SPORTIME BET

Οι καλύτερες αναμετρήσεις του US Open με ενισχυμένες αποδόσεις!

Όλη η δράση στο US Open παρέα με τη Novibet!
Οι καλύτερες αναμετρήσεις του US Open με ενισχυμένες αποδόσεις!

Το Αμερικανικό Open μπαίνει στην πιο κρίσιμη φάση του, καθώς την Τρίτη (3/9) κρίνονται τα τελευταία εισιτήρια για τα προημιτελικά, αλλά και τα πρώτα των ημιτελικών.

Ο Άλεξ Ντε Μινόρ αντιμετωπίζει τον Τζόρνταν Τόμπσον σε έναν αυστραλιανό «εμφύλιο» για μια θέση στην οκτάδα. Ο πρώτος θέλει να βρεθεί σε τρίτο συνεχόμενο προημιτελικό φέτος σε Grand Slam και πρώτο στις ΗΠΑ μετά το 2020, έχοντας αποκλείσει ως τώρα Γκίρον (3-1), Βιρτάνεν (3-0) και Έβανς (3-1).

Από την πλευρά του ο Τόμπσον, Νο32 του ταμπλό κυνηγά τον πρώτο  προημιτελικό της καριέρας του σε μεγάλο τουρνουά έχοντας 3/3 νίκες χωρίς να έχει χάσει σετ (3-0) με Λεστιέν, Χουρκάζ και Αρνάλντι.

Άλεξ Ντε Μινόρ – Τζόρνταν Τόμπσον 1:1.28 2:3.70

Συνέχεια με τον Γιανίκ Σίνερ απέναντι στον Τόμι Πολ, με τον κάτοχο του Αυστραλιανού Open να θέλει να επιστρέψει σε οκτάδα μετά το 2022 έχοντας υποτάξει κατά σειρά ΜακΝτόναλντ (3-1), Μίκελσεν (3-0) και Ο’ Κόνελ (3-0).

Ο Πολ από την άλλη δεν έχει φτάσει ποτέ τόσο μακριά σε Grand Slam έχοντας νικήσει ως τώρα Σονέγκο (3-1), Πάρσελ (3-0) και Ντιαλό (3-1).

Γιανίκ Σίνερ – Τόμι Πολ 1:1.17 2:5.10

Σε έναν ισορροπημένο προημιτελικό ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ αντιμετωπίζει τον Φράνσις Τιαφό, με τον Βούλγαρο να προέρχεται από πρόκριση έπειτα από πέντε σετ με τον Ρούμπλεφ (3-2) φτάνοντας για πρώτη φορά στους «8» στις ΗΠΑ, καθώς είχαν προηγηθεί οι «καθαρές» νίκες με 3-0 εις βάρος Ζακέ, Χιτζικάτα και Γκρίκσπουρ.

O Τιαφό βρίσκεται για δεύτερη σερί χρονιά στον προημιτελικό έχοντας αποκλείσει Κοβάσεβιτς (3-1), Σεβτσένκο (αποσύρθηκε), Σέλτον (3-2) και Ποπίριν, με τον αντίπαλό του να προέρχεται από τη νίκη-πρόκριση επί του Τζόκοβιτς.

Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ – Φράνσις Τιαφό 1:1.63 2:2.30

Άλλος ένας προημιτελικός με ενδιαφέρον είναι αυτός ανάμεσα σε Τέιλορ Φριτζ και Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με τον Αμερικανό να φτάνει σε τρίτο προημιτελικό φέτος και να στοχεύει στον πρώτο ημιτελικό της χρονιάς, έχοντας χάσει μόλις ένα σετ ως τώρα (3-0 με Καραμπέλι, Μπερετίνι, Κομεσάνα, 3-1 με τον Ρουντ).

Ο Ζβέρεφ από την πλευρά του κυνηγά τον τρίτο φετινό ημιτελικό έχοντας υποτάξει Μάρτενερ (3-1, Μίλερ (3-0, Ετσεβερί (3-1) και Νακασίμα (3-1).

