ΒΟΛΕΪ

Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ: Οι ημιτελικοί της διοργάνωσης

Βραζιλία - Σερβία, Πολωνία - ΗΠΑ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του 19ου παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ, μετά την ολοκλήρωση του final-6.  
Παγκόσμιο πρωτάθλημα βόλεϊ: Οι ημιτελικοί της διοργάνωσης

Βραζιλία – Σερβία, Πολωνία – ΗΠΑ είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών του 19ου παγκοσμίου πρωταθλήματος βόλεϊ, μετά την ολοκλήρωση του final-6.  

Ι’ όμιλος

Βραζιλία και Ηνωμένες Πολιτείες είχαν ήδη προκριθεί στα ημιτελικά και οι δύο αντίπαλοι έπαιξαν με την δεύτερη ομάδα τους. Η «σελεσάο» νίκησε με 3-0 σετ με 19 πόντους του Εβάντρο και προκρίθηκε ως πρώτη στην τετράδα. Οι Αμερικάνοι γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στη διοργάνωση μετά από εννέα συνεχόμενες νίκες. Η Βραζιλία δεν είχε στον πάγκο της τον Ρενάν Νταλ Ζότο, ο οποίος ήταν τιμωρημένος με μία αγωνιστική.

Είναι η 9η πρόκριση της Βραζιλίας σε ημιτελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος και η έκτη συνεχόμενη. Οι ΗΠΑ εμφανίζονται για τρίτη φορά στην ιστορία σε ημιτελικό παγκοσμίου πρωταθλήματος.

Ι’ όμιλος

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Βραζιλία – Ρωσία 3-2 (20-25, 21-25, 25-22, 25-23, 15-12)

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

ΗΠΑ – Ρωσία 3-0 (25-22, 25-23, 25-23)

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Βραζιλία – ΗΠΑ 3-0 (25-20, 25-18, 25-19)

Βαθμολογία

1. Βραζιλία 2 νίκες – 0 ήττες, 5 βαθμοί, 6-2 σετ, 181-169 πόντοι
2. ΗΠΑ 1 νίκη – 1 ήττα, 3 βαθμοί, 3-3 σετ, 132-143 πόντοι
3. Ρωσία 0 νίκες – 2 ήττες, 1 βαθμός, 2-6 σετ, 175-181 πόντοι

J’ όμιλος

Στον τελευταία αγώνα της Γ΄φάσης η Ιταλία πέτυχε νίκη γοήτρου επί της Πολωνίας η οποία από τη στιγμή που πήρε το 1ο σετ με 25-14 εξασφάλισε και την πρώτη θέση του ομίλου και απέκλεισε τους γηπεδούχους από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Η Πολωνία συνεχίζει για να υπερασπιστεί τον τίτλο της και για έκτη φορά στην ιστορία της προκρίνεται σε ημιτελικό Μουντιάλ ανδρών. Η Σερβία βρίσκεται σε ημιτελικούς για πρώτη φορά μετά το 2010 στη Ρώμη και επόμενος στόχος είναι η παρθενική πρόκριση σε τελικό.

J’ όμιλος

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Ιταλία – Σερβία 0-3 (15-25, 20-25, 18-25)

Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου

Πολωνία – Σερβία 3-0 (28-26, 28-26, 25-22)

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Ιταλία – Πολωνία 3-2 (14-25, 25-21, 18-25, 25-17, 15-11)

Βαθμολογία

1. Πολωνία 1 νίκη – 1 ήττα, 4 βαθμοί, 5-3 σετ, 180-171 πόντοι
2. Σερβία 1 νίκη – 1 ήττα, 3 βαθμοί, 3-3 σετ, 149-134 πόντοι
3. Ιταλία 1 νίκη – 1 ήττα, 2 βαθμοί, 3-5 σετ, 150-174 πόντοι

Ιστορική νίκη για τον Υδραϊκό στο Euro Cup

Οι ήρωες του αγώνα αντοχής «Σπάρταθλον» σε μία συγκλονιστική φωτογραφία

Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μεταδόσεις: Αθλητικές Μεταδόσεις Σήμερα Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Αθλητικές Μεταδόσεις Σήμερα Σάββατο 29 Νοεμβρίου

Έντονη αθλητική δράση, με πλούσιο πρόγραμμα σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Από τις μάχες της Super League και της Premier League μέχρι τα μεγάλα ντέρμπι σε Serie A, La Liga, Bundesliga και τις εγχώριες διοργανώσεις.

