SPORTIME BET

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός*

Ακόμα ένα ματς πρόκληση για τον Ολυμπιακό στη Euroleague!
Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός*

Ο Ολυμπιακός καλπάζει και η Άλμπα αποτελεί το επόμενο εμπόδιο για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στο Βερολίνο την Τετάρτη (21:00), στο πλαίσιο της της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague!

O πρωτοπόρος της κατάταξης δοκιμάζεται στην «Mercedes Benz Arena» απέναντι στην ουραγό γερμανική ομάδα. Ο στόχος για τους νταμπλούχους Ελλάδας είναι να συνεχιστεί το εξαιρετικό σερί που τους έχει οδηγήσει στην κορυφή, όπου είναι ισόβαθμοι με τη Ρεάλ Μαδρίτης (16-7).

Οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν πέντε συνεχόμενες νίκες με εντυπωσιακές εμφανίσεις. Οι δύο τελευταίες στο πλαίσιο της «διαβολοβδομάδας» ήταν εμφατικές, με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη (93-73) και την δις πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές στο ΣΕΦ (76-70), παρά την κομβική απουσία του Κώστα Σλούκα.

Ο ηγέτης της «ερυθρόλευκης» περιφέρειας θα λείψει και από το παιχνίδι στη Γερμανία, αλλά η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα θέλει να συνεχίσει ανεπηρέαστη την πορεία της. Θέλει να «χτίσει» στις μεγάλες νίκες που έχει κάνει και να διασφαλίσει την παραμονή στην πρώτη θέση, έχοντας ως όπλο τη συνέπειά της στους αγώνες μακριά από το ΣΕΦ. Σε 11 εκτός έδρας αναμετρήσεις μετρά 7 νίκες και μόνο η Ρεάλ μετρά περισσότερα «διπλά» (8).

Άλμπα Βερολίνου – Ολυμπιακός 1(+5.5): 1.91 2(-5.5):1.90

Από την πλευρά της η Άλμπα διανύει αντίθετη πορεία, αφού μετά την εντυπωσιακή της εκκίνηση (3-0), πλέον έχει ρεκόρ 6-17, δύο νίκες πίσω από τη 17η Βιλερμπάν (8-15).

Το επιμέρους ρεκόρ στο Βερολίνο για την ομάδα του Ίσραελ Γκονθάλεθ είναι 4 νίκες, 8 ήττες. Στα τελευταία τρία παιχνίδια στην «Mercedes Benz Arena» μετρά ισάριθμες ήττες, με Ρεάλ (77-84), Βαλένθια (88-94) και Μονακό (84-102), ενώ τελευταία επιτυχία ήταν το 83-63 εις βάρος της Ολίμπια Μιλάνο (10/1).

Στον πρώτο γύρο η επικράτηση των «ερυθρόλευκων» στο ΣΕΦ για την 10η αγωνιστική ήταν εύκολη υπόθεση (86-76), χάρη στους 24 πόντους του Αλέξανδρου Βεζένκοφ και τους 19 του Κώστα Παπανικολάου.

Όσο για την προϊστορία του Ολυμπιακού επί γερμανικού εδάφους απέναντι στην Άλμπα από το 2000 κι έπειτα είναι άκρως θετική (4 νίκες, 1 ήττα), με τη μοναδική αποτυχία να είναι την περσινή σεζόν, όπου οι γηπεδούχοι είχαν επικρατήσει (90-75).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Οι μάχες της Euroleague όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Τζον Αρίας που θέλει ο Ολυμπιακός έβγαλε μάτια απέναντι στον προπονητή που έδιωξε ο Μαρινάκης

Ο Τζον Αρίας που θέλει ο Ολυμπιακός έβγαλε μάτια απέναντι στον προπονητή που έδιωξε ο Μαρινάκης

Ο Αρίας είναι ο μόνος εξτρέμ για τον οποίο ο Μεντιλίμπαρ έχει δώσει το ΟΚ, για πιθανή μετακόμισή του στον Πειραιά (μέσω Νότιγχαμ Φόρεστ).

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ντάις: Η Φόρεστ δεν θα κάνει αγορές πανικού τον Γενάρη

Ντάις: Η Φόρεστ δεν θα κάνει αγορές πανικού τον Γενάρη

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπαίνει στον Ιανουάριο με ανάγκη για επιθετικό λόγω του τραυματισμού του Κρις Γουντ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Ο Χούρτζελερ εξηγεί γιατί ξεκίνησε βασικό τον Κωστούλα

Η πρώτη εμφάνιση του Μπάμπη Κωστούλα ως βασικός στην κορυφή της επίθεσης.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Διόρθωσε το… λάθος με τον Ροντινέι ο Μεντιλίμπαρ όταν άρχισαν τα δύσκολα

Στα κρίσιμα παιχνίδια ο Ροντινέι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον γρήγορο ρυθμό και αμυντικά δεν μπορεί να ανταπεξέλθει. Και αυτό δεν θα αλλάξει όσο περνά ο καιρός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

Βαγγέλης Μαρινάκης: Φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου

«Απόψε κατακτήσαμε το Σούπερ Καπ Ελλάδας με τον κόσμο της ομάδας στο πλευρό μας και φτάσαμε στο χρυσό τρεμπλ των 100 χρόνων θρυλικής ιστορίας του μεγάλου αυτού Συλλόγου», είπε.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Ολυμπιακός: Τι ισχύει Γαλλία – Τουρκία και Γιαζίτσι

Πότε ήταν που ο Γιαζίτσι σκέφτηκε για πρώτη φορά, πως θα ήταν καλύτερα να φύγει από τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ολυμπιακός νέα: Τελικά ήταν λάθος που ξεκίνησε ο Μπιανκόν και όχι ο Καλογερόπουλος;

Ο 22χρονος στόπερ έκανε το... παιχνίδι της ζωής του και έδειξε πως αξίζει κάτι περισσότερο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Ολυμπιακός – ΟΦΗ 3-0 και στην παράταση πήγε το Super Cup Betsson στον Πειραιά

Χρειάστηκαν 102 λεπτά παιχνιδιού για να κερδίσει ο Ολυμπιακός τον... Χριστογιώργο, με τον Ταρέμι από το σημείο του πέλαλτι να κάνει το 1-0.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ακυρωμένο γκολ Ολυμπιακού και ερωτήματα για Τσακαλίδη

Ένα γκολ του Ολυμπιακού ακυρώθηκε σε φάση που ξεκίνησε από ανάποδο ψαλίδι του Μεχντί Ταρέμι και κατέληξε σε σουτ του Χρήστου Μουζακίτη, με τον διαιτητή Τσακαλίδη να προκαλεί έντονες αντιδράσεις για την τελική του απόφαση.

Ποδόσφαιρο