SPORTIME BET

10.000 παιδικές ευχές εκπληρώθηκαν από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα συμμετείχαν και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση των ευχών παιδιών από «Το Χαμόγελο του Παιδιού».
10.000 παιδικές ευχές εκπληρώθηκαν από τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ

Τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ, η δράση προσφοράς που ξεκίνησε πριν από 10 χρόνια και έγινε παράδοση, ζωντάνεψαν τα περασμένα Χριστούγεννα τις ευχές χιλιάδων παιδιών που έχουν ανάγκη. Για ακόμη μια χρονιά, χιλιάδες άνθρωποι από όλη την Ελλάδα αγκάλιασαν την πρωτοβουλία του ΟΠΑΠ και συνέβαλαν στην πραγματοποίηση 10.000 χριστουγεννιάτικων ευχών παιδιών από τον Οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα δώρα παραδόθηκαν στα παιδιά, σε ειδική εορταστική εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2024.

Ο Πάνος Γαβριήλ, Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ δήλωσε: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία αυτή. Χάριν στη συγκινητική ανταπόκρισή τους, εκπληρώθηκαν 10.000 ευχές παιδιών από “Το Χαμόγελο του Παιδιού”. Ταυτόχρονα, υλοποιούμε βελτιωτικές εργασίες σε εγκατάσταση του οργανισμού, με στόχο τη στήριξη του έργου του».

Ο Κώστας Γιαννόπουλος, Πρόεδρος του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανέφερε: «Ευχαριστούμε πολύ τον ΟΠΑΠ για αυτή την εκπληκτική προσπάθεια που κάνει τα τελευταία 10 χρόνια, μέσα από τα Ευχοστολίδια, και χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά. Πρόκειται για παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, φιλοξενούνται σε χώρους προστασίας ή ζουν με τις οικογένειές τους και έχουν μεγάλη ανάγκη. Τα δώρα αυτά τους δίνουν τεράστια χαρά».

Τα παιδιά από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» παραλαμβάνουν τα δώρα τους από τα Ευχοστολίδια

 Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ: Δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη από το 2014

O ΟΠΑΠ, πιστός στο όραμά του για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο για τη νέα γενιά, υλοποίησε για πρώτη φορά τα Ευχοστολίδια το 2014. Στο πλαίσιο της δράσης έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 61.951 παιδικές ευχές.

Παράλληλα, ο ΟΠΑΠ έχει υλοποιήσει 49 έργα υποστήριξης στους φορείς που συμμετείχαν στα Ευχοστολίδια τα προηγούμενα χρόνια, με στόχο την ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών. Στην παρούσα φάση είναι σε εξέλιξη έργο στον πολυχώρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελου του Παιδιού», στο Κορωπί.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση Ευχοστολίδια στην ιστοσελίδα Εταιρικής Υπευθυνότητας του ΟΠΑΠ www.opapcsr.gr

#

Εταιρικό προφίλ

Ο ΟΠΑΠ είναι η κορυφαία εταιρεία τυχερών παιγνίων στην Ελλάδα και μία από τις πλέον καταξιωμένες στον κλάδο της παγκοσμίως.

Ιδρύθηκε το 1958 και δραστηριοποιείται στη διεξαγωγή και διαχείριση αριθμοπαιχνιδιών, παιχνιδιών αθλητικού στοιχήματος, αμοιβαίου ιπποδρομιακού στοιχήματος, λαχείων, στιγμιαίων τυχερών παιχνιδιών και παιγνιομηχανημάτων (VLTs). Επιπλέον, ο ΟΠΑΠ κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο ως προς την ενσωμάτωση των παγκόσμιων αρχών του Υπεύθυνου Παιχνιδιού στις δραστηριότητες του.

