ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Στοίχημα 21/9 Μανωλίδης: Λειψία με… προσοχή!

Το κυρίως πιάτο της Μπουντεσλίγκα σερβίρεται σήμερα με τις Λειψία και Μπάγερν να ρίχνονται στη μάχη. Παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον έχουμε και στην Τσβάιτελιγκα.
Στοίχημα 21/9 Μανωλίδης: Λειψία με… προσοχή!

Στοίχημα 21/9 Μανωλίδης: Το κυρίως πιάτο της Μπουντεσλίγκα σερβίρεται σήμερα με τις Λειψία και Μπάγερν να ρίχνονται στη μάχη. Παιχνίδια με αρκετό ενδιαφέρον έχουμε και στην Τσβάιτελιγκα.

Απολογισμός

Το φαινόμενο του να είμαστε σχεδόν… άχαστοι στην Μπουντεσλίγκα και στην Τσβάιτε να κινούμαστε σε ρηχά νερά συνεχίζεται. Η καλοπληρωμένη επιλογή στο Σάλκε – Μάιντς (1Χ + Goal) επιβεβαιώθηκε. Το τελικό 2-1 υπέρ των «βασιλικών μπλε» έγινε με γκολάρα στο 89’. Αυτό που δεν βγήκε ήταν ο άσος της Χόλσταϊν. Δεν το πιάνεις από πουθενά το Αννόβερο τελικά. Κέρδισε 2-1.

Στοίχημα 21/9 Μανωλίδης

Η αναμέτρηση που… σηκώνει την περισσότερη κουβέντα δεν είναι άλλη από αυτή ανάμεσα σε Βέρντερ και Λειψία. Και φυσικά η συζήτηση περικλείεται γύρω από τους «ταύρους» που έχουν ένα εξαιρετικό ξεκίνημα.

Δύο χρόνια στη Χόφενχαϊμ, ο Γιούλιθαν Νάγκελσμαν δεν έδειξε πως μπορεί να διαχειριστεί δύο παιχνίδια την εβδομάδα. Πιάνοντας όμως ημερολογιακά επτά μέρες από το περασμένο Σάββατο έχουμε: εντός έδρας ισοπαλία με την Μπάγερν που διατήρησε τη Λειψία στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα και εκκίνηση στο Τσάμπιονς Λιγκ με διπλό στην Μπενφίκα.

Αν κλείσει με διπλό στη Βρέμη, αντιλαμβάνεται κανείς πως μια χαρά τα χωράει τα δύο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη η Λειψία. Διόλου εύκολη υπόθεση η εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέρντερ. Το θετικό για τους «ταύρους» είναι πως από τη μέση και πίσω έχει τρομερά προβλήματα απουσιών η Βέρντερ. Μπορεί εύκολα η Λειψία να σκοράρει μια-δυο φορές. Το διπλό σκέτο δεν έχει αξία. Με δεδομένη την επιστροφή του Ράσιτσα στη Βέρντερ, η επίθεση των γηπεδούχων –ειδικά στην κόντρα- ενισχύεται. Βασική επιλογή το συνδυαστικό ποντάρισμα Χ2 + Goal που πληρώνει 1,80 στο pamestoixima.gr.

Λεβερκούζεν – Ουνιόν και Χέρτα – Πάντερμπορν είναι δύο αναμετρήσεις που πετυχαίνουμε τέσσερις ομάδες με εσωστρέφεια και προβληματισμό. Δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις στον πάγκο σε περίπτωση… στραβής. Ειδικά στο ματς Χέρτα – Πάντερμπορν. Δεν ασχολούμαστε. Ο άσος της Φράιμπουργκ ίσως να είχε νόημα αν δινόταν 2,20+…

Το ματς της Μπάγερν με την Κολωνία δεν θα μας επιφυλάξει εκπλήξεις, λογικά. Απλώς είναι αρκετά υψηλά δοσμένο το goal/goal, για μια Κολωνία που έχει τα κορμιά να κάνει τη ζημιά. Το 1,87 παίζεται.

Τσβάιτελιγκα

Η εικόνα που μας έχει δείξει η Νυρεμβέργη δεν είναι τόσο κακή. Η βαθμολογία δεν λέει την αλήθεια. Παιδικά λάθη στην άμυνα είναι που στοιχίζουν βαθμούς στην ομάδα του Κάναντι. Με εξαίρεση το εντός έδρας ματς με το Αμβούργο, σε όλα τα άλλα δικαιούταν κάτι παραπάνω. Ευκαιρία να το πάρει κόντρα στην Καρλσρούη. Επίσης ένα σύνολο που αδικείται από την κατάταξή του, αλλά εδώ είναι ευκαιρία για τους Φράγκους. Στο 1,99 ο άσος από τη Novibet.

