SPORTIME BET

Στοίχημα: Με τις έδρες σε Φινλανδία και Τουρκία

Στοίχημα: Σήμερα, Δευτέρα (20/05), το ενδιαφέρον στο κουπόνι παραμένει αμείωτο και προκύπτουν αξιόλογες προτάσεις από δύο πρωταθλήματα, με το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σημεία από την Τουρκία και τη Φινλανδία. Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και, μεταξύ άλλων, να...
Στοίχημα: Με τις έδρες σε Φινλανδία και Τουρκία

Στοίχημα: Σήμερα, Δευτέρα (20/05), το ενδιαφέρον στο κουπόνι παραμένει αμείωτο και προκύπτουν αξιόλογες προτάσεις από δύο πρωταθλήματα, με το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει σημεία από την Τουρκία και τη Φινλανδία.

Πριν περάσουμε στην ανάλυση των προγνωστικών, μην ξεχνάτε ότι στο Betarades.gr μπορείτε να ενημερώνεστε για τα πάντα γύρω από το online στοίχημα και, μεταξύ άλλων, να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τα bonus εγγραφής των στοιχηματικών ιστοσελίδων.

Σε φόρμα η Ίλβες

Για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Φινλανδίας η Ίλβες υποδέχεται τη Μάριεχαμν. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη φετινή σεζόν, είναι αήττητοι μέχρι στιγμής με ρεκόρ 4-3-0 και φιγουράρουν στη 2η θέση της βαθμολογίας, στο -1 από την πρωτοπόρο Ίντερ Τούρκου, από την οποία έχουν μάλιστα δύο παιχνίδια λιγότερα και με νίκη σήμερα θα σκαρφαλώσουν στην κορυφή. Την περασμένη εβδομάδα το συγκρότημα του Βις ξεπέρασε έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Κόκολα με 3-2 εκτός έδρας (πέτυχε δύο γκολ στις καθυστερήσεις), πανηγυρίζοντας την πρόκρισή της στον τελικό του Κυπέλλου, εκεί όπου θα αντιμετωπίσει τη σημερινή του αντίπαλο.

Από την άλλη πλευρά, η Μάριεχαμν έχει αφήσει πίσω της το καλό ξεκίνημα (τρεις νίκες σε τέσσερις αγωνιστικές), συμπλήρωσε τρία παιχνίδια χωρίς νίκη (0-1-2) και φιγουράρει στην 7η θέση της κατάταξης με 10 πόντους, στο -2 από την «εξάδα», έχοντας ωστόσο δύο παιχνίδια λιγότερα από τις ομάδες που βρίσκονται από πάνω της. Την περασμένη Πέμπτη το συγκρότημα του Λούντμπεργκ εξασφάλισε τη θέση του στον τελικό του Κυπέλλου κερδίζοντας στον ημιτελικό με 3-1 τη Βάασα εκτός έδρας. Το μομέντουμ τη δεδομένη χρονική στιγμή ευνοεί ξεκάθαρα τους γηπεδούχους, έτσι θα κρατήσουμε τον άσσο σε απόδοση 1.91.

Στοίχημα: Άσσος κινήτρου για Ερζουρούμσπορ

Συνεχίζουμε και ολοκληρώνουμε τις προτάσεις μας με το παιχνίδι Ερζουρούμσπορ – Φενερμπαχτσέ για την 33η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος. Οι γηπεδούχοι γνώρισαν ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές αήττητοι (3-1-0), χάνοντας 3-1 από τη Μαλάτιασπορ εκτός έδρας. Αυτό το αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αυτής της αγωνιστικής υποχρέωσαν την Ερζουρούμσπορ να υποχωρήσει στις θέσεις του υποβιβασμού, στο -3 από την παραμονή. Έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη η ομάδα του Χαμζάογλου, αν την πετύχει απόψε, τότε θα βγει από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη κόντρα στην αδιάφορη Καϊσέρισπορ την επόμενη εβδομάδα, θα εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Στον αντίποδα, η Φενερμπαχτσέ «φόρτσαρε» την κατάλληλη στιγμή και με δύο νίκες που πέτυχε στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές, οριστικοποίησε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία. Έχει ξεμείνει πλέον από στόχους το σύνολο του Γιανάλ, το οποίο στις επτά πρόσφατες αγωνιστικές μετράει μια ήττα (3-3-1) και στα παιχνίδια που υπολείπονται για το φινάλε θα αναζητήσει το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα. Μονόπλευρο το ενδιαφέρον στο παιχνίδι, σε ικανοποιητικά επίπεδα παίζει ο άσσος της Ερζουρούμσπορ και θα τον κρατήσουμε σε απόδοση 2.15.

