ΣΤΙΒΟΣ

Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθετών αγωνισμάτων: Προκήρυξη και πρόγραμμα

Μετά το πανελλήνιο ανδρών γυναικών και Κ23 βγήκε πριν από λίγο η προκήρυξη αλλά και το πρόγραμμα των συνθετών αγωνισμάτων για τις κατηγορίες Κ18, Κ23, αλλά και ανδρών- γυναικών. Αμέσως μετά την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ και Κ23 στην Πάτρα, την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Αυγούστου στο ίδιο στάδιο, Παμπελοποννησιακό, ο ΣΕΓΑΣ...
Πανελλήνιο πρωτάθλημα συνθετών αγωνισμάτων: Προκήρυξη και πρόγραμμα

Μετά το πανελλήνιο ανδρών γυναικών και Κ23 βγήκε πριν από λίγο η προκήρυξη αλλά και το πρόγραμμα των συνθετών αγωνισμάτων για τις κατηγορίες Κ18, Κ23, αλλά και ανδρών- γυναικών.

Αμέσως μετά την διεξαγωγή του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Α/Γ και Κ23 στην Πάτρα, την Δευτέρα 10 και την Τρίτη 11 Αυγούστου στο ίδιο στάδιο, Παμπελοποννησιακό, ο ΣΕΓΑΣ διοργανώνει το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Συνθέτων Αγωνισμάτων (δέκαθλο-έπταθλο) των κατηγοριών Ανδρών-Γυναικών, Κ23 και Κ18.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νικόλας Σκαρβέλης: Έσπασε απίστευτο ρεκόρ 31 ετών! Ο πρώτος Έλληνας στην ιστορία!

Στα Σύνθετα Αγωνίσματα δικαίωμα συμμετοχής στην αντίστοιχη ηλικιακή κατηγορία έχουν:

ΑΝΔΡΩΝ – ΓΥΝΑΙΚΩΝ, οι αθλητές – τριές που έχουν γεννηθεί το 2002 και οι μεγαλύτεροι – μεγαλύτερες.

Κ23 (Α – Γ), οι αθλητές – τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 1998 – 1999 – 2000 – 2001 – 2002

Κ18, οι αθλητές – τριες που έχουν γεννηθεί τα έτη 2003 – 2004 – 2005

Οι δηλώσεις συμμετοχής πρέπει να σταλούν με email μέχρι τη Δευτέρα 3 Αυγούστου 2020 και ώρα 14:00 στον Σ.Ε.Γ.Α.Σ. στην ηλεκτρονική διεύθυνση entries@segas.gr καθώς και στις κατά τόπου Ε.Α.Σ. Σ.ΕΓ.Α.Σ.

Οι αθλητές-τριες που δηλώνονται στα Σύνθετα Αγωνίσματα στην κατηγορία K23, δηλώνονται και αγωνίζονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και στην κατηγορία Ανδρών – Γυναικών.

Oι αθλητές-αθλήτριες που θα λάβουν μέρος στα Σύνθετα Αγωνίσματα (Δεκάθλου – Επτάθλου) εξαντλούν το ένα από τα ατομικά αγωνίσματα πού έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της αντίστοιχης Κατηγορίας.

Έτσι οι αθλητές – αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στα Σύνθετα Αγωνίσματα πρέπει στα αντίστοιχα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Α-Γ και Κ23 (Πάτρα, 8 – 9/8/2020) και Κ18 (Λάρισα, 25 – 26/7/2020), να έχουν συμμετάσχει σε ένα αγώνισμα λιγότερο από αυτά που δικαιούνται συνολικά.

Η προκήρυξη του πρωταθλήματος όπου αναφέρονται όλες οι λεπτομέρειες δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ (Αγώνες-Προκηρύξεις).

#Tags

Τάσος Βουγιουκλίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπορ: Εκπληκτικός Καραλής και πάλι – Έχασε στο τσακ το 6.20μ. – Νίκησε στη Ρουέν με ρεκόρ μίτινγκ 6.06μ.

Εκπληκτικός Καραλής και πάλι – Έχασε στο τσακ το 6.20μ. – Νίκησε στη Ρουέν με ρεκόρ μίτινγκ 6.06μ.

Ο Εμμανουήλ Καραλής λίγο έλειψε να κάνει νέο πανελλήνιο ρεκόρ στη Ρουέν, έχασε για λίγο το 6.20μ. και νίκησε με 6.06μ.

Σπορ
Στίβος: Θανάσης Ζαννιάς: Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή και την προπονητική του ομάδα…

Θανάσης Ζαννιάς: Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή και την προπονητική του ομάδα…

Τα θερμά συγχαρητήρια από τον Θανάση Ζαννιά στον Εμμανουήλ Καραλή για το ιστορικό άλμα στα 6,17 μ., νέο Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου

Στίβος
Στίβος: Πήγε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής

Πήγε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής

Το παγκόσμιο ρεκόρ δεν επέστρεψε ακόμη σε ελληνικά χέρια, όπως το 1970 με τον Χρήστο Παπανικολάου.

Στίβος
Στίβος: Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής, έκανε 6,17 μ. και έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ

Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής, έκανε 6,17 μ. και έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ

Έκανε εκπληκτικό νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο άλμα επί κοντώ ο Καραλής.

Στίβος
Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Ραφαηλίδου

Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Ραφαηλίδου

Η Ραφαηλίδου, που προπονείται με τον πατέρα της Γιάννη, γυμνάστηκε για έναν μήνα με το γκρουπ του Καναδού Ρίτσαρντ Πάρκινσον.

Στίβος
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: 5,90 μ. στο Κλερμόν Φεράν

Εμμανουήλ Καραλής: 5,90 μ. στο Κλερμόν Φεράν

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5,90 στο μίτινγκ του Κλερμόν Φεράν και κατέκτησε την τρίτη θέση πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις.

Στίβος
Στίβος: Πρώτο άλμα 6 μ. στον κόσμο φέτος από τον Εμμανουήλ Καραλή

Πρώτο άλμα 6 μ. στον κόσμο φέτος από τον Εμμανουήλ Καραλή

Πρόκειται για τον 14ο αγώνα της καριέρας του πάνω από τα 6,00 μ..

Στίβος
Στίβος: Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ ακολούθησε πιστά το πλάνο της, κράτησε σταθερό ρυθμό και επιτάχυνε μετά το 18ο χιλιόμετρο.

Στίβος
Στίβος: Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ. ανοικτού στίβου ανήκει στον Δημήτρη Ρέγα με 45,11 από τον Σεπτέμβριο του 2006.

Στίβος