SPORTIME BET

Τάσος Τσόλκας: Φουλ για την πρώτη νίκη ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος δεν είναι τόσο κακός όσο δείχνουν τα αποτελέσματά του και κόντρα στον Απόλλωνα θα… σπάσει το ρόδι!
Τάσος Τσόλκας: Φουλ για την πρώτη νίκη ο Πανιώνιος

Καλημέρα στους παίκτες του στοιχήματος. Πέμπτη στροφή του πρωταθλήματος στη Super League και πάμε να δούμε το βασικό μας παιχνίδι.

Τα κριτήρια στο στοίχημα δεν πρέπει να είναι ποτέ οπαδικά γιατί θα πάμε… άκλαυτοι! Μπορεί λοιπόν να έχουμε ντέρμπι Ολυμπιακού-ΠΑΟΚ, αλλά εμείς έχουμε ξεχωρίσει το παιχνίδι στη Ριζούπολη, όπου ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται τον Πανιώνιο, όπου η αλήθεια είναι ότι το διπλό και μάλιστα στην τιμή που βγήκε αρχικά στον ΟΠΑΠ, της τάξης του 2,40 είναι τουλάχιστον… δώρο!

Ο Απόλλων είναι δίχως αρχή μέση και τέλος! Στην Τρίπολη έπρεπε να ηττηθεί με μεγάλο σκορ, αλλά σώθηκε μόνο με 2-0 λόγω Χουάντερσον. Είναι κακή ομάδα χωρίς στόχο στο γήπεδο και κυριότερο με παίκτες που δεν έχουν ρόλους.

Μπορεί ο καθένας ατομικά να είναι καλός (δεν το ξέρω βέβαια, στο γήπεδο θα το κρίνουμε), αλλά σε ομαδικό επίπεδο, οι «κυανόλευκο» δεν έχουν τίποτα να επιδείξουν! Επιπλέον μπορεί μέχρι την Κυριακή να έχει και νέο προπονητή!

Αντίθετα, ο Πανιώνιος είναι πολύ βελτιωμένος. Κόντρα στον Ολυμπιακό δικαιούταν τουλάχιστον την ισοπαλία κι αν επαναλάβει αυτή την εμφάνιση, θα πάρει την πρώτη του νίκη στη Ριζούπολη!

ΣΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

2086  ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ              2                        2,40

Η ΔΥΑΔΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

2126  ΑΡΗΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ                              X2                     2,95/3,85

Ο Αρης έβγαλε κάποιες σημαντικές αδυναμίες με τον ΠΑΣ Γιάννινα κι αυτό δεν αλλάζει με την ισοπαλία στην Τούμπα. Επιπλέον υπάρχει η απουσία των Γκάμα και Μάβραϊ, που θα παίξει το ρόλο της. Ο Αστέρας είναι σε ανοδική πορεία και μπορεί να κάνει την έκπληξη…

2151  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΟΚ                                       GOAL               1,78

Στο Φάληρο, κοντράρονται Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σε ένα ντέρμπι που θα καθορίσει την κατάσταση στην κορυφή. Το ματς θα είναι αμφίρροπο κι επειδή οι άμυνες δεν… εμπνέουν ιδιαίτερη εμπιστοσύνη, βλέπουμε και τις δύο ομάδες να βρίσκουν δίχτυα. Θα πάμε στο Goal.

 

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Τάσος Τσόλκας

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Μουντιάλ 2026: 15 εκατ. ευρώ και 104 αγώνες – Πώς αλλάζει τα πάντα στην ΕΡΤ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου του 2026 φέρνει σαρωτικές ανακατατάξεις στον προγραμματισμό της ΕΡΤ λόγω κόστους.

Media
Ποδόσφαιρο: Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Άρης Καλαμακίου : Στο τιμόνι ο Γιώργος Μούτος

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στην τεχνική ηγεσία του Άρη Καλαμακίου. Ο Γιώργος Μούτος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Το πλάνο Μπενίτεθ και οι πιθανοί έντεκα

Με διάταξη τριών κεντρικών αμυντικών και έμφαση στην αμυντική ισορροπία, ο Ράφα Μπενίτεθ ετοιμάζει τον Παναθηναϊκό για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός : Αυτές είναι οι τελικές σκέψεις του Μεντιλίμπαρ για την 11άδα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη με ξεκάθαρη ανάγκη για νίκη και πολλές σκέψεις από τον Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Άρης – ΠΑΟΚ: Το πλάνο Λουτσέσκου, οι απουσίες και οι αλλαγές στην ενδεκάδα

Με «κλειστά χαρτιά» και περιορισμένες αλλά στοχευμένες αλλαγές, ο Ραζβάν Λουτσέσκου ετοιμάζει τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Άρη στο Βικελίδης.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Παίρνει «φωτιά» η Super League με ενισχυμένες αποδόσεις!

Δύο κρίσιμα ντέρμπι έχει το μενού της 20ης αγωνιστικής της Super League και η Novibet προσφέρει παιχνίδι με ενισχυμένες αποδόσεις.

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Άρης – ΠΑΟΚ: Το βασικό σχήμα και οι επιλογές Χιμένεθ

Με δοκιμασμένο σχήμα και ελάχιστες αλλαγές, ο Μανόλο Χιμένεθ καταστρώνει το πλάνο του Άρη για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι ψάχνει ο Νίκολιτς στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό

ΑΕΚ: Τι ψάχνει ο Νίκολιτς στις Σέρρες απέναντι στον Πανσερραϊκό

Με έμφαση στην κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα, ο Μάρκο Νίκολιτς έχει ξεκάθαρο πλάνο για την ΑΕΚ στις Σέρρες απέναντι στον επικίνδυνο Πανσερραϊκό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπενφίκα – Αλβέρα 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Μπενφίκα – Αλβέρα 8/2/2026: Πού παίζει απόψε ο αγώνας, τι ώρα ξεκινά και σε ποιο κανάλι θα τον δείτε

Μπενφίκα - Αλβέρα με τη γηπεδούχο να ψάχνει επιβεβαίωση, σε ματς όπου το πρώτο γκολ μπορεί να ανοίξει τον δρόμο.

Ποδόσφαιρο