Ταυτόχρονα, ο ΟΠΑΠ κατέχει εξέχουσα θέση μεταξύ των πλέον κοινωνικά υπεύθυνων επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Μέσω εκτενούς προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας, το οποίο επικεντρώνεται στην Υγεία, τον Αθλητισμό και την Απασχόληση, η εταιρεία στηρίζει έμπρακτα και διαχρονικά την ελληνική κοινωνία.

Περισσότερες πληροφορίες στο www.opap.gr

 

Οι Γρηγόρης Αρναούτογλου, Μαρία Ηλιάκη, Μελία Κρέιλινγκ και Παναγής Τζωρτζάτος που συμμετείχαν στην πρωτοβουλία Ευχοστολίδια

 

Η ομάδα του ΟΠΑΠ με τον πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο

Η ομάδα του ΟΠΑΠ με τον πρόεδρο του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» Κώστα Γιαννόπουλο

 Εκδήλωση παράδοσης δώρων από τα Ευχοστολίδια

Εκδήλωση παράδοσης δώρων από τα Ευχοστολίδια

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόπερ του αν δεν κάνει μεταγραφή

Ολυμπιακός: Αυτοί είναι οι στόπερ του αν δεν κάνει μεταγραφή

Ο Ολυμπιακός ακόμα και αν δεν αποκτήσει κεντρικό αμυντικό, έχει στο ρόστερ του 5 παίκτες που παίζουν σε αυτήν τη θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μπετανκόρ ξεκαθαρίζει για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Ο Μπετανκόρ ξεκαθαρίζει για το μέλλον του και τον Ολυμπιακό

Παρά το εξαιρετικό του φεγγάρι στην Αλμπαθέτε και τον αποκλεισμό της Ρεάλ, ο Τζεφτέ Μπετανκόρ δηλώνει ξεκάθαρα ότι ο Ολυμπιακός παραμένει η ομάδα του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

ΠΑΟΚ: Τα έσκασε χοντρά για τον Σάντσες

Ο ΠΑΟΚ φέρνει τον Σάντσεζ για τη θέση του δεξιού μπακ και οι αναφορές κάνουν λόγο για μια μεταγραφή που θα πάει ψηλά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο παίκτης των 100 εκατ. ευρώ και οι δύσκολες διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο παίκτης των 100 εκατ. ευρώ και οι δύσκολες διαπραγματεύσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη

Μια τέτοια τιμή θα ξεπερνούσε το τρέχον ρεκόρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, που είναι τα 89 εκατ. λίρες που πλήρωσε στη Γιουβέντους για τον Πολ Πογκμπά το 2016.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Μάχη Ευρώπης και ΗΠΑ για τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ευρώπη όμως από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού ήρθε πρόταση που αλλάζει τα δεδομένα.

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Κωστούλας : Το σκέφτηκε για Νότιγχαμ Φόρεστ – Απέρριψε την PSV…

Μπάμπης Κωστούλας : Το σκέφτηκε για Νότιγχαμ Φόρεστ – Απέρριψε την PSV…

Έγινε συζήτηση τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου για το που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μπάμπης Κωστούλας…

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Όχι από τον Ερυθρό Αστέρα στον Παναθηναϊκό για τον Ντουάρτε

Ο Μπρούνο Ντουάρτε δεν φεύγει από το Βελιγράδι, με τον Ερυθρό Αστέρα να ξεκαθαρίζει τη στάση του απέναντι στο ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Σκέψεις επιστροφής στην Ιταλία για τον Καλάμπρια στον Παναθηναϊκό

Έξι μήνες μετά την άφιξή του στην Αθήνα ο Νταβίντε Καλάμπρια εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο επιστροφής στην Ιταλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

ΑΕΚ: Ο Μπάρος ήταν ο άλλος χαφ που ήθελε ο Ριμπάλτα

Μόνο τυχαία δεν ήταν η αναφορά στη Βραζιλία για την ΑΕΚ και τον Μπάρος της Βάσκο Ντα Γκάμα, αυτός ήταν ο παίκτης

Ποδόσφαιρο