ΣΤΙΒΟΣ

Στίβος: Βρισκόμαστε στη χρυσή εποχή του σπριντ;

Όταν ο Γιουσέιν Μπολτ αποσύρθηκε μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017, φαινόταν σαν μια δυσοίωνη εξέλιξη, αφού ο στίβος έχανε μια παγκόσμια διασημότητα.
Στίβος: Βρισκόμαστε στη χρυσή εποχή του σπριντ;

Όταν ο Γιουσέιν Μπολτ αποσύρθηκε μετά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2017, φαινόταν σαν μια δυσοίωνη εξέλιξη, αφού ο στίβος έχανε μια παγκόσμια διασημότητα.

Ποιος θα γέμιζε το κενό του;

Μετά τη συνταξιοδότηση του Μπολτ, φαίνεται ότι γινόμαστε μάρτυρες μιας νέας χρυσής εποχής του σπριντ. Μία σειρά από νεαρούς άνδρες και γυναίκες σπρίντερ, έχουν «κάνει τα μέχρι τώρα ανέγγιχτα ρεκόρ να φαίνονται ξαφνικά εφικτά», σημειώνει το outsideonline.com.

«Αυτή τη στιγμή, μπορεί να μην υπάρχει σπρίντερ πιο ταλαντούχος από τον Έριον Νάιτον», ο οποίος κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους έχει καταρρίψει τα παγκόσμια ρεκόρ του Μπολτ κάτω των 18 και κάτω των 20 ετών στα 200 μέτρα και να μην παραλείψουμε τον Λετσίλε Τεμπόγκο από την Μποτσουάνα που σημείωσε παγκόσμιο ρεκόρ κάτω των 20 ετών στα 100 μέτρα ανδρών», αναφέρεται.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στίβος: Θανάσης Ζαννιάς: Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή και την προπονητική του ομάδα…

Θανάσης Ζαννιάς: Θερμά συγχαρητήρια στον Εμμανουήλ Καραλή και την προπονητική του ομάδα…

Τα θερμά συγχαρητήρια από τον Θανάση Ζαννιά στον Εμμανουήλ Καραλή για το ιστορικό άλμα στα 6,17 μ., νέο Πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου

Στίβος
Στίβος: Πήγε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής

Πήγε να σπάσει το παγκόσμιο ρεκόρ ο Εμμανουήλ Καραλής

Το παγκόσμιο ρεκόρ δεν επέστρεψε ακόμη σε ελληνικά χέρια, όπως το 1970 με τον Χρήστο Παπανικολάου.

Στίβος
Στίβος: Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής, έκανε 6,17 μ. και έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ

Απίθανος Εμμανουήλ Καραλής, έκανε 6,17 μ. και έκανε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ

Έκανε εκπληκτικό νέο πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου στο άλμα επί κοντώ ο Καραλής.

Στίβος
Στίβος: Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Ραφαηλίδου

Πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 η Ραφαηλίδου

Η Ραφαηλίδου, που προπονείται με τον πατέρα της Γιάννη, γυμνάστηκε για έναν μήνα με το γκρουπ του Καναδού Ρίτσαρντ Πάρκινσον.

Στίβος
Στίβος: Εμμανουήλ Καραλής: 5,90 μ. στο Κλερμόν Φεράν

Εμμανουήλ Καραλής: 5,90 μ. στο Κλερμόν Φεράν

Ο Εμμανουήλ Καραλής πέρασε τα 5,90 στο μίτινγκ του Κλερμόν Φεράν και κατέκτησε την τρίτη θέση πίσω από τον Μόντο Ντουπλάντις.

Στίβος
Στίβος: Πρώτο άλμα 6 μ. στον κόσμο φέτος από τον Εμμανουήλ Καραλή

Πρώτο άλμα 6 μ. στον κόσμο φέτος από τον Εμμανουήλ Καραλή

Πρόκειται για τον 14ο αγώνα της καριέρας του πάνω από τα 6,00 μ..

Στίβος
Στίβος: Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η Αναστασία Μαρινάκου κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στον ημιμαραθώνιο

Η αθλήτρια του Σταύρου Καρρέ ακολούθησε πιστά το πλάνο της, κράτησε σταθερό ρυθμό και επιτάχυνε μετά το 18ο χιλιόμετρο.

Στίβος
Στίβος: Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Ο Γιώργος Φρανκς έγραψε ιστορία στον κλειστό στίβο

Το πανελλήνιο ρεκόρ στα 400 μ. ανοικτού στίβου ανήκει στον Δημήτρη Ρέγα με 45,11 από τον Σεπτέμβριο του 2006.

Στίβος
Στίβος: Έβελυν Μητροπούλου και η Ναταλία Μπέση έκλεψαν την παράσταση στο μήκος

Έβελυν Μητροπούλου και η Ναταλία Μπέση έκλεψαν την παράσταση στο μήκος

Η Μητροπούλου σημείωσε 6,25 μ. και κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20, βελτιώνοντας το 6,21 μ. που είχε πετύχει στα τέλη Ιανουαρίου.

Στίβος