SPORTIME BET

«Αν δεν βρεθεί λύση, το πρωτάθλημα δεν θα επανεκκινήσει»: Σε οριακό σημείο η SL1!

Χαμός ανάμεσα σε Super League, ΕΠΟ και ΚΕΔ.
«Αν δεν βρεθεί λύση, το πρωτάθλημα δεν θα επανεκκινήσει»: Σε οριακό σημείο η SL1!

Ο πρόεδρος της Super League, Βαγγέλης Μαρινάκης, έστειλε επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο και του επιτίθεται μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην ΚΕΔ και την αποχώρηση του Στιβ Μπένετ.

Μεταξύ άλλων, ανέφερε πως πρέπει να υπάρξει οριστική λύση με την διαιτησία, αλλιώς το πρωτάθλημα δεν πρέπει να επανεκκινήσει μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων.

«Αν νομίζεις ότι θα παραμείνει ο Μάνταλος να ορίζει τους διαιτητές, είσαι επίσης βαθιά νυχτωμένος και γελασμένος», αναφέρει ακόμα και πως η λειτουργία της ΚΕΔ υπό την παρούσα μορφή δεν μπορεί να συνεχιστεί.

Η επιστολή του προέδρου της Super League:

«Κύριε Πρόεδρε,

Οι εξελίξεις όλων αυτών των τελευταίων ημερών στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν συνιστούν τίποτα άλλο από την πανηγυρική επιβεβαίωση όλων όσων εδώ και μήνες υποστηρίζαμε για το ρόλο του κυρίου Benett , τη θέση του στην Κ.Ε.Δ. και το σχέδιο αλλοίωσης του πρωταθλήματος από το συγκεκριμένο κύκλωμα που τοποθέτησε τον κ. Benett στη θέση του Αρχιδιαιτητή και «επιμελήθηκε» τη στελέχωση της ΚΕΔ, ενώ ταυτόχρονα φροντίζει να σε διατηρεί στη θέση του Προέδρου της ΕΠΟ.

Πρώτα υπήρξε η συστηματική επί μήνες μεθόδευση της απαξίωσης της παρουσίας των ξένων Διαιτητών στο πρωτάθλημα της Superleague 1, μετά ήρθε η μεθόδευση της «έλλειψης» των ξένων διαιτητών με διάφορα προσχήματα και εν τέλει προέκυψε η πραξικοπηματική απόπειρα παραβίασης κάθε συμφωνίας που υπάρχει μεταξύ Ομοσπονδίας και Π.Α.Ε με την απόπειρα τοποθέτησης Έλληνα Διαιτητή στο ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ, όπως είχες κάνει και πέρσι».

Η συνέχεια ΕΔΩ

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime BET: Παναθηναϊκός: Μεγάλη μεταγραφή και ηχηρό διαζύγιο!

Παναθηναϊκός: Μεγάλη μεταγραφή και ηχηρό διαζύγιο!

Ο Παναθηναϊκός πάει για μεταγραφή και διαζύγιο έκπληξη!

Sportime BET
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Δεν προχωράει του Σεμέδο, έρχεται ο Τσάκλα!

ΑΕΛ: Δεν προχωράει του Σεμέδο, έρχεται ο Τσάκλα!

Ο Έντι Σεμέδο που απασχόλησε (και) την ΑΕΛ, θα μείνει τελικά όπως φαίνεται στην Κύπρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κάρλες Πέρεθ : Τρελά χρήματα το συμβόλαιό του – Πόσα θα δώσει ο Άρης και γιατί

Κάρλες Πέρεθ : Τρελά χρήματα το συμβόλαιό του – Πόσα θα δώσει ο Άρης και γιατί

Μία από τις μεταγραφές που πιστεύει πολύ ο Άρης είναι αυτή του Κάρλες Πέρεθ με το πολύ υψηλό και ακριβό συμβόλαιο! Υπάρχει λόγος…

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Από τις 30 Ιουνίου για Ολυμπιακό και άλλον παίκτη που έβλεπε σοβαρά από την Αργεντινή

Ολυμπιακός: Απόλυτη επιβεβαίωση Sportime! Από τις 30 Ιουνίου για Ολυμπιακό και άλλον παίκτη που έβλεπε σοβαρά από την Αργεντινή

Ο Ολυμπιακός είχε ρίξει εκτός από τον Σιπιόνι και για άλλον παίκτη δίχτυα στην Αργεντινή, έγραφε 30/6 το Sportime

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ρουτ Καρντόσο: Συγκλονιστική στιγμή στο Άνφιλντ για τον Ντιόγκο Ζότα – «You’ll Never Walk Alone»

Ρουτ Καρντόσο: Συγκλονιστική στιγμή στο Άνφιλντ για τον Ντιόγκο Ζότα – «You’ll Never Walk Alone»

Ρουτ Καρντόσο, με δύναμη και αξιοπρέπεια, επισκέφθηκε το Άνφιλντ για να τιμήσει τον άντρα της ζωής της, Ντιόγκο Ζότα. Το Λίβερπουλ την αποχαιρετά με ένα μήνυμα αγάπης και στήριξης που ραγίζει καρδιές.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός : Την έπεσαν στον Βιτόρια…

Παναθηναϊκός : Την έπεσαν στον Βιτόρια…

Στα κόκκινα οι παίκτες του Παναθηναϊκού από το εξαντλητικό πρόγραμμα του Βιτόρια ζήτησαν… λίγη ξεκούραση

Ποδόσφαιρο
Έλληνες του εξωτερικού: Γιώργος Βαλεριάνος: Επόμενος σταθμός η Αλβανία!

Γιώργος Βαλεριάνος: Επόμενος σταθμός η Αλβανία!

Τρίτη στάση του εξωτερικού για τον Γιώργο Βαλεριάνο, ο οποίος μετακομίζει στην Αλβανία και ανακοινώθηκε επίσημα από τα Τίρανα.

Έλληνες του εξωτερικού
Ποδόσφαιρο: Βέρμπιτς : Προτεραιότητα η Ελλάδα και η… Γλυφάδα

Βέρμπιτς : Προτεραιότητα η Ελλάδα και η… Γλυφάδα

Σκοπός του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς είναι να βρει συμβόλαιο στη χώρα μας και κατά προτίμηση ομάδα της Αθήνας…

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Τέλος ο Λαμέλα

ΑΕΚ: Τέλος ο Λαμέλα

Η ΑΕΚ μπαίνει άμεσα σε συζητήσεις με τον Έρικ Λαμέλα προκειμένου να λυθεί το συμβόλαιο του αργεντίνου σταρ

ΑΕΚ