SPORTIME BET

Στοίχημα: Πανηγύρια στο Μπέλφαστ, όσα πάνε κι όσα έρθουν στη Λα Πας – τριάδα δυναμίτης στο 6,43!

Στοίχημα: Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (12/11) κουπόνι, με προκριματικούς αγώνες υψίστης σημασίας και το Betarades.gr, μετά το χθεσινό 3/3, έχει καταλήξει σε τρεις ακόμη δυνατές στοιχηματικές επιλογές.
Στοίχημα: Πανηγύρια στο Μπέλφαστ, όσα πάνε κι όσα έρθουν στη Λα Πας – τριάδα δυναμίτης στο 6,43!

Στοίχημα: Πολύ ενδιαφέρον το σημερινό (12/11) κουπόνι, με προκριματικούς αγώνες υψίστης σημασίας και το Betarades.gr, μετά το χθεσινό 3/3, έχει καταλήξει σε τρεις ακόμη δυνατές στοιχηματικές επιλογές.

Απόψε θα κριθούν οι τέσσερις τελευταίες θέσεις για το Euro του καλοκαιριού, συνεχίζονται τα προκριματικά του Μουντιάλ στη Λατινική Αμερική, ενώ επιστρέφει η δράση και στη Euroleague. Τις σημερινές μας προτάσεις μπορείτε να τις βρείτε σε ανταγωνιστικές αποδόσεις στην vistabet. Πάμε λοιπόν στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Στοίχημα: Επιστρέφουν στο Euro οι Βορειοϊρλανδοί!

Ξεκινάμε το σημερινό στοίχημα από το Μπέλφαστ και το Windsor Park, εκεί όπου στις 21:45, Βόρεια Ιρλανδία και Σλοβακία θα παλέψουν για μία θέση στο Euro! Πρόκειται για νοκ άουτ αναμέτρηση με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Οι Βορειοϊρλανδοί πήραν μία ανέλπιστη πρόκριση στην προηγούμενη φάση των playoffs μέσω Nations League, επικρατώντας στα πέναλτι της Βοσνίας στο Σαράγεβο! Ο ΜακΓκιν της Αμπερντίν ισοφάρισε στο ξεκίνημα της επανάληψης το προβάδισμα του Κρούνιτς και οι παίκτες του Μπάρακλο αποδείχθηκαν πιο ψύχραιμοι στη ψυχοφθόρο διαδικασία. Στις αναμετρήσεις του Οκτωβρίου που ακολούθησαν ηττήθηκαν με 1-0 από την Αυστρία εντός και της Νορβηγία εκτός έδρας.

Οι Σλοβάκοι πήραν και αυτοι την πρόκριση στον τελικό των playoffs στα πέναλτι. Στείρο επιθετικά το παιχνίδι του Οκτωβρίου στην Μπρατισλάβα απέναντι στους Ιρλανδούς, οι γηπεδούχοι έκαναν το 4/4 στις εκτελέσεις τους. Όπως και οι σημερινοί τους αντίπαλοι, μάλλον με το μυαλό στο σημερινό παιχνίδι, ηττήθηκαν στα ματς του Οκτωβρίου για το φετινό Nations League. 1-0 από τη Σκωτία στη Γλασκώβη και 2-3 από τους Ισραηλινούς εντός έδρας.

Η Βόρεια Ιρλανδία έχει το πλεονέκτημα της έδρας, είναι σκληροτράχηλη ομάδα και δυνατή πνευματικά. Από την άλλη οι Σλοβάκοι ταξίδεψαν στο Μπέλφαστ με νέο προπονητή, γεγονός που μπορεί να μπερδέψει την ομάδα και ήταν τυχεροί στην προηγούμενη πρόκρισή τους. Εμείς θα εμπιστευτούμε τους γηπεδούχους και θα ποντάρουμε στην Πρόκριση της Βόρειας Ιρλανδίας, σε απόδοση 1.85.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κλείνουν τα τέσσερα τελευταία εισιτήρια για το Euro

Στοίχημα: Πολλά γκολ στο Λα Πας

Μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για τη δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή μας. Στις 22:00, η Βολιβία υποδέχεται το Εκουαδόρ για την 3η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου στη Νότιο Αμερική.

Οι Βολιβιανοί ξεκίνησαν με δύο εντός προγράμματος ήττες τη διαδικασία των προκριματικών τον Οκτώβριο. Βαρύ το 5-0 στο Σάο Πάουλο από τη “σελεσάο”, λύγισαν με ανατροπή στην πρωτεύουσά τους από την “αλμπισελέστε (1-2). Μετρούν μόλις μία νίκη στα τελευταία 15 παιχνίδια τους (φιλικά & επίσημα), στα 11 πιο πρόσφατα δέχθηκαν 10 ήττες! Με πάνω από 3 γκολ ολοκληρώθηκαν τα 8 τελευταία ματς!

Το Εκουαδόρ ηττήθηκε στην πρεμιέρα του ομίλου δύσκολα στο Μπουένος Άιρες, από πέναλτι του Μέσι και λίγες μέρες αργότερα πήρε σπουδαία νίκη με 4-2 επί της Ουρουγουάης! Επιβλητική η ομάδα του Άλφαρο απέναντι στη “σελέστε”, προηγήθηκε 2-0 στο ημίχρονο και 4-0 στο 75ο λεπτό, πριν μειώσει ο Σουάρες.

