ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου έχουν δηλωθεί 543 αθλητές και αθλήτριες από 114 σωματεία.
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή 31 Οκτωβρίου στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές στην Πηγή Τρικάλων.

Σε μια διοργάνωση όπου έχουν δηλωθεί να συμμετάσχουν 543 αθλητές και αθλήτριες από 114 σωματεία, αριθμός που δείχνουν το ενδιαφέρον των αθλητών μεσαίων και μεγάλων αποστάσεων για τη συγκεκριμένη διοργάνωση.

Ανάμεσα σε εκείνους που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι o δεύτερος και ο τρίτος της περσινής διοργάνωσης στους άνδρες Κώστας Γκελαούζος και Γιώργος Μίνο, η τρίτη στην κατηγορία των γυναικών, Αναστασία Μαρινάκου, αλλά και οι Ειρήνη Μιχαλά, Καλλιόπη Σκαρπέτη, Γιώργος Τάσσης και Μάρκος Γκούρλιας.

Στο αθλητικό κέντρο Σκαμνιές έγιναν τις τελευταίες ημέρες οι απαραίτητες εργασίες, από συνεργεία του Δήμου, υπό την επίβλεψη του τεχνικού αγώνων της ομοσπονδίας, Δημήτρη Χαλβατζάρα, προκειμένου η διαδρομή να είναι στην κατάσταση που επιβάλλει ένας τέτοιος αγώνας.

Δείτε τις οδηγίες συμμετοχής

Το πρόγραμμα
10:00 4χλμ. Κ20 – Γυναικών
10:20 4χλμ. Κ18 – Γυναικών
10:45 4χλμ. Κ16 – Αγοριών
11:05 3χλμ. Κ16 – Κοριτσιών
11:25 5χλμ. Κ18 – Ανδρών
11:45 8χλμ.& 6χλμ. Γυναικών & Κ23 Γυναικών
12:25 6χλμ. Κ20 Ανδρών
12:55 10χλμ. & 8χλμ. Ανδρών & Κ23 Ανδρών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Τόλης Λελεκίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.