SPORTIME BET

To Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας με ειδικά στοιχήματα

Τεράστιο το στοιχηματικό ενδιαφέρον στη Formula 1!
To Grand Prix Μεγάλης Βρετανίας με ειδικά στοιχήματα

Στη Μεγάλη Βρετανία μεταφέρεται το σκηνικό της Formula 1 για το 10ο Grand Prix της φετινής σεζόν! Το ερώτημα που επικρατεί στους fans του μηχανοκίνητου αθλητισμού είναι αν στο Σιλβερστόουν την Κυριακή (5 μ.μ.) θα καταφέρει κάποιος πιλότος να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του Μαξ Φερστάπεν με τη Red Bull.

Ο Ολλανδός Παγκόσμιος Πρωταθλητής είδε πρώτος την καρό σημαία την περασμένη Κυριακή στην Αυστρία κι έφτασε τις επτά νίκες και πέντε διαδοχικές στο φετινό καλεντάρι.

Ο Φερστάπεν έχει 229 βαθμούς στο ενεργητικό του και ο μόνος που μοιάζει ικανός να τον απειλήσει είναι ο συμπαίκτης του στη Red Bull, Σέρχιο Πέρεθ (148 β.). Τα παραπάνω νούμερα των δυο οδηγών της Red Bull αποδεικνύουν ότι οι «ταύροι» διαθέτουν μακράν το καλύτερο μονοθέσιο και μάλιστα σε 9 Gran Prix έχουν ανέβει ισάριθμες φορές στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Νικητήριο Μονοθέσιο: Red Bull 1.15 Mercedes 8.00

Στα παρασκήνια της F1 και με δεδομένο ότι οι Ferrari, Mercedes και Aston Martin βρίσκονται ένα σκαλοπάτι πιο κάτω από τις Red Bull έχει ξεκινήσει μεγάλη κουβέντα για τα ρεκόρ που κυνηγάει φέτος ο Φερστάπεν. Ο δις Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι και στο Σιλβερστόουν το μεγάλο φαβορί και στο βάθος του μυαλού του έχει το αντίστοιχο δικό του… τρέμπλ που σημαίνει: να πετύχει μέσα σε μια σεζόν τις περισσότερες νίκες, να ανέβει τις περισσότερες φορές στο βάθρο και να έχει και τις περισσότερες pole positions!

Νικητής Αγώνα: Μαξ Φερστάπεν 1.30 Σέρχιο Πέρεθ 7.50

Στους τελευταίους αγώνες έχει βελτιώσει αισθητά την εικόνα της η Ferrari με τον Σαρλ Λεκλέρκ να τερματίζει στη 2η θέση στην Αυστρία, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον φιλοδοξεί και μπροστά στους συμπατριώτες του να αποκτήσει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο. Άκρως υπολογίσιμος είναι ο Φερνάντο Αλόνσο με την Aston Martin. Ο Ισπανός με 131 πόντους βρίσκεται στην 3η θέση της κατάταξης και φέτος σε 9 αγώνες έχει ανέβει 6 φορές στο βάθρο.

Πέρσι, στο Σιλβερστόουν νίκησε ο Κάρλος Σάινθ με Ferrari, ενώ ο Λιούις Χάμιλτον έχει τις περισσότερες νίκες (8) στο Grand Prix της Μεγάλης Βρετανίας.

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

H Formula 1 όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Λεβαδειακός: Έχει να χάσει από τις 30 Νοεμβρίου, αήττητος σε 10 ματς με επτά νίκες

Λεβαδειακός: Έχει να χάσει από τις 30 Νοεμβρίου, αήττητος σε 10 ματς με επτά νίκες

Ο Λεβαδειακός συνεχίζει την τρελή του πορεία στην Ελλάδα και αυτό πλέον φαίνεται και στους αριθμούς της ομάδας

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΑΕΚ: Χαμός με την Ευρωπαϊκή λίστα

ΑΕΚ: Χαμός με την Ευρωπαϊκή λίστα

Δύσκολη η εξίσωση για την Ευρωπαϊκή λίστα της ΑΕΚ, όλα τα δεδομένα και τι μπορεί να κάνει ο Νίκολιτς για αυτό το θέμα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Αν κάνει μια μεταγραφή, αυτή θα είναι

Ολυμπιακός: Αν κάνει μια μεταγραφή, αυτή θα είναι

Ο Ολυμπιακός ρίχνει τις τελευταίες ματιές στην αγορά, όλα είναι ανοικτά για μεταγραφή και αν πάρει παίκτη θα είναι σε αυτήν τη θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Πρόσθεσε τον Θανάση Γκιμούση κάτω από τα γκολπόστ

Πρόσθεσε τον Θανάση Γκιμούση κάτω από τα γκολπόστ

Την μεταγραφική της αντεπίθεση σε όλα τα μέτωπα συνεχίζει απτόητη η Αλσούπολη εν όψει της καθοριστικής συνέχειας που την περιμένει στο πρωτάθλημα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Ο Κλέιτον τρέλανε τον Μεντιλίμπαρ

Ολυμπιακός: Ο Κλέιτον τρέλανε τον Μεντιλίμπαρ

Ο Ολυμπιακός έβαλε σε αγωνιστικό ρυθμό και τον Κλέιτον, αυτά που έδειξε ήταν μάλλον παραπάνω από τα αναμενόμενα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Βαρύ το κλίμα για όλους

Παναθηναϊκός: Βαρύ το κλίμα για όλους

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο πως ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στον πρώτο ημιτελικό, φάνηκε να μην μπορεί να ακολουθήσει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Αταλάντα – Γιουβέντους 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αταλάντα – Γιουβέντους 5/2/2026: Σε ποιο κανάλι και ποια ώρα θα δείτε απόψε τον αγώνα

Αταλάντα - Γιουβέντους σε μεγάλο ραντεβού Κυπέλλου, με ένταση, μονομαχίες και λεπτομέρειες που κρίνουν, σε ματς που δεν σηκώνει λάθη.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Παναθηναϊκός: Αγωνία για μεταγραφή, έχει επτά παίκτες σε αυτή τη θέση, πρέπει να πάρει

Παναθηναϊκός: Αγωνία για μεταγραφή, έχει επτά παίκτες σε αυτή τη θέση, πρέπει να πάρει

Ο Παναθηναϊκός με τον χρόνο να τρέχει και να μην είναι σύμμαχος θα πρέπει να προλάβει να ολοκληρώσει μεταγραφή

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: ΠΑΟΚ: Θα τον έστελνε πίσω με «κορδέλα»!

ΠΑΟΚ: Θα τον έστελνε πίσω με «κορδέλα»!

Ο ΠΑΟΚ εύκολα θα διέκοπτε τον δανεισμό του Ιβανούσετς.

Ποδόσφαιρο