SPORTIME BET

Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Χιλιάδες δρομείς έδωσαν το παρών στον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.
Ο ΟΠΑΠ στον παλμό του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας

Δεκάδες χιλιάδες συμμετοχές, δρομείς από όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου, πλήθος θεατών και μοναδικές εμπειρίες από τον ΟΠΑΠ είχε ο 39ος Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας. Περισσότεροι από 45.000 δρομείς από 92 χώρες συμμετείχαν στους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Νοεμβρίου.

Ο ΟΠΑΠ, Μέγας Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, έδωσε δυναμικό παρών στην κορυφαία δρομική διοργάνωσης για 11η συνεχόμενη χρονιά, με σύνθημα «Πάντα η νίκη είναι στη συμμετοχή». Μέσα από μια σειρά δράσεων βρέθηκε στο πλευρό όλων των δρομέων, ενώ επιφύλασσε πολλές εκπλήξεις για όσους βρέθηκαν στο Χωριό των Χορηγών, στο Ζάππειο.

Μαζική συμμετοχή στον Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. ΟΠΑΠ & το Universities Night Run OPAP

Το αγωνιστικό διήμερο άνοιξε το Σάββατο με το Αγώνα Δρόμου 10 χλμ. ΟΠΑΠ και το Universities Night Run OPAP, τον νυχτερινό αγώνα 10 χλμ., που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά εφέτος, με συμμετοχές από πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο.

Η δράση κορυφώθηκε την Κυριακή, με τον Μαραθώνιο Δρόμο των 42.195 μ., τη διαδρομή των 5 χλμ. και τον αγώνα του 1,2 χλμ. για τα παιδιά.

Η διαδρομή Universities 10km Night Run OPAP

Warm up και ρυθμός από κρουστά

Πριν από την έναρξη των αγώνων, η ΟΠΑΠ Running Team και άλλοι δρομείς, έκαναν την απαραίτητη προθέρμανση στο Ζάππειο, υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων γυμναστών.

Στην Ηρώδου Αττικού, η ομάδα κρουστών Quilombo έδινε ρυθμό στους δρομείς λίγο πριν κόψουν το νήμα του τερματισμού, ενώ μια γιγάντια οθόνη έξω από το Καλλιμάρμαρο μετέφερε ζωντανά την εικόνα των αγώνων.

Η προθέρμανση της OPAP Running Team

Πόλος έλξης το περίπτερο του ΟΠΑΠ

Χιλιάδες δρομείς, αθλητές χορηγούμενων ομάδων του ΟΠΑΠ και επισκέπτες, οι οποίοι βρέθηκαν για ακόμη μια χρονιά στο περίπτερο του ΟΠΑΠ, στο Χωριό των Χορηγών, έζησαν ένα διήμερο γεμάτο διασκέδαση και άθληση, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες στο OPAP Photo Booth και συμμετείχαν σε ένα κουίζ για το Υπεύθυνο Παιχνίδι. Επιπλέον, οι δρομείς είχαν τη δυνατότητα να απολαύσουν ενεργειακά ποτά και σνακ για να ανακτήσουν τη χαμένη τους ενέργεια, καθώς και ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα αποθεραπείας.

 

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα

ΑΕΚ: Η 11άδα της ΑΕΚ στην Τούμπα

Αν η ΑΕΚ φύγει με αποτέλεσμα από την Τούμπα, θα έχει κάνει πολλά σημαντικά βήματα προς τα εμπρός και όχι μόνο βαθμολογικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

Εθνική Ελλάδας: Πότε θα παίξει με Γερμανία και Ολλανδία – Το πρόγραμμα στο Nations League

To αναλυτικό πρόγραμμα της Εθνικής ομάδας για το Nations League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ : Δεν ξεχνάει τον Καλοσκάμη ο Νίκολιτς

ΑΕΚ : Δεν ξεχνάει τον Καλοσκάμη ο Νίκολιτς

Ο Μάρκο Νίκολιτς πιστεύει πολύ στον Δημήτρη Καλοσκάμη και δεν τον ξεχνάει παρά τον χρόνο συμμετοχής που παίρνει τελευταία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός : Αποδείχθηκε λάθος το Πιρόλα – Ρέτσος σκέτο…

Ολυμπιακός : Αποδείχθηκε λάθος το Πιρόλα – Ρέτσος σκέτο…

Έπρεπε ο Ολυμπιακός να θωρακίσει την άμυνά του με έναν ακόμα παίκτη. Το Πιρόλα – Ρέτσος δεν είναι για κάθε μέρα…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαραυγιακός : Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Σπύρος Σφικτός

Χαραυγιακός : Περνάει την πόρτα του χειρουργείου ο Σπύρος Σφικτός

Μια ιδιαίτερα σημαντική απώλεια καλείται να διαχειριστεί ο Χαραυγιακός, καθώς ο αμυντικός της ομάδας, Σπύρος Σφικτός, θα περάσει τελικά την πόρτα του χειρουργείου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Καζούρα ο Τσουκαλάς στους φίλους του Παναθηναϊκού : «Το Σάββατο στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός ποιον υποστηρίζετε;» (vid)

Καζούρα ο Τσουκαλάς στους φίλους του Παναθηναϊκού : «Το Σάββατο στο Λεβαδειακός – Ολυμπιακός ποιον υποστηρίζετε;» (vid)

Απορία εξέφρασε ο Τάκης Τσουκαλάς για το ποια ομάδα θα υποστηρίζουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση Λεβαδειακός – Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Μετά τον Άλβαρο, προσευχές να μείνουν όλοι υγιείς!

Άρης : Μετά τον Άλβαρο, προσευχές να μείνουν όλοι υγιείς!

Περιορισμένες οι λύσεις πλέον για το κέντρο της άμυνας του Άρη...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Κουτσιαύτης για ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: «Άγγιξε το άριστα η διαιτησία στην Τούμπα»

Θετική ήταν η αποτίμηση του Αριστομένη Κουτσιαύτη για τη διαιτησία του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός στο Κύπελλο Ελλάδας Betsson...

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Η υπόσχεση στον Μαρινάκη!

Ολυμπιακός: Η υπόσχεση στον Μαρινάκη!

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δεσμεύθηκαν ότι εκείνοι θα πάρουν στο τέλος το πρωτάθλημα!

Ποδόσφαιρο