SPORTIME BET

Στοίχημα προγνωστικά Μανωλίδης 21/5-22/5: Αξίζουν Παναθηναϊκός, Λειψία και Ρεάλ στη Euroleague – Μεγάλες αποδόσεις στην Πρέμιερ!

Προβλέψεις στοιχήματος για τα παιχνίδια του Σαββατοκύριακου. Προγνωστικά για τον ελληνικό τελικό Κυπέλλου, τον γερμανικό και την Premier League.
Στοίχημα προγνωστικά Μανωλίδης 21/5-22/5: Αξίζουν Παναθηναϊκός, Λειψία και Ρεάλ στη Euroleague – Μεγάλες αποδόσεις στην Πρέμιερ!

Στοίχημαπρογνωστικά Μανωλίδης 21/5-22/5: Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας, αυτός της Γερμανίας και φυσικά η τελευταία αγωνιστική στην Premier League είναι στο προσκήνιο αυτό το Σαββατοκύριακο. Μεγάλες αποδόσεις σε όλα τα μέτωπα. Μέσα στις προβλέψεις σαφώς και ο τελικός της Euroleague.

Μικρός απολογισμός. Η χειρότερη εβδομάδα από τότε που κάναμε και πάλι εκκίνηση στα προγνωστικά μας. Μία ορθή επιλογή το Σάββατο, μία την Κυριακή, μόλις 2/8 στο σύνολο. Πλέον είμαστε στο 29/63. Αρκετά κάτω από το 50%. Ζητούμενο είναι το πολύ παραπάνω. Ασχέτως αν οι αποδόσεις μας πάντα είναι υψηλές.

Στα προγνωστικά της περασμένης εβδομάδας οι αποδόσεις που επιβεβαιώθηκαν ήταν τα γκολ στο Βικελίδης και το combo bet στο παιχνίδι της Γουέστ Χαμ με την Σίτι. Αποδόσεις πάνω του διπλασιασμού και στις δύο περιπτώσεις.

Το προτεινόμενο παιχνίδι είναι το εξής: Όλα τα ματς μονά αποδεκτά, ισόποσο ποντάρισμα και το τέλος θα μας βρει πάντα κερδισμένους,. Ξέρω πως δεν είναι πολλοί οι παίκτες που παίζουν έτσι, καιρός είναι όμως να μάθουμε να παίζουμε το Στοίχημα με τον σωστό τρόπο, για να κερδίζουμε. Θα το λέω συνεχώς αυτό.

Τα ραντεβού…

Θυμίζουμε όλα τα ραντεβού που αφορούν το στοίχημα. Κάθε Παρασκευή κυκλοφορεί μαζί με την e-sportime η στήλη Ακατέργαστα Διαμάντια. Εκεί έχει προτάσεις για όλη τη δράση του Σαββατοκύριακου, με προτεινόμενες μονάδες στο ποντάρισμα.

Μπορείτε να διαβάσετε δωρεάν τις προβλέψεις με ένα κλικ ΕΔΩ στην e-Sportime της Παρασκευής.

Υπάρχει και ακόμα καλύτερος τρόπος. Κάντε εγγραφή και θα έχετε κάθε μέρα δωρεάν στο e-mail σας την e-Sportime.

Φυσικά υπάρχει και το ραδιοφωνικό ραντεβού. Κάθε Κυριακή (15:00-18:00) ποντάρουμε Live παρέα στους αγώνες των μεγάλων πρωταθλημάτων. Μας ακούτε στο BetRadio εντελώς δωρεάν. Δεν απαιτείται κατάθεση, απλώς κάνετε εγγραφή ΕΔΩ..

Στοίχημα προγνωστικά Μανωλίδης 21/5-22/5: Προβλέψεις για το Σάββατο

Ο ελληνικός τελικός Κυπέλλου έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον. Από τη μία είναι η ομάδα που έπαιξε ίσως το καλύτερο ποδόσφαιρο φέτος, ο Παναθηναϊκός. Από την άλλη, η ομάδα που τα τελευταία χρόνια έχει αναγάγει το να κερδίζεις Κύπελλα σε επιστήμη, ο ΠΑΟΚ. Η ομάδα του Λουτσέσκου δίνεται οριακό φαβορί στη Novibet που έχει με μηδενική γκανιότα τη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Αυτό δημιουργεί αξία στην επιλογή κατάκτησης του τροπαίου από τον Παναθηναϊκό.

