SPORTIME BET

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* – Ξεκίνα σήμερα!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται! Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα.
Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε 2.020.000€* – Ξεκίνα σήμερα!

Η δράση στην EuroNovileague συνεχίζεται! Κάθε παίκτης μπορεί να γράψει την δική του ιστορία στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 2020, ξεκινώντας ακόμα και σήμερα. Βρίσκοντας 20 ακριβή σκορ στη EuroNovileague κερδίζει έως 2.020.000€!

Ο μεγάλος διαγωνισμός της Novibet, που ξεκίνησε στις 11 Ιουνίου και θα φτάσει έως τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου, συνεχίζεται με την τελευταία πράξη στον δεύτερο και τον τρίτο όμιλο.

Σήκωσε τη EuroNovileague και κέρδισε έως 2.020.000€*

Ο τρίτος όμιλος ανοίγει την αυλαία, με τις δύο αναμετρήσεις να διεξάγονται στις 19:00. Η κατάσταση είναι ξεκάθαρη στο εν λόγω γκρουπ. Η Ολλανδία είναι πρώτη μετά το… σβηστό «2 στα 2» και σκέφτεται ήδη την επόμενη φάση. Ουκρανία και Αυστρία μάχονται με έπαθλο την δεύτερη θέση, αν και σε περίπτωση ισοπαλίας είναι πάρα πολύ πιθανό να περάσουν χέρι-χέρι στις 16 καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης (μέσω της βαθμολογίας των 3ων).

Στον δεύτερο, τα δεδομένα είναι εντελώς ρευστά και δεν αποκλείεται η δεύτερη θέση να κριθεί στους τρεις βαθμούς (στις 22:00 και τα δύο ματς)! Ρωσία και Δανία μάχονται στην Κοπεγχάγη με στόχο τη νίκη που θα τις οδηγήσει στα νοκ άουτ. Η ομάδα του Στάνισλαφ Τσερτσέσοφ μπαίνει με καλύτερη ψυχολογία, προερχόμενη από νίκη επί της Φινλανδίας (1-0), ενώ και η ισοπαλία δεν είναι καταδικαστική.

Η Δανία μετά το σοκ της πρεμιέρας, έδειξε να συνέρχεται, πραγματοποιώντας γεμάτη εμφάνιση απέναντι στο Βέλγιο, παρά την ήττα (2-1 με ανατροπή). Το σύνολο του Κάσπερ Χιούλμαντ για να προκριθεί χρειάζεται νίκη και την ίδια ώρα ήττα της Φινλανδίας από το Βέλγιο.

Το τελευταίο επιβεβαίωσε σχετικά άνετα τον τίτλο του φαβορί στον όμιλο (2/2 νίκες) και διεύρυνε το αήττητο σερί του (9-2-0). Η Φινλανδία θέλει τουλάχιστον έναν βαθμό για να ελπίζει, με την παράδοση να είναι με το μέρος της. Συγκεκριμένα, η πιο πρόσφατη ήττα από την επικείμενη αντίπαλό της χρονολογείται το 1968, έκτοτε αριθμεί 4 νίκες και 3 ισοπαλίες!

Αν δεν μπορείς να περιμένεις μπες τώρα στον μεγαλύτερο διαγωνισμό* μετρητών που έγινε ποτέ!

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των ιστορικών στοιχείων, μεγάλη αξία έχουν τα παρακάτω:

  • Πρώτοι σκόρερ Ουκρανίας και Αυστρίας στο τουρνουά: Γιαρμολένκο (2), Γιάρεμτσουκ (2) – Αρναούτοβιτς (1), Λάινερ (1), Γκρέγκοριτς (1)
  • Πιο συχνό σκορ στο Φινλανδία-Βέλγιο: 1-1 (3)
  • Πιο συχνά σκορ της Ρωσίας σε τελική φάση Euro: 0-3 (3), 2-1 (2), 1-0 (2), 4-1 (2), 1-1 (2), 0-1 (2)
  • Πιο συχνά σκορ της Δανίας σε τελική φάση Euro: 3-0 (3), 1-2 (3), 0-3 (3), 2-0 (3)

*Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ & ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΑ ΠΑΙΓΝΙΑ. | ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/NOVI-LEAGUE. 

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Διαβάστε επίσης:

Aντίπαλοι στη Super League 1, συμπαίκτες στην Αργεντινή!

«Ήτανε μια φορά… 21.06.87»: Συγκίνηση στον ΟΦΗ με το ντοκιμαντέρ της Νοva

Καιρός: Έρχεται καύσωνας – Πάνω απο 41 βαθμούς – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Αντώνης Πανούτσος : Τα έλεγε ο Μεντιλίμπαρ πως ο Ελ Κααμπί έπρεπε να γυρίσει χαρούμενος…

Στο πολύ κακό πρόσωπο που δείχνει ο Ελ Κααμπί στάθηκε, μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Πανούτσος για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ηλίας Σπάθας για το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Χαρά μας τέτοια διαιτησία σε ντέρμπι…

Ικανοποιημένος ήταν ο Ηλίας Σπάθας από το γεγονός πως το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός δεν είχε και πολλά να πεις από τη διαιτησία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Ολυμπιακός: Αχίλλειος πτέρνα τα ντέρμπι – Μόνο μία νίκη στο Big-4

Τα μεγάλα παιχνίδια εξελίσσονται σε μόνιμο πρόβλημα για τον Ολυμπιακό τη φετινή σεζόν, με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν μόλις μία νίκη στα ντέρμπι

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

O 23χρονος της φωτογραφίας είναι ο Αρτέτα ποδοσφαιριστής που ήταν ήδη… προπονητής χωρίς να το ξέρει

Ένας 23χρονος ο Μικέλ Αρτέτα, ηγέτης μέσα στο γήπεδο, έδειχνε ήδη στοιχεία προπονητή.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις επίμαχες φάσεις στο Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός (vid)

Όλα όσα είπε ο Παναγιώτης Βαρούχας για τις αμφισβητούμενες φάσεις του ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αλλαγή σκηνικού στην κορυφή της Super League

Αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» εκμεταλλευτεί το ματς που εκκρεμεί, μπορεί να προσπεράσει και αυτός τους Πειραιώτες.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 0-1: Εύκολα ο Παναθηναϊκός – Δεν κατάλαβε κανείς από τους «κόκκινους» τι σημαίνει αυτό το ντέρμπι

Πολύ πιο εύκολα απ' ότι δείχνει το τελικό σκορ πήρε το ντέρμπι στο Γεώργιος Καραϊσκάκης ο Παναθηναϊκός και κάπως έτσι ήρθε η γιούχα από την εξέδρα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Άρης: Έξαλλος ξανά ο Μόρον – Δύσκολα θα το προσπεράσει ο Χιμένεθ

Νέο επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον Λορέν Μόρον σημειώθηκε στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, με τον Ισπανό φορ να αντιδρά έντονα στην αλλαγή του

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Ο Ολυμπιακός κρατά την τύχη στα χέρια του για καθαρή πρωτιά

Η εικόνα της βαθμολογίας δείχνει πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες.

Ποδόσφαιρο