Τέιλορ Φριτζ – Αλεξάντερ Ζβέρεφ 1:2.33 2:1.61

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο US Open

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Μαριέλα Νησωτάκη: Η Ελληνίδα της Σαουθάμπτον που κυνηγά ταλέντα

Σε μια εποχή που τα κλαμπ ψάχνουν όχι μόνο παίκτες αλλά και ανθρώπους που τους ανακαλύπτουν πρώτοι, μία Ελληνίδα έχει ήδη περάσει τα τεστ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ αγοράζει ποσοστό στη Σουόνσι

Η Μάρθα Στιούαρτ έγινε μειοψηφική ιδιοκτήτρια της Σουόνσι, ακολουθώντας τον Snoop Dogg και τον Λούκα Μόντριτς σε μια αλλιώτικη κίνηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Πήρε την κατηφόρα ο Χουάνγκ – Αν έμενε στον Ολυμπιακό θα έκανε τώρα 20 εκατ. ευρώ

Όλα ήταν... τέλεια ώσπου ένας Τούρκους δικηγόρος τον... παραμύθιασε και έφυγε από τον Ολυμπιακό νύχτα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Αντόνιο Κορδόν ψάχνει «εννιάρι» και χτυπά την πόρτα του Βαΐ στην Bundesliga

Ο Αντόνιο Κορδόν ψάχνει «εννιάρι» και χτυπά την πόρτα του Βαΐ στην Bundesliga

Η Σεβίλλη κινείται για την απόκτηση του Ελιέ Βαΐ από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης με δανεισμό και οψιόν αγοράς, καθώς το πρόβλημα στο σκοράρισμα πιέζει τον Αλμέιδα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Θα χάσει και την Ευρώπη, το έχουν καταλάβει;

Παναθηναϊκός: Θα χάσει και την Ευρώπη, το έχουν καταλάβει;

Ο Παναθηναϊκός με το που φεύγει το 2025 είναι ήδη στο -6 από το Λεβαδειακό και πλέον είναι στον αέρα ακόμα και η Ευρώπη

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κώστας Καραπαπάς: Η κατάργηση της δημόσιας ανάλυσης με βίντεο από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι ένα ακόμα βήμα βαθύτερα στο σκοτάδι

Κώστας Καραπαπάς: Η κατάργηση της δημόσιας ανάλυσης με βίντεο από την ΚΕΔ/ΕΠΟ είναι ένα ακόμα βήμα βαθύτερα στο σκοτάδι

«Μήπως ο κύριος Λανουά νομίζει ότι η Ελληνική Διαιτησία είναι το χωράφι του;»

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Europa League 2026-27: Ο Ολυμπιακός στα φαβορί του Pot 1 με τα σημερινά δεδομένα αλλά δεν τον ενδιαφέρει… καθόλου

Europa League 2026-27: Ο Ολυμπιακός στα φαβορί του Pot 1 με τα σημερινά δεδομένα αλλά δεν τον ενδιαφέρει… καθόλου

Πώς διαμορφώνεται το Europa League 2026-27 αν τελείωναν σήμερα τα πρωταθλήματα. Ολυμπιακός στο Pot 1, αλλαγές λόγω συντελεστών και σενάρια UEFA.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν σηκώνει κουβέντα ο Μεντιλίμπαρ και ποιος να του το πει;

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν σηκώνει κουβέντα ο Μεντιλίμπαρ και ποιος να του το πει;

Σέντερ μπακ, εξτρέξ και αριστερό μπακ κοιτάνε στην αγορά οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, όμως ο Μεντιλίμαπρ λέει συνεχώς «δεν θέλω παίκτες».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς θα στηρίξει τον Γκρούγιτς

ΑΕΚ: Ο Νίκολιτς θα στηρίξει τον Γκρούγιτς

Η ΑΕΚ είναι στην αγορά για την απόκτηση χαφ αλλά αυτό δε σημαίνει πως ο Γκρούγιτς θα μείνει εκτός πλάνων για τη συνέχεια

Ποδόσφαιρο