Τέλος η Στουτγκάρδη. Αν η Γκρόιτερ παίξει ανοιχτά όπως κάνει πάντα, το κοντέρ θα… γράψει. Αξίζει το ρίσκο να σκοράρει η πρωτοπόρος της Τσβάιτελιγκα και στα δύο ημίχρονα.

Βασική επιλογή
ΒΕΡΝΤΕΡ – ΛΕΙΨΙΑ Χ2 + GOAL 1,85
Μονά
ΜΠΑΓΕΡΝ – ΚΟΛΩΝΙΑ GOAL 1,87
ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ – ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ 1 1,99
Αξίζει το ρίσκο
ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΓΚΡΟΊΤΕΡ ΦΙΡΤ Γκολ Στουτγκάρδης & στα 2 Ημ. 2,10

Γεράσιμος Μανωλίδης (facebook, twitter)

Αν θέλετε περισσότερα προγνωστικά μπορείτε να δείτε με ένα κλικ στο betarades.gr

ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ SPORTIMEBET KAI ΔΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥ SPORTIME

KANE LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΠΡΩΤΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Follow sportime.gr

Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Γιατί είπε το «ναι» για Μπρόζοβιτς ο Μεντιλίμπαρ!

Ο Μεντιλίμπαρ ποντάρει περισσότερο στην εμπειρία παρά στη φιλοδοξία των ποδοσφαιριστών.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός νέα : Πότε θα παίξει το πρώτο του παιχνίδι ο Αντρέ Λουίζ

Πιο το επικρατέστερο σενάριο να δούμε για πρώτη φορά τον Αντρέ Λουίζ να αγωνίζεται με τον Ολυμπιακό.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Χαμός στην εκπομπή του Gazzetta – Αρπάχτηκε με Αθανασίου ο Νικολακόπουλος για το πέναλτι του Ατρομήτου και ήθελε να φύγει!

Ανέβηκαν οι τόνοι όπως ποτέ άλλοτε στην εκπομπή του Gazzetta. Ήθελε να φύγει από την εκπομπή ο Νικολακόπουλος εξαιτίας του Αθανασίου

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Παναθηναϊκός: Εξαντλεί τα περιθώρια για να… μην φέρει τον Κραλ!

Η πλευρά Κοτσόλη ψάχνει κάτι καλύτερο στην αγορά από τον... συμφωνημένο εδώ και μέρες, Άλεξ Κραλ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Πότε έρχεται Ελλάδα ο Αντρέ Λουίζ

Θέμα χρόνου είναι η άφιξη του Αντρέ Λουίζ από την Πορτογαλία στον Ολυμπιακό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Βαρούχας για την ΑΕΚ : Κανένα φάουλ του Πήλιου, άδικα φωνάζει η Ένωση για τις κάρτες (vid)

Ο Παναγιώτης Βαρούχας έκανε λόγο για καθαρό γκολ της ΑΕΚ κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης. Τι είπε για τις κάρτες…

Ποδόσφαιρο
Must Read: Μαρμαράς – Ιερισσός: Απίστευτο! Δύο γκολ με ψαλιδάκια από παίκτες άνω των 40 ετών και η Ιερισσός έφυγε με διπλό και αέρα πρωταθλητή.

Μαρμαράς – Ιερισσός: Απίστευτο! Δύο γκολ με ψαλιδάκια από παίκτες άνω των 40 ετών και η Ιερισσός έφυγε με διπλό και αέρα πρωταθλητή.

Μαρμαράς - Ιερισσός το ματς που έγραψε ιστορία με δύο ψαλιδάκια από παίκτες άνω των 40 και διπλό το οποίο δίνει αέρα πρωταθλητή στην Ιερισσό!

Must Read
Ποδόσφαιρο: Πόρτο – Ζιλ Βισέντε 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πόρτο – Ζιλ Βισέντε 26/1/2026: Σε ποιο κανάλι θα δείτε απόψε τον αγώνα

Πόρτο και Ζιλ Βισέντε αναμετρώνται με φόντο τη βαθμολογία, σε παιχνίδι ελέγχου ρυθμού, πίεσης ψηλά και καθαρών τελικών.

Ποδόσφαιρο
Media: Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Τηλεθέαση αθλητικών εκπομπών:: Το Monobala κρατά την κορυφή – Μειώνει την απόσταση η Super Μπάλα Live

Σταθερά στην κορυφή της τηλεθέασης παραμένει το Monobala του ΣΚΑΪ τις Κυριακές, με τη Super Μπάλα Live του MEGA να μειώνει την απόσταση, δείχνοντας όμως και εκείνη σημάδια αντοχής και σταθερού κοινού.

Media