SPORTIME BET

Η Allwyn Official Partner της ομάδας Formula 1 της McLaren

Η Allwyn, κορυφαία πολυεθνική εταιρεία λοταριών υποστηρικτής της Formula 1!
Η Allwyn Official Partner της ομάδας Formula 1 της McLaren

ΛΟΥΚΕΡΝΗ, ΕΛΒΕΤΙΑ, 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2025 – Η Allwyn, κορυφαία πολυεθνική εταιρεία λοταριών και μητρική του ΟΠΑΠ, ανακοινώνει παγκόσμια επίσημη συνεργασία με την ομάδα Formula 1 της McLaren, πρωταθλήτρια κατασκευαστών της F1 για το 2024. Η συνεργασία με την McLaren, σε συνδυασμό με την πολυετή συνεργασία με την Formula 1, που ανακοινώθηκε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, θα υποστηρίξει και θα επιταχύνει τα σχέδια της Allwyn για περαιτέρω ανάπτυξη σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Allwyn και η McLaren μοιράζονται τις αρχές της καινοτομίας, των υψηλών επιδόσεων και της αριστείας. Η συνεργασία αυτή θα βοηθήσει και τα δύο brand να προωθήσουν την αναγνωρισιμότητά τους στο παγκόσμιο κοινό. Μαζί, η Allwyn και η McLaren θα δώσουν στους fan του αθλήματος μοναδική πρόσβαση στην ομάδα, μέσω αποκλειστικού περιεχομένου και ζωντανών εμπειριών. Ταυτόχρονα, θα προσφέρουν στους fan περισσότερες δυνατότητες να απολαύσουν το άθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνεργασία των δύο πλευρών θα προσφέρει μια ισχυρή παγκόσμια πλατφόρμα, βάσει της οποίας η Allwyn θα ενισχύσει τη γνώση για το υπεύθυνο παιχνίδι σε ένα ιδιαίτερα πιστό κοινό.

Ο Karel Komárek, Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Ιδρυτής της Allwyn, σχολίασε: «Αυτή η συναρπαστική συνεργασία – σε συνδυασμό με τη συνεργασία με την F1, που ανακοινώσαμε νωρίτερα αυτή την εβδομάδα – είναι ένα μεγάλο βήμα προς τα εμπρός στο ταξίδι της Allwyn για την ενίσχυση των δραστηριοτήτων και του brand της παγκοσμίως. Η συνεργασία μας με τη McLaren στηρίζεται στο κοινό μας κίνητρο για επιτυχίες, με επίκεντρο την τεχνολογία και την καινοτομία – χαρακτηριστικά που θα συνεχίσουν να τροφοδοτούν την παγκόσμια ανάπτυξη της Allwyn».

Σχετικά με τη συνεργασία, ο Robert Chvátal, Διευθύνων Σύμβουλος της Allwyn, σχολίασε: «Η McLaren είναι ένα εμβληματικό όνομα στο χώρο της Formula 1, με τεράστια διεθνή απήχηση. Είναι μία από τις πιο επιτυχημένες ομάδες στον κόσμο – με απίστευτα συναρπαστικούς οδηγούς. Είμαστε υπερήφανοι που στις αγορές όπου δραστηριοποιείται η Allwyn, δημιουργούμε περιβάλλον ασφάλειας και Υπεύθυνου Παιχνιδιού για τους πελάτες μας. Γνωρίζουμε ότι και η McLaren, όπως και η Formula 1 ευρύτερα, δίνει προτεραιότητα στην ασφάλεια και την υπευθυνότητα. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε για να υλοποιήσουμε την κοινή μας φιλοδοξία για έναν κόσμο γεμάτο νικηφόρες στιγμές».

Ο Jan Karas, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΠΑΠ, δήλωσε: «Στον ΟΠΑΠ, είμαστε ενθουσιασμένοι για τη συνεργασία μεταξύ της Allwyn, της μητρικής μας εταιρείας, και της ομάδας Formula 1 της McLaren, ενός από τα κορυφαία ονόματα της F1. Ως υπερήφανο μέλος της οικογένειας της Allwyn, ανυπομονούμε να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες που προκύπτουν από αυτή τη μοναδική παγκόσμια χορηγία σε διάφορα επίπεδα, καθώς και να μοιραστούμε συναρπαστικές εμπειρίες διασκέδασης με τους πελάτες μας σε όλη την Ελλάδα».

Ο Zak Brown, Διευθύνων Σύμβουλος της McLaren Racing, δήλωσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσουμε την Allwyn στην οικογένεια της McLaren Racing. Μετά από τη φανταστική σεζόν του 2024 στη Formula 1, είναι υπέροχο να έχουμε μαζί μας ένα διεθνές brand, όπως η Allwyn, σε μια εποχή που η ομάδα μας – και το άθλημα – πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα «τρέχουμε στους αγώνες» μαζί».

