ΣΤΙΒΟΣ

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Κάνουν Πρώτο Θέμα τη στολή με το εθνόσημο – Ασέλγεια πάνω στην Team Hellas!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ούτε την ώρα των αγωνισμάτων δεν σταματά η προπαγάνδα για την ομοσπονδία στίβου! Αυτή τη φορά με… πάσα!
Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Στίβος: Κάνουν Πρώτο Θέμα τη στολή με το εθνόσημο – Ασέλγεια πάνω στην Team Hellas!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ούτε την ώρα των αγωνισμάτων δεν σταματά η προπαγάνδα για την ομοσπονδία στίβου! Αυτή τη φορά με… πάσα!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Το κείμενο είχε (αρχικώς τουλάχιστον) τη ροπή να ξεκινήσει με τη φράση «θα περίμενε κανείς…». Θα περίμενε δηλαδή κανείς πως την ώρα που η ελληνική αποστολή της ομάδας του στίβου αγωνίζεται στους Ολυμπιακούς Αγώνες να υπάρξει μι… ανακωχή. Να τηρηθεί η Ολυμπιακή Εκεχειρία ακόμα και στην ελληνική εσωστρέφεια. Φευ!

Από το συγκεκριμένο site και τους ανθρώπους που ακόμα βαδίζουν στα χνάρια του αρνητισμού και της μικροπολιτικής δεν πρέπει να περιμένουμε τίποτε. Αυτό βέβαια διαβάζεται και ανάποδα. Από το Sportsfeed, τελικά, πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Ακόμα και όταν δεν μπορεί να «σκοράρει» στην λασπολογία, δίνει ασίστ να το πράξει άλλος.

«Όλες οι στολές της ομάδας στίβου δεν έχουν τη λέξη Hellas, με ευθύνη της ομοσπονδίας». Καλό θα είναι όλα τα μέσα ενημέρωσης πρώτης γραμμής, ευρείας αναγνωσιμότητας και αθρόας επισκεψιμότητας να μην εργαλειοποιούνται. Θα είναι ολέθριο για την ίδια την ομάδα του στίβου και τους Έλληνες αθλητές να μην έχουν στήριξη από όλους, παρά να βλέπουν μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες να γίνονται υποχείρια και βορά σε ένα παιχνίδι ασυδοσίας ερήμην τους.

Η ΕΟΕ έδωσε έγκριση για την ελληνική ενδυμασία και η απόφαση ήταν η στολή των Ολυμπιακών Αγώνων να είναι αποκλειστικά με εθνόσημα. Γιατί δεν γράφονται μόνο απευθείας και δίνονται πρώτα αλλού; Διότι ασφαλώς ο συγκεκριμένος ιστότοπος έχει καταντήσει φτωχός συγγενής. Διαβάζεται από λίγους και… λιγότερους. Συνεπώς, μια χείρα βοηθείας είναι απαραίτητη.

Ας μην ξεχνάμε δε, πως η ίδια η πολιτεία με όλους τους φορείς έχει καλύψει έξοδα πολλών ανθρώπων που βρίσκονται στο Τόκιο αυτή τη στιγμή. Και κρατούν μια… απόσταση. Αυτό βέβαια το θέμα, είναι μια συζήτηση που είναι ένα ολόκληρο ζήτημα από μόνο του. Πως πήγαν εκεί, με τι έξοδα, με ποια κριτήρια κλπ. Άλλη στιγμή…

Η λασπολογία προς τον ΣΕΓΑΣ συνεχίζεται ακόμα και τις μέρες που οι Έλληνες αθλητές δίνουν τον «υπέρ πάντων αγών». Σε μια Ολυμπιάδα, στο απόγειο της προσπάθειάς τους. Η ομοσπονδία έχει φροντίσει όλη η αποστολή να μεταβεί στην Ιαπωνία προσφέροντας τα πάντα. Αυτό που λησμόνησε είναι να διώξει τους κηφήνες που βρίσκονται δίπλα στους Έλληνες πρωταθλητές.

Διαβάστε επίσης: 

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020 – Τσώνης: «Όλοι οι αθλητές είχαν την υποστήριξη του ΣΕΓΑΣ- Με τη Σακοράφα όλα μπαίνουν στον σωστό δρόμο»

Γερ. Μανωλίδης: Ο Θοδωρής Ιακωβίδης που φώναξε «λευτεριά στην Κύπρο» σταμάτησε τον αθλητισμό! Δεν μετριούνται τα μετάλλιά του!

Καύσωνας: Σοκαριστική πρόγνωση Καλλιάνου – Η θερμοκρασία στον ήλιο θα φθάσει τους 50 βαθμούς

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Τέλος καριέρας για την Πεσιρίδου στα 34

Δίπλα της όλα αυτά τα χρόνια η Ιωάννα Σιώμου, με την οποία συνεργάστηκε από το 2012, όταν μετακόμισε στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά της.

Στίβος
Στίβος: Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε 7.28 στα 60 μ. στο Βελιγράδι, προκρίθηκε στον τελικό και τερμάτισε έβδομη με 7.29.

Στίβος
Στίβος: Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι ανεβάζει στροφές στη σεζόν κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με άλμα στα 8,27 μέτρα.

Στίβος
Στίβος: Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε την έβδομη θέση στο μίτινγκ άλματος εις ύψος στο Τρίνετς με καλύτερο άλμα στα 2 21 μ δείχνοντας σταθερότητα.

Στίβος
Στίβος: Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Ανακοινώθηκαν τα όρια και οι προϋποθέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν και ο τρόπος συμμετοχής των αθλητών.

Στίβος
Must Read: Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Στο επί κοντώ οι λεπτομέρειες παίζουν τεράστιο ρόλο.. Τι είναι όμως αυτό το μαύρο πράγμα που βάζουν οι αθλητές στα χέρια τους;

Must Read
Must Read: PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

Ένας δρομέας με καθημερινή δουλειά, δυνατή παρουσία στα social media και στιβιστικό κοινό που τον ακολουθεί για την αυθεντικότητα του..

Must Read
Στίβος: Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα μετά από καταγραφή πάνω από 100 μίλια την ώρα με τις αρχές να μιλούν για επικίνδυνο τρόπο οδήγησης και νέα αυστηρή νομοθεσία

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τα θέματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών του.

Στίβος