SPORTIME BET

Στοίχημα – Προγνωστικά: Ζόρια για τους φιλοξενούμενους

Δύο παιχνίδια έχει η Super League 1 τη Δευτέρα (20/12) και το Sportime καταθέτει τις προτάσεις του
Στοίχημα – Προγνωστικά: Ζόρια για τους φιλοξενούμενους

Στοίχημα – Προγνωστικά: Δύο ματς μένουν για να κλείσει το 2021 για τη Super League 1. ΑΕΚ και Άρης έχουν εντός έδρας αγώνες και είναι στο χέρι τους να εκμεταλλευτούν την ώθηση που θα τους δώσει ο κόσμος σε συνδυασμό με την ανωτερότητά τους.

Παρεμπιπτόντως, είδαμε μία αγωνιστική που νίκησαν όλοι οι γηπεδούχοι. Άνετη επικράτηση με όλη τη σημασία της λέξης κανείς δεν είχε. Ωστόσο, Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έβγαλαν την ανωτερότητά τους, ενώ Παναιτωλικός και ΠΑΟΚ αγχώθηκαν. Μπορεί να συνεχιστεί το σερί με ΑΕΚ και Άρη. Ωστόσο, μιλάμε για αποδόσεις που δεν αξίζει να ασχοληθεί κάποιος.

Ο Ιωνικός πήγε στη Θεσσαλονίκη χωρίς Άοσμαν και Τουράμ. Μιλάμε για τα εννιά από τα 13 του φετινά γκολ στο πρωτάθλημα. Θεωρητικά είναι ακόμα μεγαλύτερη η συμμετοχή τους, αφού ο Σύριος ήταν μέσα στις φάσεις και στο Αγρίνιο. Άσχετα αν δεν πιστώθηκε κάποια ασίστ. Χωρίς εκείνους είναι μεγάλο ερωτηματικό το τι μπορούν να κάνουν επιθετικά οι Νικαιώτες.

Την ίδια στιγμή ο Άρης διαθέτει την τρίτη καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα μαζί με τον ΟΦΗ. Σε 14 παιχνίδια έχει δεχτεί 13 γκολ. Είναι στιβαρός, μπορεί να κοντρολάρει το παιχνίδι και να μη δεχτεί τέρμα. Αυτή είναι η επιλογή μας για το συγκεκριμένο ματς.


Με αυτή την πρόταση θα πάμε και στο ΑΕΚ – ΟΦΗ. Εκεί το ρίσκο είναι μεγαλύτερο γιατί η διαφορά των ομάδων είναι μικρότερη. Ο ΟΦΗ δείχνει πολύ καλά στοιχεία. Έχει ταυτότητα, σοβαρότητα στα μετόπισθεν και μία ποιότητα μπροστά. Μπορεί οι Καστάνιος και Φαν Ντάινεν να μην πείθουν, αλλά υπάρχουν καλοί χαφ και μεσοεπιθετικοί.

Σε έξι διαδοχικά ματς έχουν βρει γκολ οι Κρητικοί. Μήπως, όμως, ήρθε η ώρα να μπει τέλος σε αυτό το σερί; Τελευταία φορά που δεν κατάφεραν να σκοράρουν ήταν ξανά στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο «Απ. Νικολαΐδης». Την ίδια στιγμή η προβληματική το προηγούμενο διάστημα ΑΕΚ αμυντικά έχει καταφέρει να μετράει τέσσερα clean sheets σε όλες τις διοργανώσεις. Γι’ αυτό θα στηρίξουμε το να πάει για πέμπτο.