Στο 1,95 να πάρει το Κύπελλο ο Παναθηναϊκός, αποτελεί επιλογή μας. Υπάρχει ακόμα μία που δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητη. Αυτή είναι το Χ ημίχρονο στο 2,01. Δεν αναμένουμε τις δύο ομάδες να πάρουν κάποιο ρίσκο από νωρίς. Παίζεται κι αυτή, με ένα μικρότερο ποντάρισμα πάνω της.

Ποντάρισμα θα πάρει και ο τελικός της Euroleague. Πολύ πιο πειστική η εικόνα της Ρεάλ σε σχέση με αυτήν της Εφές. Πολύ δυνατές ομάδες αμφότερες, αλλά οι Μαδριλένοι μοιάζουν πιο πλήρεις και με μεγαλύτερη πολυφωνία. Στον 1 με χάντικαπ 2,5 πόντων το ποντάρισμα στο 2,06.

Τελικό έχουμε και στο γερμανικό Κύπελλο. Φράιμπουργκ εναντίον Λειψίας. Ευκαιρία είναι για τρόπαιο για αμφότερες τις ομάδες. Εξυπακούεται πως η ποιότητα είναι με τη μεριά της Λειψίας που δικαίως είναι το φαβορί. Μπορεί να χρειαστεί και παράταση το συγκεκριμένο ματς. Πάντως, γκολ θα έχει. Επομένως η επιλογή μας είναι το Χ2 + Goal, στο 2,25 του pamestoixima.gr..

Στοίχημα προγνωστικά Μανωλίδης 21/5-22/5: Προβλέψεις για την Κυριακή

Υπερβολικές οι αποδόσεις στην Premier League. Δύο πράγματα έχουν ουσιαστικά ενδιαφέρον. Ποια από τις Γουέστ Χαμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα πάει Europa League και ποια από τις Μπέρνλι ή Λιντς θα πέσει.

Η Γιουνάιτεντ παίζει στο Λονδίνο κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Η τελευταία υπέστη ανατροπή σοκ από την Εβερτον μέσα στην εβδομάδα. Γενικά μοιάζει να είναι σε mode διακοπών. Οι «κόκκινοι διάβολοι» κερδίζουν και αδιαφορούν για το τι συμβαίνει στο άλλο ματς, εξασφαλίζοντας το ζητούμενο. Στο 2,25 το διπλό στη Novibet.

Δεν περνάει αδιάφορος όμως και ο φαβοριτισμός της Μπράιτον απέναντι στη Γουέστ Χαμ. Ανάποδα μοιάζουν να έχουν τοποθετηθεί οι αποδόσεις. Το 2 DNB (στην ισοπαλία δηλαδή το ποντάρισμά μας επιστρέφεται) πληρώνει 2,15. Κάτι παραπάνω από αρκετά δηλαδή. Στη μάχη της παραμονής, ου μπλέξεις καλύτερα.

Στην Ιταλία όλες οι αποδόσεις είναι πολύ διαβασμένες. Μάλλον στο Live θα έχει μεγαλύτερη αξία κάποιο ποντάρισμα. Αλλά, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο η Μίλαν θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και η Σαλερνιτάνα θα σωθεί. Οπότε…

Η τελευταία αγωνιστική στην Ισπανία έχει ματσάρες. Μα και δεν είναι και εύκολο να ξετυλιχθεί το κουβάρι της. Διότι, πολλά ντέρμπι είναι μαζεμένα. Με άλλα λόγια, τρέχα γύρευε. Ωστόσο, αξίζει μία επιλογή. Το συνδυαστικό στοίχημα Χ2 + goal στο ματς της Σεβίλλης με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Επιλογές Σαββάτου

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ        Κατάκτηση Παναθηναϊκός 1,95
Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ        Χ ημίχρονο    2,01
Φράιμπουργκ – Λειψία        X2 + Goal       2,25
Λανς – Μονακό         2          2,07
Ρεάλ – Εφές   1 (-2,5)           2,06

