ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Άλλο ένα στοίχημα κερδίζει η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ με τις προετοιμασίες των Ελλήνων αθλητών

Οι προπονητές Κώστας Χήτας και Κώστας Βογιατζάκης σημείωσαν πόσο σημαντικό ήταν που πήραν ήδη τα χρήματα των προετοιμασιών τους.
Στίβος: Άλλο ένα στοίχημα κερδίζει η Διοίκηση του ΣΕΓΑΣ με τις προετοιμασίες των Ελλήνων αθλητών

Ίσως από τις πιο σημαντικές κινήσεις της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ είναι η βοήθεια που παρέχει σε αθλητές και προπονητές στις προετοιμασίες τους.

Κάτι που τα προηγούμενα χρόνια δεν συνέβαινε και μπορεί να ήταν αυτονόητο, αλλά συμβαίνει τώρα! Οι προπονητές που πηγαίνουν προετοιμασίες με τους αθλητές και τις αθλήτριές τους είχαν συνηθίσει να πληρώνουν τα έξοδα. Στη συνέχεια πήγαιναν τις σχετικές αποδείξεις και πληρώνονταν αργότερα από την Ομοσπονδία.

Δεν ήταν εύκολο για τους περισσότερους, αλλά με τα χρόνια έγινε συνήθεια.

Η νέα Διοίκηση έδωσε βάση και στην οικονομική διευκόλυνση των αθλητών και αθλητριών. Έτσι, όσοι δηλώνουν στον ΣΕΓΑΣ και παίρνουν το «πράσινο φως» για να πάνε προετοιμασία, λαμβάνουν το χρηματικό ποσό.

Δύο προπονητές που επέστρεψαν με τα γκρουπ αθλητών τους πρόσφατα από προετοιμασία, εξήραν τη σημασία αυτής της ενέργειας της Διοίκησης του ΣΕΓΑΣ.

«Είναι πολύ σημαντικό που πήραμε από τον ΣΕΓΑΣ κατευθείαν τα χρήματα της προετοιμασίας. Είναι ένα σημαντικό και ενθαρρυντικό στοιχείο», είπε χαρακτηριστικά ο Κώστας Χήτας. Ο ομοσπονδιακός προπονητής είχε πάει με το γκρουπ του στην Κύπρο. Επέστρεψε την Τετάρτη, όπως έγραψε το Sportime.

Την περασμένη εβδομάδα γύρισε από το Βελιγράδι το γκρουπ του Κώστα Βογιατζάκη. «Μπήκαν τα χρήματα πριν γυρίσουμε. Είναι η πρώτη φορά που γίνεται. Ήταν μια ικανοποίηση και σωστή ενέργεια της Διοίκησης. Θέλω να ευχαριστήσω και για το ενδιαφέρον και την επικοινωνία που είχα με τον τεχνικό διευθυντή Χρήστο Μελέτογλου», δήλωσε στο Sportime ο ομοσπονδιακός προπονητής.

 

Τόλης Λελεκίδης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Σπανουδάκη 7.28 και τελικός στο Βελιγράδι

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη έτρεξε 7.28 στα 60 μ. στο Βελιγράδι, προκρίθηκε στον τελικό και τερμάτισε έβδομη με 7.29.

Στίβος
Στίβος: Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Τεντόγλου με 8,27 μ. έδωσε μάχη μέχρι το τέλος

Ο Μίλτος Τεντόγλου έδειξε ότι ανεβάζει στροφές στη σεζόν κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο μίτινγκ του Βελιγραδίου με άλμα στα 8,27 μέτρα.

Στίβος
Στίβος: Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Μέρλος την έβδομη θέση στο μίτινγκ Τρίνετς με άλμα 2,21 μ.

Ο Αντώνης Μέρλος κατέλαβε την έβδομη θέση στο μίτινγκ άλματος εις ύψος στο Τρίνετς με καλύτερο άλμα στα 2 21 μ δείχνοντας σταθερότητα.

Στίβος
Στίβος: Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Τα όρια και οι προϋποθέσεις για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν

Ανακοινώθηκαν τα όρια και οι προϋποθέσεις πρόκρισης για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου στο Τόρουν και ο τρόπος συμμετοχής των αθλητών.

Στίβος
Must Read: Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Τι είναι αυτό το μαύρο πράγμα στα χέρια των αθλητών στο επί κοντώ

Στο επί κοντώ οι λεπτομέρειες παίζουν τεράστιο ρόλο.. Τι είναι όμως αυτό το μαύρο πράγμα που βάζουν οι αθλητές στα χέρια τους;

Must Read
Must Read: PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

PLAYER SPOTLIGHT: Σπύρος Τσεκούρας | Ο άνθρωπος γέφυρα ανάμεσα στα μεγάλα ελληνικά brands και τον στίβο

Ένας δρομέας με καθημερινή δουλειά, δυνατή παρουσία στα social media και στιβιστικό κοινό που τον ακολουθεί για την αυθεντικότητα του..

Must Read
Στίβος: Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η Ολυμπιονίκης ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα για επικίνδυνη υπερβολική ταχύτητα

Η ShaCarri Richardson συνελήφθη στη Φλόριντα μετά από καταγραφή πάνω από 100 μίλια την ώρα με τις αρχές να μιλούν για επικίνδυνο τρόπο οδήγησης και νέα αυστηρή νομοθεσία

Στίβος
Στίβος: ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

ΣΕΓΑΣ: Κάλεσμα σε Τακτική Γενική Συνέλευση στις 21 Μαρτίου

Ο ΣΕΓΑΣ ανακοίνωσε την ημερομηνία και τα θέματα της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης των σωματείων μελών του.

Στίβος
VIRAL: Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Ελατήριο εχεις στα πόδια; Το viral video που ανέβασε ο Μίλτος Τεντόγλου

Το βίντεο από την προπόνηση του Μίλτου Τεντόγλου που έκανε τους πάντες να μιλούν για ελατήρια στα πόδια του

VIRAL