτικό νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο άλμα επί κοντώ ο Καραλής.

Στίβος
Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Ραφαηλίδου

Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Ραφαηλίδου

Η Ραφαηλίδου, που προπονείται με τον πατέρα της Γιάννη, γυμνάστηκε για έναν μήνα με το γκρουπ του Καναδού Ρίτσαρντ Πάρκινσον.

Στίβος
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: 5,90 μ. στο Κλερμόν Φεράν

Εμμανουήλ Καραλής: 5,90 μ. στο Κλερμόν Φεράν

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5,90 στο μίτινγκ του Κλερμόν Φεράν και κατέκτησε την τρίτη θέση πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις.

Στίβος
Στίβος: Πρώτο άλμα 6 μ. στον κόσμο φέτος από τον Εμμανουήλ Καραλή

Πρώτο άλμα 6 μ. στον κόσμο φέτος από τον Εμμανουήλ Καραλή

Πρόκειται για τον 14ο αγώνα της καριέρας του πάνω από τα 6,00 μ..

Στίβος
Στίβος: Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ ακολούθησε πιστά το πλάνο της, κράτησε σταθερό ρυθμό και επιτάχυνε μετά το 18ο χιλιόμετρο.

Στίβος
Στίβος: Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ. ανοικτού στίβου ανήκει στον Δημήτρη Ρέγα με 45,11 από τον Σεπτέμβριο του 2006.

Στίβος