SPORTIME BET

Σάλκε – Ντόρτμουντ με ανανεωμένο Bet Builder

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής
Σάλκε – Ντόρτμουντ με ανανεωμένο Bet Builder

Στις «φλόγες» η κοιλάδα του Ρουρ για το 100ο ντέρμπι ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ (Σάββατο, 19:30) στην ιστορία της Bundesliga! Η γειτονική μονομαχία είναι αναμφισβήτητα το σπουδαιότερο παιχνίδι στην 24η αγωνιστική. Το γόητρο βρίσκεται σε πρώτο πλάνο, όμως αυτή τη φορά αμφότερες «καίγονται» και για το «τρίποντο».

Η Σάλκε φιλοδοξεί μετά τον Απρίλιο του 2019 να νικήσει τη μεγάλη της αντίπαλο και να… βάψει μπλε την περιοχή της Ρηνανίας. Παράλληλα, θέλει τους βαθμούς της νίκης για να κάνει ένα ακόμα άλμα στη «μάχη» της σωτηρίας. Η ομάδα του Τόμας Ράις βρίσκεται στη 17η θέση, όμως έχει καλό μομέντουμ. Συγκεκριμένα συμπλήρωσε 6 σερί ματς αήττητη και οι δύο σερί νίκες με Μπόχουμ (2-0) και Στουτγκάρδη (2-1) σταμάτησαν τις τέσσερις διαδοχικές ισοπαλίες (όλες με 0-0).

Η άμυνα της Σάλκε στο δεύτερο μισό της σεζόν είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος με μόλις ένα γκολ παθητικό, όμως οι «βασιλικοί μπλε» στα τελευταία πέντε ντέρμπι δεν έχουν καταφέρει να παραβιάσουν την εστία των «κιτρινόμαυρων».

Σάλκε – Ντόρτμουντ 1:4.60 Χ:4.10 2:1.70

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας (49 β.) ισόβαθμη με την Μπάγερν και φέτος διεκδικεί με αξιώσεις τον τίτλο. Άπαντες θέλουν να… διαγράψουν τον αποκλεισμό από την Τσέλσι στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια νίκη στο ντέρμπι του Ρουρ. Οι παίκτες του Έντιν Τέρζιτς μέσα στο 2023 μετράνε μόνο νίκες (8) στην Bundesliga και σε περίπτωση που φτάσουν στην 9η διαδοχική θα δημιουργήσουν νέο ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Οι Βεστφαλοί στα τελευταία τέσσερα ντέρμπι έχουν πάρει τον αέρα της Σάλκε, αφού μετράνε μόνο επιτυχίες με πιο πρόσφατη αυτή του πρώτου γύρου (1-0).

Η συνολική προϊστορία στα 99 ντέρμπι ανάμεσα σε Σάλκε και Ντόρτμουντ δείχνει ότι οι ισορροπίες είναι λεπτές. Ανεξαρτήτως έδρας οι «βασιλικοί μπλε» μετράνε 32 νίκες, οι «κιτρινόμαυροι» 37, ενώ 30 ματς έχουν λήξει χωρίς νικητή και 11 χωρίς σκορ (0-0)! Στα τελευταία 12 ντέρμπι μόλις τέσσερις φορές κέρδισε η γηπεδούχος ομάδα (1 Σάλκε, 3 Ντόρτμουντ).

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα ντέρμπι της Bundesliga όπως θα ήθελες να είναι…

  • *ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
  • ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
  • 21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ισπανός που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό Β’, ψαγμένη επιλογή

Ολυμπιακός: Ποιος είναι ο Ισπανός που αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό Β’, ψαγμένη επιλογή

Ο Ολυμπιακός Β' δεν είχε καλή αγωνιστική εικόνα και τη θέση του προπονητή αναλαμβάνει Ισπανός, προφανώς τον ξέρει ο Μεντιλίμπαρ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Η μεγάλη επιστροφή

ΑΕΚ: Η μεγάλη επιστροφή

Είναι παίκτης που ποντάρει πολλά ο Νίκολιτς και η επιστροφή του σε αγωνιστικό ρυθμό αναμένεται να δώσει πράγματα στην ΑΕΚ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – ΟΦΗ : Αποστολή με Τσικίνιο και Ποντένσε!

Ολυμπιακός – ΟΦΗ : Αποστολή με Τσικίνιο και Ποντένσε!

Όπως αναμενόταν Τσικίνιο και Ποντένσε θα δώσουν το παρόν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον ΟΦΗ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αν έρθει πρόταση από το MLS την ακούει

Παναθηναϊκός: Αν έρθει πρόταση από το MLS την ακούει

Ο Πάλμερ Μπράουν περιμένει κάτι από την πατρίδα του και ο Παναθηναϊκός το… ακούει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση βόμβα για τα σενάρια πώλησης της ομάδας

Παναθηναϊκός: Ανακοίνωση βόμβα για τα σενάρια πώλησης της ομάδας

Ο Παναθηναϊκός έβγαλε ανακοίνωση βόμβα για τα σενάρια περί πώλησης ή ενδιαφέροντος της ΠΑΕ με χοντρές σπόντες

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έριξε βόμβα ο Πρωταθλητής για Κώστα Φορτούνη και Ολυμπιακό

Έριξε βόμβα ο Πρωταθλητής για Κώστα Φορτούνη και Ολυμπιακό

Η εφημερίδα αναφέρει πως επιθυμία του Κώστα Φορτούνη είναι να γυρίσει άμεσα στον Ολυμπιακό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χρήστος Μουζακίτης: Νέο ρεκόρ μεταγραφής

Χρήστος Μουζακίτης: Νέο ρεκόρ μεταγραφής

Ο Χρήστος Μουζακίτης θεωρείται σίγουρο πως θα είναι το νέο ρεκόρ μεταγραφής για Έλληνα παίκτη από τη Super League 1

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Με κλειστά μάτια o Μεντιλίμπαρ!

Ολυμπιακός: Με κλειστά μάτια o Μεντιλίμπαρ!

Αυτόν εμπιστεύεται με κλειστά μάτια ο Μεντιλίμπαρ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Έχει τρέλα ο Ντάνιελ Ποντένσε

Ολυμπιακός: Έχει τρέλα ο Ντάνιελ Ποντένσε

Ο Ντάνιελ Ποντένσε όσο περνάει ο καιρός δείχνει πόσο πολύ δεμένος είναι με την ομάδα.

Ποδόσφαιρο