ΣΤΙΒΟΣ

ΣΕΓΑΣ: Ο Κώστας Παναγόπουλος αμφισβητεί τις πρακτικές του Λευτέρη Αυγενάκη. Μην μπερδεύεστε…

Ακόμα μία προσπάθεια να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα από την Αναγέννηση. Αυτή τη φορά στο κάδρο μπήκε ο Κώστας Παναγόπουλος.

ΣΕΓΑΣ: Ακόμα μία προσπάθεια να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα από την Αναγέννηση. Αυτή τη φορά στο κάδρο μπήκε ο Κώστας Παναγόπουλος.
Συντάκτης: Γεράσιμος Μανωλίδης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

ΣΕΓΑΣ: Ακόμα μία προσπάθεια να ρίξει λάσπη στον ανεμιστήρα από την Αναγέννηση. Αυτή τη φορά στο κάδρο μπήκε ο Κώστας Παναγόπουλος.

ΣΕΓΑΣ: Ο καλός ο ψεύτης, ο καλός ο… επιστήμονας, υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να κατανοεί πότε κάτι είναι και ψεύτικο. Βέβαια, ως άριστος γνώστης της διαστρέβλωσης των καταστάσεων, δεν χάνει την ευκαιρία να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα. Αυτή τη φορά ο Κώστας Παναγόπουλος μπήκε στο κάδρο.

Βάλθηκε λοιπόν το επίσημο επικοινωνιακό όργανο της Αναγέννησης να βγάλει ψεύτη τον Κώστα Παναγόπουλο. Αφορμή ένα εσωτερικό σημείωσα προς τα σωματεία για την πλατφόρμα ΖΕΥΣ. Ας τονιστεί ξανά. Πρόκειται για εσωτερικό σημείωμα και όχι επίσημη ανακοίνωση. Αν ήταν τέτοια, θα υπήρχε και στην ιστοσελίδα του ΣΕΓΑΣ.

Ουδείς από την τωρινή διοίκηση επιθυμεί να κάνει… τσιφλίκι την αρχαιότερη ομοσπονδία του ΣΕΓΑΣ. Δεν θα έπαιζε άλλωστε κανένα παιχνίδι στην πλάτη της. Αυτές είναι πρακτικές Αυγενάκη. Είναι σαφές ποιο είναι το πρόβλημα με την πλατφόρμα ΖΕΥΣ. Και έχει να κάνει με το ποιος εποπτεύει την εκλογική διαδικασία. Εν προκειμένω η ΓΓΑ, άρα το κράτος, άρα ο Λευτέρης Αυγενάκης. Η πλατφόρμα ΖΕΥΣ μπορεί να είναι το «όπλο», το θέμα είναι σε ποια χέρια βρίσκεται. Διότι σε κάθε «όπλο», αυτός που δικάζεται στο τέλος είναι αυτός που πατά και τη σκανδάλη.

Το ότι η πλατφόρμα ΖΕΥΣ είναι αξιόπιστη δεν αμφισβητήθηκε από κανέναν. Ούτε φυσικά από τον Κώστα Παναγόπουλο. Αυτό που αμφισβητείται είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης. Οι ωμές παρεμβάσεις του στις διαδικασίες και στο καταστατικό των ομοσπονδιών. Για ποιο λόγο να μην μπορεί κάθε ομοσπονδία να διαλέξει την ηλεκτρονική πλατφόρμα που θέλει η ίδια;

Το ίδιο το σημείωμα που παραθέτεται άλλωστε, καυτηριάζει τις πρακτικές Αυγενάκη και το διαδικασίες των Ομοσπονδιών. Και οι αθλητικές Ομοσπονδίες αποτελούνται από σωματεία, άρα και οι διαδικασίες του πρέπει να ρυθμίζονται από τον Αστικό Κώδικα και όχι από νομοθετικές ρυθμίσεις και παρεμβάσεις.

Μέσα στον πανικό, στην προσπάθεια να γίνει το… άσπρο, μαύρο, τα δημοσιεύματα προσπαθούν να στήσουν «παγίδες», στις οποίες οι ίδιοι οι συντάκτες πέφτουν μέσα. Με αποτέλεσμα η ένδεια σε βασικές γνώσεις πραγμάτων να βγάζει μάτι.

Exit mobile version