SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε σε Premier League – Ντεμπούτο με φουλ επίθεση

Στοίχημα – Προγνωστικά: Ο Ράλφ Ράνγκνικ θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας
Στοίχημα – Προγνωστικά: Τι παίζουμε σε Premier League – Ντεμπούτο με φουλ επίθεση

Στοίχημα – Προγνωστικά: Η ώρα που ο Ραλφ Ράνγκνικ θα καθίσει στον «πύρινο» πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έφτασε.

Ο Γερμανός τεχνικός κάνει ντεμπούτο στην Premier League με τους «κόκκινους διαβόλους» και άπαντες περιμένουν μια νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας.

Αν αυτή έρθει με γκολ και θέαμα, ακόμα καλύτερα. Ο Ράνγκνικ δεν είχε πολύ χρόνο στη διάθεσή του για να περάσει τα δικά του στοιχεία.

Εξάλλου, η διαδικασία αφομοίωσης της φιλοσοφίας του πολύπειρου τεχνικού από τους παίκτες θα χρειαστεί λίγο καιρό.

Ωστόσο, πολυτέλεια για απώλεια βαθμών δεν υπάρχει. Ο Μάικλ Κάρικ έκανε καλά τη δουλειά του παραδίνοντας στον νέο κόουτς μια ομάδα με δύο νίκες και μια ισοπαλία.

Απέναντι στους Λονδρέζους, οι γηπεδούχοι δεν θα έχουν κατά πάσα πιθανότητα ως βασικό τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Πορτογάλος αποκόμισε πρόβλημα τραυματισμού στη νίκη επί της Άρσεναλ με 3-2, το οποίο είναι ικανό να τον θέσει εκτός μάχης.

 

Aναφορικά με την παράδοση κόντρα στην Πάλας, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ διαγράφει πορεία αντίθετη τα τελευταία τρία χρόνια, συγκριτικά με εκείνη μέχρι το 2017.

Στα έξι τελευταία ματς, οι «κόκκινοι διάβολοι» μετρούν δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες, με την περσινή σεζόν να μην καταφέρνουν να επικρατήσουν των «αετών».

Παρόλα αυτά, ο «άσος» συνδυαστικά με Over 2,5 γκολ είναι ένα σημείο, το οποίο φαντάζει εξαιρετικά πιθανό, τόσο λόγω της επιθετικότητας της Γιουνάιτεντ, όσο και λόγω των αμυντικών προβλημάτων της.

«Σφιχτή» Τότεναμ – Τολμηρή Βίλα

Την ίδια ώρα, η Τότεναμ υποδέχεται τη Νόριτς. Τα «σπιρούνια» αποδεικνύονται φειδωλά στο σκοράρισμα, καθώς με τον Κόντε στον πάγκο δεν έχουν σκοράρει πάνω από δύο φορές σε ένα ματς.

Τα «καναρίνια» δύσκολα θα μπορέσουν να προβληματίσουν τους Λονδρέζους και λογικά ο «άσος» θα περάσει. Αν οι «πετεινοί» επιμείνουν στο επιθετικό τους μοτίβο, τότε αυτός μπορεί αν «κολλήσει» με το under 3.5.

Τέλος, στο πιο αμφίρροπο ματς της ημέρας, η Άστον Βίλα κοντράρεται με τη Λέστερ. Η πρόβλεψη νικητή μοιάζει περίπλοκη και γι’αυτό η προσέγγιση στα γκολ είναι προτιμότερη.

