SPORTIME BET

Δώρα Παντέλη και Αλέξανδρος Τσουβέλας νιώθουν υπέροχα στην τοποθεσία Novibet με το «Να, αυτά δεν μπορώ!»

Είναι – με μεγάλη διαφορά – η πιο viral εκπομπή αυτήν την στιγμή στην ελληνική κοινότητα του YouTube.
Δώρα Παντέλη και Αλέξανδρος Τσουβέλας νιώθουν υπέροχα στην τοποθεσία Novibet με το «Να, αυτά δεν μπορώ!»

Με περισσότερες από 1,1 εκατομμύριο προβολές και 132.000 ώρες σε χρόνο παρακολούθησης σε διάστημα δύο μηνών, το «Να, αυτά δεν μπορώ!» της Novibet έχει… σαρώσει κάθε ανταγωνισμό και αυτό οφείλεται εν πολλοίς στο πιο απολαυστικό, μαγικό και άκρως «δεμένο» δίδυμο!

Δώρα Παντέλη και Αλέξανδρος Τσουβέλας ξεκίνησαν κάτι πρωτοποριακό για τα δεδομένα του YouTube και το… πείραμα είναι ήδη κάτι παραπάνω από πετυχημένο, αφού το «Να, αυτά δεν μπορώ!» κέρδισε το κοινό, κάνοντας 50.000 subscribers να περιμένουν με ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο!

«Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση στον Αλέξανδρο είναι το πόσο ατακαδόρος, οξυδερκής και έξυπνος είναι», ανέφερε η Δώρα Παντέλη στην κάμερα της Novibet μιλώντας για το συγκεκριμένο project, προτού δώσει την σκυτάλη στον Αλέξανδρο Τσουβέλα, που σημειώνει με τον γνωστό, ξεχωριστό του τρόπο πως «Περνάμε υπέροχα στα γυρίσματα. Είναι κλισέ, σίγουρα, αλλά αν δεν υπάρχει επικοινωνία και χημεία δεν θα μπορέσουμε να αποδώσουμε. Είπαμε από την αρχή πως θέλουμε να γυρνάμε σπίτι με χαμόγελο». Και αυτή είναι ατάκα – κλειδί από τον «Τσούβι»!

Αναρίθμητα σχόλια, καθώς και η πλειοψηφία των αντιδράσεων στα social media στέκονται στο χιούμορ, την γρήγορη σκέψη, και το ευχάριστο mood που προκύπτει από την νέα σειρά μυθοπλασίας στο κανάλι της Novibet, που, ειρήσθω εν παρόδω, βρίσκεται στις αγαπημένες playlist των 50k subscribers του καναλιού.

Υπάρχει αμφιβολία; Τα πρόσωπα, τα χαμογέλα και το κλίμα στην παρακάτω συνέντευξη της Δώρας Παντέλη και του Αλέξανδρου Τσουβέλα μιλούν από μόνα τους!

«Να, αυτά δεν μπορώ!», The Interview:

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: «Εκατομμυριούχος» ο… κινέζος Σαλαζάρ!

«Εκατομμυριούχος» ο… κινέζος Σαλαζάρ!

Μυθικό το συμβόλαιο που υπέγραψε στην Κίνα ο Σαλαζάρ!

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Προχωράει με φορ που… στον κόσμο δεν κάνει κλικ

ΠΑΟΚ: Προχωράει με φορ που… στον κόσμο δεν κάνει κλικ

Ο ΠΑΟΚ δείχνει να προχωρά με την περίπτωση του φορ, που φάνηκε να ήταν περισσότερο βατή από τις άλλες που είχε

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τους έχει μπερδέψει!

ΑΕΚ: Τους έχει μπερδέψει!

Ποιος ποδοσφαιριστής έχει μπερδέψει τους πάντες στην ΑΕΚ.

Ποδόσφαιρο
ΑΕΚ: ΑΕΚ: Ζορίζεται ο Λιούμπισιτς

ΑΕΚ: Ζορίζεται ο Λιούμπισιτς

Με το νέο σύστημα του Νίκολιτς στην ΑΕΚ, ο Λιούμπισιτς δείχνει να ζορίζεται αρκετά και δεν είναι σίγουρος για βασικός

ΑΕΚ
Ποδόσφαιρο: ΑΕΛ: Oι επόμενες κινήσεις – Τι ισχύει για τον τερματοφύλακα – Οι επιλογές για τον εξτρέμ!

ΑΕΛ: Oι επόμενες κινήσεις – Τι ισχύει για τον τερματοφύλακα – Οι επιλογές για τον εξτρέμ!

Οι μεταγραφές που έρχονται στην ΑΕΛ και οι τερματοφύλακες που δεν… έρχονται.

Ποδόσφαιρο
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ναυάγιο με τον φορ

ΠΑΟΚ: Ναυάγιο με τον φορ

Ο ΠΑΟΚ φαινόταν να είναι κοντά στην απόκτηση επιθετικού αλλά τελικά το θέμα πήγε αρκετά πίσω και η ομάδα ψάχνεται

ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος: Η «βοήθεια» από το ΒIG – 4!

Ατρόμητος: Η «βοήθεια» από το ΒIG – 4!

O μεταγραφικός σχεδιασμός που πάει αργά και η ενίσχυση από τους τέσσερις μεγάλους.

Ποδόσφαιρο
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Ο Σταύρος Πνευμονίδης μπήκε… με φόρα

Ολυμπιακός: Ο Σταύρος Πνευμονίδης μπήκε… με φόρα

Εμφανίστηκε σαν έτοιμος από καιρό, δείχνοντας ότι έχει καταλάβει 100% τι θέλει ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μπρέντα – Ολυμπιακός 2-3: Πρεμιέρα με μαγεία από Πνευμονίδη

Μπρέντα – Ολυμπιακός 2-3: Πρεμιέρα με μαγεία από Πνευμονίδη

Πνευμονίδης και Λιατσικούρας έδειξαν απόλυτη κατανόηση των απαιτήσεων του Μεντιλίμπαρ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