ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Δέχθηκε την κλήση της ζωής του!

Ο Ματ Λούντβιγκ δέχθηκε την κλήση που μπορεί να ονειρεύονταν, καθώς τον κάλεσαν ν' αγωνιστεί στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020- Στίβος: Δέχθηκε την κλήση της ζωής του!

Ο Ματ Λούντβιγκ δέχθηκε την κλήση που μπορεί να ονειρεύονταν, καθώς τον κάλεσαν ν’ αγωνιστεί στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Αποστολή Sportime στο Τόκιο: Τόλης Λελεκίδης

Ο Αμερικανός παγκόσμιος πρωταθλητής Σαμ Κέντρικς ως γνωστόν βρέθηκε θετικός στον Covid-19 με αποτέλεσμα να αποσυρθεί η συμμετοχή του από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Η Ολυμπιακή Επιτροπή των ΗΠΑ είχε το δικαίωμα της αντικατάστασης του αθλητή και έτσι, ο Ματ Λούντβιγκ πήρε το πράσινο φως, μάζεψε τις βαλίτσες του και έκανε ταξίδι- αστραπή Αμερική στο Τόκιο, αν μπορεί κανείς να το πει, για να αγωνιστεί το Σάββατο στον προκριματικό του επί κοντώ.

Ο 25χρονος έχει φετινό ρεκόρ 5,80μ. και ατομικό 5,90μ. και αγωνίζεται στο δεύτερο γκρουπ, εκεί που είναι ο Έλληνας πρωταθλητής, ο Κώστας Φιλιππίδης.

Οι Αμερικανοί έχουν τρεις αθλητές, τον Κ.Σ. Λάιτφουτ, τον Κρίστοφερ Νίλσεν και τον Ματ Λούντβιγκ.

Σε ότι αφορά τον Σαμ Κέντρικς, δημιουργήθηκε μια αναστάτωση, καθώς βρέθηκε δίπλα σε άλλους, αλλά δεν υπήρξε άλλο πρόβλημα.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Τεντόγλου από άλλον πλανήτη, έκανε 8,46μ., κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο – Κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Τεντόγλου από άλλον πλανήτη, έκανε 8,46μ., κορυφαία φετινή επίδοση στον κόσμο – Κέρδισε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων

Μίλτος Τεντόγλου is here, έκανε 8,46μ.

Στίβος
Στίβος: Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Παγκρήτιο Στάδιο: ΟΦΗ και σύλλογοι σε αδιέξοδο – Κίνδυνος απώλειας 140.000 ευρώ και κατάρρευσης του στίβου

Η ΠΑΕ ΟΦΗ ζητά το Παγκρήτιο για αποκλειστική χρήση, ο στίβος αντιδρά με αριθμούς και επιχειρήματα, και ο Δήμος καλείται να αποφασίσει — με φόντο την απώλεια έως και 140.000 ευρώ ετησίως και τη συνολική ανατροπή στον τοπικό αθλητισμό.

Στίβος
Στίβος: Δρόμεια 2025: Με ολυμπιονίκες και σπουδαίες συμμετοχές ξένων αθλητών και αθλητριών τα 100 και τα 200μ.

Δρόμεια 2025: Με ολυμπιονίκες και σπουδαίες συμμετοχές ξένων αθλητών και αθλητριών τα 100 και τα 200μ.

Εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμα και ρεκόρ σταδίου αναμένεται να επιτευχθούν στο διεθνές μίτινγκ «Δρόμεια»

Στίβος
Στίβος: «Κατερίνα Θάνου – Ακαδημίες Στίβου Athlesis»: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου αθλητικού συλλόγου

«Κατερίνα Θάνου – Ακαδημίες Στίβου Athlesis»: Πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου αθλητικού συλλόγου

«Το όραμα γίνεται πράξη».

Στίβος
Στίβος: Πάτρα 2025: Όταν ο στίβος είναι στο DNA τους!

Πάτρα 2025: Όταν ο στίβος είναι στο DNA τους!

Τα «μήλα» φέτος έπεσαν – και με φόρα – κάτω απ’ τη μηλιά. Και η παράδοση συνεχίζεται.

Στίβος
Στίβος: Πάτρα 2025: Δύναμη, στρατηγική και μεγάλοι νικητές στο φινάλε του Πανελλήνιου Κ18

Πάτρα 2025: Δύναμη, στρατηγική και μεγάλοι νικητές στο φινάλε του Πανελλήνιου Κ18

Πρωταθλητής στους άνδρες ο ΑΓΣ Ιωαννίνων, στις γυναίκες ο ΑΟ Φιλοθέης.

Στίβος
Σπορ: Παγκρήτιο Στάδιο: Στον «αέρα» ο στίβος και οι ακαδημίες – Ο ΟΦΗ και ο Δήμος Ηρακλείου

Παγκρήτιο Στάδιο: Στον «αέρα» ο στίβος και οι ακαδημίες – Ο ΟΦΗ και ο Δήμος Ηρακλείου

Η απαίτηση του ΟΦΗ για αποκλειστική χρήση στο Παγκρήτιο Στάδιο φέρνει σε οριακή θέση τον στίβο του Ηρακλείου. Οι ακαδημίες περιμένουν απάντηση από τον Δήμο – με την επόμενη μέρα να μοιάζει θολή.

Σπορ
Στίβος: Ρεκόρ, πάθος και νέα πρόσωπα στην Πάτρα – Λάμψη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Ρεκόρ, πάθος και νέα πρόσωπα στην Πάτρα – Λάμψη στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κ18

Η νεαρή Ιωάννα Σταματοπούλου (Πανιώνιος ΓΣ) έκλεψε την παράσταση, τρέχοντας τα 2.000 μ. στιπλ σε 6:42.83, όπου και συνέτριψε το πανελλήνιο ρεκόρ που κατείχε η ίδια.

Στίβος
Στίβος: Σήμα κινδύνου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για το Παγκρήτιο: «Ο στίβος δεν μπορεί να πεταχτεί έξω από το ίδιο του το σπίτι»

Σήμα κινδύνου από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης για το Παγκρήτιο: «Ο στίβος δεν μπορεί να πεταχτεί έξω από το ίδιο του το σπίτι»

Το Παγκρήτιο δεν είναι απλώς ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, αλλά ο βασικός πυλώνας του στίβου στην Κρήτη.

Στίβος