Επισκεφθείτε το Betarades.gr, διαβάστε από νωρίς το πρωί τα previews όλων των αγώνων της ημέρας, δείτε τα προγνωστικά μας στη στήλη αριστερά και ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα των αναμετρήσεων που σας ενδιαφέρουν μέσω του livescore μας. Μπορείτε, παράλληλα, να επισκεφθείτε το κανάλι μας στο Youtube και να βρείτε τις εκπομπές μας για το ελληνικό και διεθνές ποδόσφαιρο, αλλά και για όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα σε παγκόσμιο επίπεδο.

#Tags

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Sportime Team

Μέλος της συντακτικής ομάδας του Sportime.GR.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Ποιος είναι ο Γκαστόν Ερνάντες που όλο ακούγεται για τον Ολυμπιακό

Έντονο ενδιαφέρον για τον Γκαστόν έχει δείξει και η Ατλέτικο Μινέιρο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Παναθηναϊκός με Τετέι, Αντίνο και Ερνάντεθ στη λίστα

Ο Παναθηναϊκός με Τετέι, Αντίνο και Ερνάντεθ στη λίστα

Ο Παναθηναϊκός δήλωσε Τετέι, Αντίνο και Ερνάντεθ στη νέα ευρωπαϊκή λίστα ενόψει των νοκ άουτ του Europa League.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι φοβήθηκε ο Ρονάλντο

Τι φοβήθηκε ο Ρονάλντο

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ανησυχεί για τον ρόλο της Αλ Νασρ στη Saudi Pro League και φοβάται ότι μένει πίσω στον τίτλο.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: O Ρονάλντο το… πήρε αλλιώς με τους Σαουδάραβες

O Ρονάλντο το… πήρε αλλιώς με τους Σαουδάραβες

Ο Ρονάλντο απουσίασε από το πρόσφατο παιχνίδι της Αλ Νασρ με την Αλ Ριάντ.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Το ετήσιο μνημόσυνο για τα θύματα της τραγωδίας της Θύρας 7

Η επιμνημόσυνη δέηση θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 στο γήπεδο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Δύο αλλάγες στην ευρωπαϊκή λίστα του Ολυμπιακού

Οι αλλαγές αυτές έγιναν στο πλαίσιο της δυνατότητας που παρέχει η UEFA για περιορισμένες διορθώσεις στη λίστα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Ολυμπιακός μεταγραφές: Δεν ξέχασε τον στόπερ που τον δυσκόλεψε πολύ

Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι του 2026, γεγονός που τον καθιστά ελκυστική λύση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Δίνει ο Ολυμπιακός 12 εκατ. για Βραζιλιάνο αμυντικό μέσο

Οι «ερυθρόλευκοι» ήταν μεταξύ των συλλόγων που κατέθεσαν προσφορά στα 12 εκατ. ευρώ για τον παίκτη που είναι από τους καλύτερους στη Βραζιλία.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Κράξιμο στον Μπενίτεθ!

Παναθηναϊκός: Κράξιμο στον Μπενίτεθ!

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού δεν κρατάει ούτε τα προσχήματα για Μπενίτεθ. Τον κράζει ανοιχτά!

Ποδόσφαιρο