SPORTIME BET

ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2.500.000 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.
ΣΚΡΑΤΣ: Κέρδη άνω των 2.500.000 ευρώ την προηγούμενη εβδομάδα

Κέρδη άνω των 2.500.000 ευρώ ευρώ μοίρασε το ΣΚΡΑΤΣ την προηγούμενη εβδομάδα. Συγκεκριμένα, από τις 27 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου 2022 τα συνολικά κέρδη του παιχνιδιού του ΟΠΑΠ ανήλθαν σε 2.583.801 ευρώ.

Ανάμεσα στους νικητές ήταν δύο τυχεροί σε Λαμία και Κοζάνη, οι οποίοι κέρδισαν έπαθλα των 10.000 ευρώ στα παιχνίδια «ΧΡΥΣΑ ΕΦΤΑΡΙΑ» και «1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΝΙΚΗΤΕΣ», αντίστοιχα.

Ένας τυχερός στην Αθήνα κέρδισε 6.000 ευρώ στο ΣΚΡΑΤΣ «ΕΞΑΡΕΣ», δύο παίκτες σε Κοζάνη και Πειραιά κέρδισαν από 3.000 ευρώ ο καθένας στο ΣΚΡΑΤΣ «ΜΑΓΙΚΑ ΚΕΡΑΣΙΑ», ενώ πέντε τυχεροί σε Θεσσαλονίκη, Χαλάνδρι, Αθήνα, Πάτρα και Πάλαιρο κέρδισαν έπαθλα
των 2.000 ευρώ στο παιχνίδι «ΣΜΑΡΑΓΔΕΝΙΑ ΕΦΤΑΡΙΑ».

Επιπλέον, συνολικά 41 παίκτες από διάφορες περιοχές της Ελλάδας κέρδισαν από 1.000 ευρώ ο καθένας.

Το ΣΚΡΑΤΣ προσφέρει ένα ευρύ φάσμα επάθλων για τους παίκτες, μεταξύ αυτών μεγάλα ποσά από 100.000 έως και 1.000.000 ευρώ.

Διατίθεται από πρακτορεία ΟΠΑΠ, λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ, καταστήματα ΕΛΤΑ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων και σούπερ μάρκετ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Καθυστερεί το ραντεβού Ολυμπιακού και Ελ Κααμπί

Καθυστερεί το ραντεβού Ολυμπιακού και Ελ Κααμπί

Ακόμα και τώρα, που ο Ελ Κααμπί γύρισε από το Κόπα Άφρικα, δεν έχει γίνει το ραντεβού των δύο πλευρών για το νέο συμβόλαιο του παίκτη.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Δύο μυϊκά προβλήματα κρατούν εκτός τον Ελ Κααμπί

Δύο μυϊκά προβλήματα κρατούν εκτός τον Ελ Κααμπί

Έκανε ένεση για να παίξει με τον Άγιαξ καθώς δύο (2) μυϊκοί τραυματισμοί τον ταλαιπωρούσαν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διπλό χαρακτήρα από την Κ19 του Ολυμπιακού στα Σπάτα

Διπλό χαρακτήρα από την Κ19 του Ολυμπιακού στα Σπάτα

Η ομάδα Νέων του Ολυμπιακού πέρασε νικηφόρα από τα Σπάτα με 2 3 απέναντι στην ΑΕΚ παραμένοντας στη δεύτερη θέση της Super League K19.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Ο Χιμένεθ παλεύει χωρίς μεταγραφές…

Άρης : Ο Χιμένεθ παλεύει χωρίς μεταγραφές…

Σίγουρα δεν εξελίσσεται καλά η σεζόν για τον Άρη και τον Μανόλο Χιμένεθ, αλλά παλεύει και χωρίς μεταγραφές ο Βάσκος τεχνικός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-2: Μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με πρωταγωνιστή τον Φούντα

Ατρόμητος – ΟΦΗ 1-2: Μεγάλη νίκη στο Περιστέρι με πρωταγωνιστή τον Φούντα

Ο ΟΦΗ απέδρασε με πολύτιμο διπλό από το Περιστέρι, επικρατώντας με 2-1 του Ατρόμητου, χάρη σε εξαιρετική εμφάνιση και δύο γκολ του Φούντα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Χιμένεθ μετά το Παναιτωλικός – Άρης: Ψυχολογική ώθηση πριν το ντέρμπι με ΠΑΟΚ

Ο Μανόλο Χιμένεθ εμφανίστηκε ικανοποιημένος μετά τη νίκη του Άρη στο Αγρίνιο, τονίζοντας ότι το αποτέλεσμα δίνει ψυχολογική ώθηση στην ομάδα ενόψει του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Το έζησε με την ψυχή του ο Μπουγάτσας το γκολ του Φαμπιάνο (vid)

Άρης : Το έζησε με την ψυχή του ο Μπουγάτσας το γκολ του Φαμπιάνο (vid)

«Ένα από τα ωραιότερα γκολ του ελληνικού πρωταθλήματος», είπε ο Μπουγάτσας πανηγυρίζοντας το γκολ του Φαμπιάνο

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναιτωλικός – Άρης 0-1: Νίκη με κεφαλιά Φαμπιάνο και επιστροφή στα τρίποντα

Παναιτωλικός – Άρης 0-1: Νίκη με κεφαλιά Φαμπιάνο και επιστροφή στα τρίποντα

Ο Άρης επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από περίπου ενάμιση μήνα, επικρατώντας με 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο, χάρη σε γκολ του Φαμπιάνο και εκμεταλλευόμενος το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Παναθηναϊκός – Κηφισιά: Στην αποστολή για πρώτη φορά ο Σαντίνο Αντίνο

Ο Παναθηναϊκός γνωστοποίησε την αποστολή για την αναμέτρηση με την Κηφισιά στη Λεωφόρο, με τον Σαντίνο Αντίνο να κάνει για πρώτη φορά την εμφάνισή του στις επιλογές του Ράφα Μπενίτεθ.

Ποδόσφαιρο