Ως Επίσημος Συνεργάτης της McLaren Racing, το λογότυπο της Allwyn θα εμφανίζεται σε διάφορα υλικά και στοιχεία της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων των μονοθεσίων και των στολών των οδηγών της McLarenLando Norris και Oscar Piastri.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Media: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2025

Media
Ποδόσφαιρο: UEFA Ranking Ελλάδα: Ναι, έγινε βήμα μπροστά – αλλά το 3/3 ήταν εφικτό και χάθηκε ευκαιρία

UEFA Ranking Ελλάδα: Ναι, έγινε βήμα μπροστά – αλλά το 3/3 ήταν εφικτό και χάθηκε ευκαιρία

Η Ελλάδα κέρδισε έδαφος στο UEFA Ranking, όμως το βράδυ δεν ήταν… ονειρικό. Με καλύτερη διαχείριση, ειδικά στο Παναθηναϊκός–Πλζεν, η χώρα θα μπορούσε να κάνει άλμα.

Ποδόσφαιρο
Πρωτοσέλιδο Sportime: Πρωτοσέλιδο Sportime (12/12): Για την Ελλάδα μόνο η ΑΕΚ στη Σαμψούντα…

Πρωτοσέλιδο Sportime (12/12): Για την Ελλάδα μόνο η ΑΕΚ στη Σαμψούντα…

Η ΑΕΚ πέτυχε τεράστια νίκη στη Σαμψούντα. Απώλειες για Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ, προβληματισμός στο μπασκετικό τμήμα των «πράσινων».

Πρωτοσέλιδο Sportime
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη βαθμολογία του Europa League: Πού βρίσκονται, τι κυνηγούν και ποιο είναι το πρόγραμμα φωτιά του Ιανουαρίου

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη βαθμολογία του Europa League: Πού βρίσκονται, τι κυνηγούν και ποιο είναι το πρόγραμμα φωτιά του Ιανουαρίου

Ο Παναθηναϊκός με 10 βαθμούς και ο ΠΑΟΚ με 9 παραμένουν γερά στο κυνήγι της πρόκρισης στη League Phase του Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Europa League: Πόσα χρήματα έχει ήδη εξασφαλίσει και πόσα μπορεί ακόμη να κερδίσει

Παναθηναϊκός – Europa League: Πόσα χρήματα έχει ήδη εξασφαλίσει και πόσα μπορεί ακόμη να κερδίσει

Ο Παναθηναϊκός ξεπέρασε τα 8,5 εκατ. ευρώ σε έσοδα από το Europa League. Πόσα έχει πάρει και πόσα μπορεί ακόμη να διεκδικήσει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν 0-0: Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις «πετάς»

Παναθηναϊκός – Βικτόρια Πλζεν 0-0: Τέτοιες ευκαιρίες δεν τις «πετάς»

Με παίκτη παραπάνω για περισσότερη από μια ώρα, αλλά δεν κατάφερε να κερδίσει την Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – Πρόκριση στα νοκ άουτ: Τι του λείπει, τι έχει στα χέρια του και γιατί οι 10 βαθμοί «κλειδώνουν» το εισιτήριο

ΠΑΟΚ – Πρόκριση στα νοκ άουτ: Τι του λείπει, τι έχει στα χέρια του και γιατί οι 10 βαθμοί «κλειδώνουν» το εισιτήριο

Ο ΠΑΟΚ κρατάει την τύχη του στα χέρια του. Μετά το 3-3 στη Λουντογκόρετς, ο «Δικέφαλος» έφτασε στους 9 βαθμούς και πλέον χρειάζεται μόνο έναν ακόμη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τρελάθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Αστάνα – Στο… κόκκινο τα νεύρα

Ολυμπιακός νέα: Τρελάθηκαν οι παίκτες του Ολυμπιακού στην Αστάνα – Στο… κόκκινο τα νεύρα

Μόλις η αποστολή του Ολυμπιακού μπήκε κατάκοπη στο αεροπλάνο του γυρισμού τους περίμενε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η ΑΕΚ ζει την κορυφαία ευρωπαϊκή της χρονιά από το 1963 – Γιατί πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε και την Κραϊόβα – Τι έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος

Η ΑΕΚ ζει την κορυφαία ευρωπαϊκή της χρονιά από το 1963 – Γιατί πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε και την Κραϊόβα – Τι έγραψε ο Ανδρέας Δημάτος

Ο Ανδρέας Δημάτος, με εκτενή ανάρτηση στο Facebook, υπογραμμίζει ότι η ΑΕΚ βρίσκεται μπροστά στη σημαντικότερη ευρωπαϊκή συγκομιδή βαθμών της σύγχρονης ιστορίας της

Ποδόσφαιρο