Μεταδόσεις
Μεταδόσεις: Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Δυνατές μάχες στα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και ελληνικό ενδιαφέρον στη Volley League με Παναθηναϊκό

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα: Δυνατές μάχες στα μεγάλα πρωταθλήματα ποδοσφαίρου και ελληνικό ενδιαφέρον στη Volley League με Παναθηναϊκό

Σήμερα η δράση κορυφώνεται με σημαντικά παιχνίδια σε Bundesliga,στη Σαουδική Αραβία, La Liga και Serie A, μαζί με ελληνικό ενδιαφέρον στη Volley League.

Μεταδόσεις
Βόλεϊ: Challenge Cup: Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΑΟ Θήρας με 3-0 και προκρίθηκε στους «32» της Ευρώπης

Challenge Cup: Ο Πανιώνιος νίκησε τον ΑΟ Θήρας με 3-0 και προκρίθηκε στους «32» της Ευρώπης

Ο Πανιώνιος νίκησε 3-0 τον ΑΟ Θήρας στη Νέα Σμύρνη, προκρίθηκε στους «32» του Challenge Cup γυναικών και πανηγύρισε την πρώτη ευρωπαϊκή του επιτυχία.

Βόλεϊ
Σπορ: Αφεντικό ο Ολυμπιακός και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League

Αφεντικό ο Ολυμπιακός και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League

Ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς πως είναι το αφεντικό και νίκησε εύκολα 3-0 την Νάπρεντακ, για να προκριθεί στο Champions League

Σπορ
Βόλεϊ: Σοκαριστική είδηση στο παγκόσμιο βόλεϊ – Ο Σάμπερ Καζεμί θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός μετά από ηλεκτροπληξία

Σοκαριστική είδηση στο παγκόσμιο βόλεϊ – Ο Σάμπερ Καζεμί θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός μετά από ηλεκτροπληξία

Ο Ιρανός αθλητής Σάμπερ Καζεμί, 26 ετών, θεωρείται εγκεφαλικά νεκρός μετά από ηλεκτροπληξία σε πισίνα στο Κατάρ.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: Το Μαρκόπουλο λύγισε τον Ολυμπιακό σε ματς-θρίλερ

Το Μαρκόπουλο λύγισε τον Ολυμπιακό σε ματς-θρίλερ

Το Μαρκόπουλο πέτυχε μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στη 2η αγωνιστική της Α1 γυναικών, σε βραδιά γεμάτη ανατροπές και εκπλήξεις.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα με στυλ στη Volley League απέναντι στον Φοίνικα Σύρου

ΠΑΟΚ: Πρεμιέρα με στυλ στη Volley League απέναντι στον Φοίνικα Σύρου

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Φοίνικα Σύρου με 3-0 σετ στην πρεμιέρα της Volley League και έδειξε από νωρίς πως στοχεύει ξανά στον τίτλο.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Νάπρεντακ 3-0 και αγγίζει την πρόκριση στο Champions League

Ο Ολυμπιακός διέλυσε τη Νάπρεντακ 3-0 και αγγίζει την πρόκριση στο Champions League

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 3-0 τη Νάπρεντακ στο Όντζακ και εξασφάλισε ουσιαστικά την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Champions League ανδρών.

Βόλεϊ
Βόλεϊ: Ιδανική πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στη Volley League Γυναικών

Ιδανική πρεμιέρα για τον Παναθηναϊκό στη Volley League Γυναικών

Ο Παναθηναϊκός νίκησε άνετα τον Άρη με 3-0 σετ στην πρεμιέρα της Volley League Γυναικών και έδειξε έτοιμος για πρωταγωνιστικό ρόλο.

Βόλεϊ