Σάκκαρη: Για τη ρεβάνς κόντρα στην Κορνέ στην πρεμιέρα του Βερολίνου
Την πρεμιέρα της πραγματοποιεί σήμερα το απόγευμα η Μαρία Σάκκαρη στο 500αρι τουρνουά του Βερολίνου.
Πριν καν συμπληρωθεί μία εβδομάδα από την τελευταία μεταξύ τους αναμέτρηση, Μαρία Σάκκαρη και Αλιζέ Κορνέ τίθενται ξανά αντιμέτωπες στο 500αρι τουρνουά του Βερολίνου.
Η Μαρία Σάκκαρη ψάχνει μια άτυπη ρεβάνς κόντρα στη Γαλλίδα η οποία τη νίκησε εύκολα με 6-1, 6-4 στο δεύτερο γύρο του Νότιγχαμ για να αποκλειστεί στα ημιτελικά.
Η Σάκκαρη έχει μόνο μία νίκη μέχρι στιγμής στο γρασίδι στον πρώτο γύρο του Νότιγχαμ και θέλει να ανεβάσει την απόδοσή της ενόψει του Wimbledon.
Κόντρα στην Κορνέ η Μαρία μετρούσε 3 στις 3 νίκες πριν από τον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας. Η Γαλλίδα ωστόσο είναι δύσκολη αντίπαλος καθότι έμπειρη και αρκετά καλή στο γρασίδι παρά το νούμερο 60 στο οποίο βρίσκεται στην κατάταξη.
Ο αγώνας μεταξύ των δύο γυναικών θα πραγματοποιηθεί με το τέλος του αγώνα Σινιάκοβα – Γκαουφ που ξεκινά στις 18:00. Άρα η ώρα έναρξής του δε θα είναι πριν τις 19:30 με πιθανότερο σενάριο να ξεκινήσει περίπου στις 20:00. Τον αγώνα μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά από το Novasports 6.