SPORTIME BET

Ρεάλ – Λίβερπουλ & Νάπολι – Άιντραχτ με ενισχυμένες αποδόσεις

Η φάση των «16» του Champions League ολοκληρώνεται με δύο μεγάλα παιχνίδια, σε Μαδρίτη και Νάπολη!
Ρεάλ – Λίβερπουλ & Νάπολι – Άιντραχτ με ενισχυμένες αποδόσεις

Οι σπουδαίες αναμετρήσεις στο Champions League συνεχίζονται. Στο «Santiago Bernabeu» η Ρεάλ υποδέχεται τη Λίβερπουλ (22:00) στον επαναληπτικό που θα κρίνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά.

Η «βασίλισσα» έχει σαφέστατα το πάνω χέρι με το 5-2 του πρώτου αγώνα στο «Anfield». Καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της σκορ για να συνεχίσει την υπεράσπιση του στέμματος που κέρδισε πέρσι απέναντι στη… Λίβερπουλ στον τελικό του «Stade de France».

Αντίστοιχα οι «ρεντς» θέλουν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες έχουν να διεκδικήσουν την πρόκριση, κυνηγώντας το… απίθανο.

Μόνο μία φορά στην ιστορία του Champions League έχει καταφέρει ομάδα να προκριθεί έχοντας χάσει με δύο γκολ διαφορά στην έδρα της στον πρώτο αγώνα.

Πρόκειται για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη σεζόν 2018/2019, όταν στη φάση των «16» είχε ηττηθεί στην Αγγλία (0-2) από την Παρί Σεν Ζερμέν και απάντησε με νίκη 3-1 στο Παρίσι.

Ρεάλ Μαδρίτης – Λίβερπουλ 1:2.30 Χ:3.80 2:2.90

Αντίστοιχα… αδύνατη αποστολή έχει η Άιντραχτ, την οποία φιλοξενεί η φορμαρισμένη Νάπολι στο «Diego Maradona» (22:00).

Στον πρώτο αγώνα επί γερμανικού εδάφους οι «παρτενοπέι» ήταν επιβλητικοί και επικράτησαν (2-0) για να αγκαλιάσουν την πρόκριση για πρώτη φορά στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Σε αυτό το στάδιο δεν έχει φτάσει ούτε η γερμανική ομάδα, η οποία ωστόσο είναι ήδη επιτυχημένη με την παρουσία της στα νοκ άουτ, στην παρθενική της παρουσία στο Champions League.

Όσο για τη Νάπολι, διανύει ονειρική σεζόν, όντας έτοιμη να πανηγυρίσει το πρώτο πρωτάθλημα μετά την εποχή του Μαραντόνα και θέλει να το συνδυάσει με ιστορική πορεία και στην Ευρώπη.

Η νίκη με δύο γκολ διαφορά είναι πολύ σημαντικό εχέγγυο πρόκρισης, με την πρωτοπόρο της Serie A να έχει το 8/8 σε νοκ-άουτ όταν επικρατεί στον πρώτο εκτός έδρας αγώνα.

Νάπολι – Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1:1.52 X:4.40 2:6.40

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

To Champions League όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Στο πολύ κακό πρόσωπο που δείχνει ο Ελ Κααμπί στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Πανούτσος για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας από το γεγονός πως το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν είχε και πολλά να πεις από τη διαιτησία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Τα μεγάλα παιχνίδια εξελίσσονται σε μόνιμο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν μόλις μία νίκη στα ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

Ένας 23χρονος ο Μικέλ Αρτέτα, ηγέτης μέσα στο γήπεδο, έδειχνε ήδη στοιχεία προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλευτεί το ματς που εκκρεμεί, μπορεί να προσπεράσει και αυτός τους Πειραιώτες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός και κάπως έτσι ήρθε η γιούχα από την εξέδρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Η εικόνα της βαθμολογίας δείχνει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες.

Ποδόσφαιρο