SPORTIME BET

Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό

Η Γαλλία και η Κροατία διεκδικούν το 21ο Παγκόσμιο Κύπελλο και το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ προσφέρει, για το ματς της χρονιάς, το «2-0 και Έληξε» και την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι
Αντίστροφη μέτρηση για τον μεγάλο τελικό

Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει για τον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όλα τα βλέμματα του ποδοσφαιρικού κόσμου θα είναι στραμμένα την Κυριακή, στις 18:00, στη Μόσχα, για το παιχνίδι της χρονιάς, ανάμεσα στη Γαλλία και την Κροατία.

Φαβορί στον μεγάλο τελικό είναι η Γαλλία, η οποία έχει κατακτήσει μία φορά το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1998, στην έδρα της. Ο Ντιντιέ Ντεσάν θέλει να γίνει ο τρίτος στην ιστορία, που θα έχει πάρει το Παγκόσμιο Κύπελλο, ως παίκτης το 1998 και ως προπονητής το 2018. Μέχρι τώρα το έχουν καταφέρει μόνο ο Φραντς Μπεκενμπάουερ με τη Γερμανία και ο Μάριο Ζαγκάλο με τη Βραζιλία.

Η Κροατία, μετά την νίκη στον ημιτελικό, με ανατροπή, κατά της Αγγλίας, φιλοδοξεί να κάνει μία ακόμη έκπληξη και στην πρώτη παρουσία της σε μεγάλο τελικό, να γίνει η ένατη ομάδα που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο. Μέχρι τώρα έχει καταφέρει να φτάσει έως την τρίτη θέση, το 1998, τη χρονιά δηλαδή που η Γαλλία ανέβηκε στην κορυφή του κόσμου.
Ο μεγάλος τελικός αναμένεται να προσφέρει δυνατές συγκινήσεις, ενώ ο μικρός τελικός, για την τρίτη θέση, που θα διεξαχθεί αύριο, στις 17:00, στην Αγία Πετρούπολη, ανάμεσα στο Βέλγιο και την Αγγλία, είναι πιθανό να έχει αρκετά γκολ και πλούσιο θέαμα, αφού οι δύο ομάδες θα παίξουν πιο ελεύθερα.

Δύο επιπλέον λόγους για να ποντάρουν έχουν οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα

Οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ έχουν δύο επιπλέον λόγους, το «2-0 και Έληξε» και την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, για να ποντάρουν στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μεταξύ της Γαλλίας και της Κροατίας και στον μικρό τελικό, ανάμεσα στο Βέλγιο και την Αγγλία.

Με το «2-0 και Έληξε», θα κερδίσουν το στοίχημά τους, αν σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα το σκορ είναι 2-0 υπέρ της ομάδας που πόνταραν, ακόμη και αν το σκορ αλλάξει στη συνέχεια.

Με την «Επιστροφή Στοιχήματος» στα πέναλτι, όσοι ποντάρουν στον μεγάλο τελικό, στην ομάδα που θα κατακτήσει το κύπελλο και στον μικρό τελικό, στην ομάδα που κατακτήσει την τρίτη θέση, θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω, αν η ομάδα τους ηττηθεί στα πέναλτι.

Σε ποια ομάδα θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ;

Και στους 2 τελικούς του Παγκοσμίου Κυπέλλου οι παίκτες του Πάμε Στοίχημα έχουν συνολικά, περισσότερες από 200 στοιχηματικές επιλογές, για να ποντάρουν, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκεια τους.

Ανάμεσα στα πολλά ειδικά στοιχήματα που προσφέρονται, είναι και αυτά για την ομάδα με τις περισσότερες κίτρινες κάρτες, την ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ, την ομάδα στην οποία θα καταλογιστούν τα περισσότερα οφσάιντ, το πρώτο που θα συμβεί, από γκολ, κίτρινη κάρτα και ημίχρονο, τα σκορ πολλαπλών επιλογών, την ομάδα που θα πάρει τη σέντρα κατά την έναρξη του αγώνα, τον τερματοφύλακα που θα ακουμπήσει πρώτος τη μπάλα, τα σύνολα των κόρνερ, των πέναλτι, των οφσάιντ, των πλαγίων άουτ, των goal kick, των κίτρινων και των κόκκινων καρτών, τα επίσημα λεπτά των καθυστερήσεων του πρώτου και του δεύτερου ημιχρόνου.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Στο πολύ κακό πρόσωπο που δείχνει ο Ελ Κααμπί στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Πανούτσος για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας από το γεγονός πως το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν είχε και πολλά να πεις από τη διαιτησία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Τα μεγάλα παιχνίδια εξελίσσονται σε μόνιμο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν μόλις μία νίκη στα ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

Ένας 23χρονος ο Μικέλ Αρτέτα, ηγέτης μέσα στο γήπεδο, έδειχνε ήδη στοιχεία προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλευτεί το ματς που εκκρεμεί, μπορεί να προσπεράσει και αυτός τους Πειραιώτες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός και κάπως έτσι ήρθε η γιούχα από την εξέδρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Η εικόνα της βαθμολογίας δείχνει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες.

Ποδόσφαιρο