SPORTIME BET

Η ισοπαλία αρκεί στη Σενεγάλη

1η αγωνιστική στον 8ο Όμιλο, όπου όλα μπορούν να γίνουν αφού μεγάλο φαβορί δεν υπάρχει. Άρα ο κάθε πόντος σε κάθε ματς είναι, το λιγότερο, πολύτιμος και προτιμότερος της ήττας.
Η ισοπαλία αρκεί στη Σενεγάλη

1η αγωνιστική στον 8ο Όμιλο, όπου όλα μπορούν να γίνουν αφού μεγάλο φαβορί δεν υπάρχει. Άρα ο κάθε πόντος σε κάθε ματς είναι, το λιγότερο, πολύτιμος και προτιμότερος της ήττας.

Το καλό για τις δύο ομάδες είναι ότι θα γνωρίζουν το αποτέλεσμα στο Κολομβία-Ιαπωνία, άρα και μία πρώτη τάση των πραγμάτων στον πιο αμφίρροπο Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η Πολωνία πήγε εξαιρετικά, στα φιλικά, στο παραγωγικό κομμάτι. 9 γκολ ενεργητικό με Νότια Κορέα, Χιλή και Λιθουανία. Αντιμετωπίζοντας ομάδες, από τον Μάρτιο και δώθε, αρκετά κοντά σ’ αυτές που θα κληθεί ν’ αντιμετωπίσει στη Ρωσία.

Στη Μόσχα η Σενεγάλη είναι η πιο αταίριαστη με τις προαναφερθείσες. Δυνατή αμυντικά, θα στηριχθεί στα κορμιά της, στη φυσική κατάσταση, στην ταχύτητα και στην αντοχή. Επιχειρώντας να καταστρέψει παιχνίδι του οριακού φαβορί και όχι να επιβάλλει το δικό της. Αυτό, τουλάχιστον, αποτελεί μία πρώτη ανάγνωση του αγώνα. Ακόμη κι αν ο Ναβάλκα δήλωσε ότι ο Γκλικ προπονήθηκε, δεν θα είναι στην ενδεκάδα των Πολωνών. Η απουσία του από το αρχικό σχήμα, μάλλον, θα μετατρέψει την τριάδα πίσω σε τετράδα με Ρίμπους, Πάζνταν, Μπέντναρεκ και Πίστσεκ από τα αριστερά στα δεξιά.

Φυσικά για τους Πολωνούς το μεγάλο «έργο» είναι ο Λεβαντόφσκι. Απ’ αυτόν περιμένουν να τους πάρει από το χέρι και να προχωρήσουν στη διοργάνωση. Η Σενεγάλη του Αλιού Σισέ (δέχεται κριτική για την αμυντικογενή τακτική του) είναι δυνατή από τη μέση κι εμπρός, με Μανέ, Νιάνγκ, Σαρ, Σακό, αλλά αυτό που θα προσπαθήσει είναι να κρατήσει την καλή της άμυνα ισχυρή και στη συνέχεια να εκμεταλλευτεί τα ατού όλων αυτών. Και ειδικά την ταχύτητα του παικταρά της Λίβερπουλ, Σάντιο Μανέ, στο ξέφωτο! Κολώνα στα μετόπισθεν ο Κουλιμπαλί της Νάπολι, με τους Αφρικανούς να έχουν στόχο το γκολ, την προστασία του και το χαμηλό σκορ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει καμία ομάδα, ειδικά τη Σενεγάλη που πρωτίστως για τον βαθμό θα παίξει. Είναι τόσο διαφορετικές, με ισχυρά πλεονεκτήματα στην τακτική τους που θα προσπαθήσουν να «χτίσουν» σ’ αυτά. Σαν κάλυψη στο ζευγάρι μπορεί να μπει το 2-3 ΓΚΟΛ, με τη λογική ότι παίζεται το μεταίχμιο UNDER/OVER σαν στοιχηματικό ενδεχόμενο με πιθανότητες.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ: Χ (2,95)

ΠΟΛΩΝΙΑ – ΣΕΝΕΓΑΛΗ: 2-3 ΓΚΟΛ (1,88)

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΗΜΕΙΩΝ: 0/2

Μ. Ο. ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ: 4,15

Ο Χάμες και… ο Μανέ!

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Λάμπρος Γκαραγκάνης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Άρης: Δεν τον θέλει ούτε ο Χιμένεθ!

Άρης: Δεν τον θέλει ούτε ο Χιμένεθ!

Ουκ ολίγοι οι παίκτες που θέλει να… ξεφορτωθεί ο Άρης τον Ιανουάριο. Δεν έπεισε τον Ουζουνίδη, δεν κάνει ούτε του Χιμένεθ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Ολυμπιακός: Από τον Οκτώβριο είχε υπογράψει ο Βαρσάμης!

Από τα μέσα Οκτωβρίου είχε συμφωνήσει με τον Ολυμπιακό ο 18χρονος μέσος της ΑΕΛ, Βασίλης Βαρσάμης!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Διεθνείς στα play off στο Κύπελλο Ελλάδας

Διαιτησία: Διεθνείς στα play off στο Κύπελλο Ελλάδας

Διεθνείς διαιτητές επέλεξε η ΚΕΔ να σφυρίξουν στα play off του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Η κουβέντα και η χρονιά, τελειώνουν εδώ!

Παναθηναϊκός: Η κουβέντα και η χρονιά, τελειώνουν εδώ!

Ο Παναθηναϊκός επενδύει στο… μέλλον, όταν είναι ανύπαρκτος στο παρόν!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Tα δημοσιεύματα για Μαρόνι και το 10άρι που θα πάρει ο Άρης!

Tα δημοσιεύματα για Μαρόνι και το 10άρι που θα πάρει ο Άρης!

Ο Άρης πάει για 10άρι και στην Αργεντινή γράφουν για τον Γκονζάλο Μαρόνι. Τι ισχύει για τον επιθετικό μέσο της Μπόκα Τζούνιορς.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός μεταγραφές : Επικοινωνιακή αυτοκτονία όσα κάνει η νέα ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου

Παναθηναϊκός μεταγραφές : Επικοινωνιακή αυτοκτονία όσα κάνει η νέα ομάδα του Γιάννη Αλαφούζου

Ανεξήγητα όσα γίνονται με τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και το επικοινωνιακό λάθος της νέας ομάδας του Γιάννη Αλαφούζου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Τι είπε ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Μεντιλίμπαρ και τον θεσμό του Betsson Super Cup

Από τις σπάνιες φορές που είχε καλά λόγια να πει ο Αντώνης Καρπετόπουλος για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και η αναφορά στο Super Cup…

Ποδόσφαιρο
Media: Survivor 2026 : Ο Μιχάλης Σηφάκης πάει Άγιο Δομίνικο!

Survivor 2026 : Ο Μιχάλης Σηφάκης πάει Άγιο Δομίνικο!

Ο Μιχάλης Σηφάκης μπαίνει στο Survivor 2026!

Media
Ποδόσφαιρο: Άρης μεταγραφές: Τελειωμένο του Μπάρμπα – Ο Ρέγιες τον «έκλεισε» πριν μπει η Πέσκαρα

Άρης μεταγραφές: Τελειωμένο του Μπάρμπα – Ο Ρέγιες τον «έκλεισε» πριν μπει η Πέσκαρα

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα πρέπει να θεωρείται παίκτης του Άρη, με το deal να έχει ουσιαστικά ολοκληρωθεί, όπως αποκάλυψε αποκλειστικά το Sportime.

Ποδόσφαιρο