Μπορεί να εστιάσει κανείς στα γκολ της Βίλα. Οι «αλεπούδες» δέχονται πολλά τέρματα στα τελευταία ματς και οι «χωριάτες» έχουν τη δυνατότητα να «ματώσουν» τουλάχιστον δύο φορές τα δίχτυα της ομάδας του Μπρένταν Ρότζερς.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Η τριάδα

ΜΑΝ. ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ          1+OVER 2.5          2,25   novibet

ΤΟΤΕΝΑΜ – ΝΟΡΙΤΣ    1+UNDER 3,5

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΛΕΣΤΕΡ         Α. ΒΙΛΑ OVER 1,5           2,10

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Σπύρος Γιαννόπουλος

H μανία για καταγραφή και περιγραφή των γεγονότων στον κόσμο του αθλητισμού με οδήγησε αρχικά στο Τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου και στη συνέχεια στο Pompeu Fabra της Βαρκελώνης για εξειδίκευση στην αθλητική δημοσιογραφία. Τα πρώτα επαγγελματικά βήματα για λογαριασμό της Mundo Deportivo και της Groupo MediaPro, ενώ το 2017 οι δρόμοι μου συναντήθηκαν με την εφημερίδα Sportime και από το 2018 το sportime.gr. Η διεθνής αθλητική ειδησεογραφία και οι παντός καιρού συνεντεύξεις είναι το πάθος μου, ενώ το ρεπορτάζ του ελληνικού ποδοσφαίρου το guilty pleasure μου.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Θέλει κίνητρο ο Ελ Κααμπί και το νέο συμβόλαιο που δεν υπάρχει ακόμα θα είναι κάτι τέτοιο

Ολυμπιακός: Θέλει κίνητρο ο Ελ Κααμπί και το νέο συμβόλαιο που δεν υπάρχει ακόμα θα είναι κάτι τέτοιο

Λεπτομέρειες μένουν ακόμα για να υπογραφεί το νέο συμβόλαιο του Μαροκινού, όμως στην περίπτωση του Ελ Κααμπί αυτές οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Γερμανός Όσμερς σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Γερμανός Όσμερς σφυρίζει το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ

Ο Γερμανός Όσμερς έρχεται για να σφυρίξει το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στην Τούμπα, γνωστός στην Ελλάδα από άλλα ματς

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Σημαντικό προβάδισμα πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ

Σημαντικό προβάδισμα πήρε ο ΠΑΟ Ρουφ

Σημαντικό προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣΑ απέκτησε ο ΠΑΟ Ρουφ, επικρατώντας με 2-1 του Ηλυσιακού στον πρώτο ημιτελικό

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδιωξε τον Ντάις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ποιος το φαβορί να αναλάβει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδιωξε τον Ντάις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ποιος το φαβορί να αναλάβει

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης προχώρησε σε κίνηση που ήδη συζητιέται στην Αγγλία, τέλος ο Ντάις από τη Νότιγχαμ Φόρεστ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μπρέντφορντ – Άρσεναλ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Μπρέντφορντ - Άρσεναλ υπόσχεται ρυθμό ένταση δυνατές μονομαχίες μάχη στις δύο περιοχές και στιγμές που μπορούν να κρίνουν το αποτέλεσμα.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Ομερτά Μαρινάκη στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό

Κανείς δεν έμαθε τι ειπώθηκε στα ερυθρόλευκα αποδυτήρια.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στο μηδέν απέναντι στη Γουλβς παρά τις 35 τελικές

Η Νότιγχαμ Φόρεστ έμεινε στο μηδέν απέναντι στη Γουλβς παρά τις 35 τελικές

Οι 35 τελικές χωρίς γκολ αποτελούν τη μεγαλύτερη επίδοση ομάδας που δεν σκόραρε στην Premier League από το 2016.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ – ΟΦΗ: Όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson – Ημερομηνία και έδρα

ΠΑΟΚ και ΟΦΗ θα διεκδικήσουν το τρόπαιο του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson σε έναν τελικό με ιστορικό ενδιαφέρον. Δείτε πότε και πού θα διεξαχθεί η μεγάλη αναμέτρηση.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Στο στόχαστρο της Φόρεστ ο Μάρκο Σίλβα

Στο στόχαστρο της Φόρεστ ο Μάρκο Σίλβα

Η Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζει τον Μάρκο Σίλβα ως διάδοχο του Σον Ντάις μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ποδόσφαιρο