Οι Βολιβιανοί έχουν πολλά αμυντικά θέματα και έφεση σε παιχνίδια με πολλά γκολ, από την άλλη το Εκουαδόρ ταξίδεψε με σούπερ ψυχολογία στη Λα Πας και θα παίξει επιθετικά. Περιμένουν γρήγορο ρυθμό και αρκετές ευκαιρίες, γι αυτό θα ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Στοίχημα: Εμπιστοσύνη στη ρώσικη “αρκούδα”

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Euroleague. Στις 19:00, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Μπασκόνια για την 8η αγωνιστική της regular season.

Οι Μοσχοβίτες έχουν ρεκόρ 4-3 στο θεσμό, την προηγούμενη εβδομάδα έφυγαν με το διπλό από το ΟΑΚΑ, με 83-89 επί του Παναθηναϊκού, αλλά τη Δευτέρα ηττήθηκαν στο εκτός έδρας ντέρμπι από την Κίμκι για τη VTB.

Οι Βάσκοι από την άλλη έχουν ρεκόρ 2-3, πέφτοντας θύμα μεγάλης έκπληξης την προηγούμενη εβδομάδα, στο 86-88 της Παμπλόνα από την Βιλερμπάν! Αντέδρασαν εντός των συνόρων με το 82-68 επί της Μπιλμπάο.

Οι Ρώσοι είναι ποιοτικότεροι και θα θελήσουν να δώσουν απάντηση στην ήττα της Δευτέρας, την ώρα που η Μπασκόνια δεν έχει βρει ακόμη ρυθμό. Ποντάρουμε στον άσο της ΤΣΣΚΑ με -5.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.74.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Στην ΑΕΚ περιμένουν προτάσεις, αλλά τα νούμερα έχουν ανέβει!

Στην ΑΕΚ περιμένουν προτάσεις, αλλά τα νούμερα έχουν ανέβει!

Για ποιον ποδοσφαιριστή τους, περιμένουν πάλι προτάσεις στην ΑΕΚ, αλλά πλέον τα νούμερα έχουν αλλάξει.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Η 5η θέση, ο χρόνος που είναι… απέναντι και η κατάσταση που είναι αναστρέψιμη – Όσα είπε ο Γρηγορίου στην πρώτη του στον Άρη

Ο Μιχάλης Γρηγορίου έκανε την πρώτη του προπόνηση στον Άρη. Όσα είπε στην πρώτη γνωριμία του με τους κιτρινόμαυρους.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Όπως ξυπνήσει ο Μπενίτεθ!

Όπως ξυπνήσει ο Μπενίτεθ!

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στη Κρήτη, οι απορίες όμως παραμένουν.

Ποδόσφαιρο
Μπάσκετ: Αποδεκτό το αίτημα της ΚΑΕ και νέα ώρα στο Παναθηναϊκός – Παρί!

Αποδεκτό το αίτημα της ΚΑΕ και νέα ώρα στο Παναθηναϊκός – Παρί!

Η Ευroleague αποδέχθηκε το αίτημα των πρασίνων για αλλαγή ώρας στο Παναθηναϊκός - Παρί.

Μπάσκετ
Ποδόσφαιρο: Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Το σκορποχώρι του Χιμένεθ και οι λόγοι που ο Άρης επέλεξε Γρηγορίου!

Αυτά περιμένει ο Καρυπίδης από τον νέο προπονητή του Άρη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το… ραντεβού που έδωσε ο Ηλιόπουλος με τους διαιτητές στο ΑΕΚ – Λεβαδειακός, η UEFA και η συγνώμη!

Το… ραντεβού που έδωσε ο Ηλιόπουλος με τους διαιτητές στο ΑΕΚ – Λεβαδειακός, η UEFA και η συγνώμη!

Με… ραντεβού η κουβέντα του Μάριου Ηλιόπουλου με τους διαιτητές πριν τη σέντρα του ΑΕΚ – Λεβαδειακος και η… αναδίπλωση στο φινάλε!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο διαιτητής Super League που «τελειώνει» η ΚΕΔ το καλοκαίρι!

Ο διαιτητής Super League που «τελειώνει» η ΚΕΔ το καλοκαίρι!

Ο διαιτητής Super League που είναι με το… ενάμισι πόδι εκτός πίνακα το καλοκαίρι.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Nέο σοκ στον ΠΑΟΚ πριν τη Θέλτα! Κι άλλος βασικός εκτός!

Nέο σοκ στον ΠΑΟΚ πριν τη Θέλτα! Κι άλλος βασικός εκτός!

Δεν το πιστεύει ο Λουτσέσκου! Νέο πρόβλημα πριν την αναχώρηση του ΠΑΟΚ για το Βίγκο και τον επαναληπτικό με τη Θέλτα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σκάνδαλο στη διαιτησία! Παρατηρητής μιλούσε μέσω ενδοεπικοινωνίας σε διαιτητή την ώρα του αγώνα!

Σκάνδαλο στη διαιτησία! Παρατηρητής μιλούσε μέσω ενδοεπικοινωνίας σε διαιτητή την ώρα του αγώνα!

Μόνο στην Ελλάδα αυτά! Με ενδοεπικοινωνία παρατηρητής και διαιτητής σε παιχνίδι τοπικού στη Τρίπολη!

Ποδόσφαιρο