Στοίχημα – Προγνωστικά: Super League 1

  • 497 ΑΕΚ – ΟΦΗ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΟΦΗ 1,75 Interwetten
  • 498 ΑΡΗΣ – ΙΩΝΙΚΟΣ ΝΑ ΜΗ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΙΩΝΙΚΟΣ 1,70 Interwetten

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Αντώνης Τσιράκης

Το μόνο πιο δυνατό από το πάθος του για το ρεπορτάζ και την είδηση, είναι η αγάπη του για τη Λίβερπουλ. Από τα αμφιθέατρα του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών μέχρι το… Πανεπιστήμιο των γηπέδων, μια ντρίμπλα δρόμος ήταν μόνο. Ξεκίνημα και «αγροτικό» στον Αδέσμευτο Τύπο, μετά Sport24 και a-sports, άλλου τύπου «Πανεπιστήμια» κι αυτά. Και το 2017, ήρθε το τηλεφώνημα που τα άλλαξε όλα. Έκτοτε βρίσκεται στην οικογένεια του Sportime.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Σκυλιά ρομπότ θα βοηθούν την αστυνομία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 για έλεγχο πλήθους

Σκυλιά ρομπότ θα βοηθούν την αστυνομία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026 για έλεγχο πλήθους

Σκυλιά ρομπότ θα βοηθούν την αστυνομία στη διαχείριση του κόσμου στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2026

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός νέα: Ο Μεντιλίμπαρ αυτή τη φορά πρέπει να καταλάβει το λάθος του γιατί θα το βρει μπροστά του

Ολυμπιακός νέα: Ο Μεντιλίμπαρ αυτή τη φορά πρέπει να καταλάβει το λάθος του γιατί θα το βρει μπροστά του

Στο Ρέντη μπορεί να έγινε αυτοκριτική από τους παίκτες, αλλά αυτό πρέπει να γίνει κι από τον Μεντιλίμπαρ, αλλιώς θα έχει θέμα ο Ολυμπιακός

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Αυτή τη φορά δεν πέταξε τη σκούφια του για τον Άρη ο Καρπετόπουλος, έμεινε στον ΠΑΟΚ…

Περισσότερο κριτική στον ΠΑΟΚ έκανε ο Αντώνης Καρπετόπουλος παρά ασχολήθηκε με τον Άρη στο σχόλιο για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τερματοφύλακας διέκοψε αγώνα για τέσσερα λεπτά για να πάει τουαλέτα

Τερματοφύλακας διέκοψε αγώνα για τέσσερα λεπτά για να πάει τουαλέτα

Ασυνήθιστη διακοπή σε αγώνα της Κρουζέιρο όταν ο τερματοφύλακας Κάσιο αποχώρησε προσωρινά για τουαλέτα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η λεπτομέρεια του ντέρμπι που δείχνει μεγάλη αλλαγή στον Παναθηναϊκό

Η λεπτομέρεια του ντέρμπι που δείχνει μεγάλη αλλαγή στον Παναθηναϊκό

Μέσα στο ντέρμπι του Καραϊσκάκη κρύφτηκε ένα στοιχείο που περνά σχεδόν απαρατήρητο αλλά λέει πολλά για το παρόν και το μέλλον.

Ποδόσφαιρο
Sportime BET: Δυνατό πρόγραμμα με Premier League, Κύπελλα και αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn

Δυνατό πρόγραμμα με Premier League, Κύπελλα και αμέτρητες αγορές από το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα Allwyn

Πολλές ενισχυμένες αποδόσεις για τους ημιτελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας, Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και Λεβαδειακός-ΟΦΗ

Sportime BET
BASKETBALL: Ο Εργκίν Άταμαν έχασε τη μητέρα του Γκιουλτέν και περνά δύσκολες ώρες

Ο Εργκίν Άταμαν έχασε τη μητέρα του Γκιουλτέν και περνά δύσκολες ώρες

Ο Εργκίν Άταμαν βιώνει μια βαριά προσωπική απώλεια μετά τον θάνατο της μητέρας του Γκιουλτέν

BASKETBALL
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Τι θα κάνει στην Τούμπα με Γιόβιτς, Βάργκα

ΑΕΚ: Τι θα κάνει στην Τούμπα με Γιόβιτς, Βάργκα

Τι θα κάνει ο Νίκολιτς στην Τούμπα με τους δύο επιθετικούς της ΑΕΚ είναι μάλλον από τις πιο δύσκολες εξισώσεις φέτος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Γουέστ Χαμ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Σε ποιο κανάλι παίζει σήμερα ο αγώνας

Γουέστ Χαμ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Premier League, ματς πίεσης και έντασης, όπου η διαχείριση στιγμών και το βάθος πάγκου μετρούν.

Ποδόσφαιρο