Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ευκαιρία για ρεβάνς του Στέφανου Τσιτσιπά κόντρα στον Φράνσις Τιαφό!

Μια άτυπη ευκαιρία για ρεβάνς έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Φρανσίς Τιαφό, με τον Αμερικανό που είχε αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα στο Wimbledon να είναι ο επόμενος αντίπαλος του για τον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Μια άτυπη ευκαιρία για ρεβάνς έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς κόντρα στον Φρανσίς Τιαφό, με τον Αμερικανό που είχε αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα στο Wimbledon να είναι ο επόμενος αντίπαλος του για τον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2020: Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αγχώθηκε αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Φίλιπ Κόλσραιμπερ και έχει πλέον μια πρώτης τάξεως ευκαιρία στον δεύτερο γύρο του Ολυμπιακού τουρνουά του Τόκιο, για μια ρεβάνς κόντρα στον Αμερικανό Φρανσίς Τιαφό, που τον απέκλεισε από την τελευταία διοργάνωση του Wimbledon.

Ο Τιαφό υπέταξε με 6-3, 6-2 τον Κορεάτη Κουόν Σουνγού και έτσι έκλεισε το ραντεβού με τον Στεφ στη φάση των «32» της διοργάνωσης, όπου και ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας θέλει να δώσει την δική του απάντηση για εκείνον τον αποκλεισμό – σοκ.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο: Οι Ελληνικές συμμετοχές την Κυριακή 25/7

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Ο δολοφόνος ήθελε να αποφύγει την ανάκριση – Ζήτησε να τον δει ψυχίατρος

ΑΕΙ: Με κάρτα εισόδου και Πανεπιστημιακή Αστυνομία ανοίγουν τον Σεπτέμβριο!