Συγκλονιστικός Καραλής! Άγγιξε το 6,11μ., το έχασε για ένα τσακ στο Βαλκανικό (vid)
Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5,92μ. με την τρίτη προσπάθεια στο Βαλκανικό πρωτάθλημα και συνεχίζει για καλύτερα
Εμμανουήλ Καραλής από άλλον πλανήτη. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης του επι κοντώ πήγε να κάνει απίστευτη, συγκλονιστική επίδοση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που έγινε στο Βόλο.
Ο Καραλής προσπάθησε για το 6,11μ. Στις δύο πρώτες προσπάθειες ήταν κοντά. Στην τρίτη, ουσιαστικά, το… πέρασε αλλά ένα άγγιγμα στο… κατέβασμα, του στέρησε τη διαστημική αυτή επίδοση.
Το 6,11μ. δε θα ήταν φυσικά ένα απλά απίστευτο πανελλήνιο ρεκόρ. Θα έμπαινε στο τοπ5 όλων των εποχών στο αγώνισμα.
Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε περάσει τα 5,92μ. με την τρίτη προσπάθεια και συνέχισε για καλύτερα. Η επίδοσή του είναι ρεκόρ αγώνων.
Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης είχε κάνει 4 προσπάθειες μέχρι εκείνο το διάστημα. Και είχε εξασφαλίσει φυσικά το χρυσό μετάλλιο. Πέρασε με την πρώτη τα 5.65μ. και στη συνέχεια έβαλε τον πήχη στα 5,92μ.
Οι δύο πρώτες προσπάθειές του δεν είχαν επιτυχία. Η τρίτη όμως ήταν αυτή που ήθελε. Πέρασε μάλιστα άνετα τον πήχη, έδειξε πως ήταν για καλύτερα και σε αυτόν τον αγώνα.