Επιλογές Κυριακής

Κρίσταλ Πάλας – Μαντσεστερ Γιουνάιτεντ         2          2,25
Μπράιτον – Γουέστ Χαμ      2 DNB 2,15
Σεβίλλη – Μπιλμπάο X2 + Goal       2,60

Αθλητικές ειδήσεις

Ολυμπιακός: Τότε μπορεί να γυρίσει ο Λούκα Μιλιβόγεβιτς

Αρης: Έκανε κίνηση – ματ ο Καρυπίδης

Παναθηναϊκός: Πάει για σούπερ γκολκίπερ!

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός- ΑΕΛ Novibet κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λεβαδειακός- ΑΕΛ Novibet κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Λεβαδειακός και ΑΕΛ κοντράρονται στη Super League, σε ματς που κρίνει πολλά τόσο σε βαθμολογικό όσο και σε ψυχολογικό παράγοντα..

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Με 4 παικταράδες μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

ΑΕΚ: Με 4 παικταράδες μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ

Η ΑΕΚ έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά και πλέον η πεποίθηση που υπάρχει πέριξ του κλαμπ είναι πως μπορεί να κάνει τα πάντα

Ποδόσφαιρο
Μεταδόσεις: Κηφισιά- Αστέρας Τρίπολης κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Κηφισιά- Αστέρας Τρίπολης κανάλι: Πού θα δείτε απόψε τον αγώνα

Κηφισιά και Αστέρας Τρίπολης κοντράρονται στη Super League, σε ματς που μπορεί να κριθεί στις λεπτομέρειες και στη συγκέντρωση.

Μεταδόσεις
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Στον αέρα ο Ρενάτο Σάντσες

Παναθηναϊκός: Στον αέρα ο Ρενάτο Σάντσες

Ο Παναθηναϊκός προχωρά σε λίφτινγκ δύο μεταγραφικών περιόδων, ο Ρενάτο Σάντσες είναι για άμεση αποχώρηση πάντως

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Τους δίνει ρεπό ο Μεντιλίμπαρ αλλά αυτοί δεν το παίρνουν

Ολυμπιακός νέα: Τους δίνει ρεπό ο Μεντιλίμπαρ αλλά αυτοί δεν το παίρνουν

Δεν έκαναν ρεπό όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Κάποιοι με δική τους πρωτοβουλία πήγαν στο Ρέντη την Πέμπτη για να προπονηθούν.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ποιος θα παίξει αριστερό μπακ τώρα που έφυγε ο Μπρούνο;

Ολυμπιακός ποδόσφαιρο: Ποιος θα παίξει αριστερό μπακ τώρα που έφυγε ο Μπρούνο;

Ποιος θα παίξει λοιπόν αριστερό μπακ αν χρειαστεί;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ποδόσφαιρο: Αν κάνει 90 εκατ. δολάρια ο Άρντα Γκιουλέρ, ο Χρήστος Μουζακίτης πόσα κάνει;

Ποδόσφαιρο: Αν κάνει 90 εκατ. δολάρια ο Άρντα Γκιουλέρ, ο Χρήστος Μουζακίτης πόσα κάνει;

Λέτε να ξεπεράσει και τον Γκιουλέρ σε αξία ο Μουζακίτης;

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Άρης : Ίσως να μην είναι τόσο κακό που ο Διούδης είναι εκτός με τον Ολυμπιακό

Άρης : Ίσως να μην είναι τόσο κακό που ο Διούδης είναι εκτός με τον Ολυμπιακό

Στον Άρη το γεγονός πως ο Σωκράτης Διούδης είναι εκτός δράσης με τον Ολυμπιακό δεν αποτελεί και τόσο κακό νέο…

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπάμπης Κωστούλας: Η Μπράιτον τον βάζει στη βιτρίνα

Μπάμπης Κωστούλας: Η Μπράιτον τον βάζει στη βιτρίνα

Ο Μπάμπης Κωστούλας ζει τις καλύτερες ημέρες του στο Μπράιτον και δείχνει έτοιμος να ξεδιπλώσει το ταλέντο του

Ποδόσφαιρο