SPORTIME BET

Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Η νέα εβδομάδα αρχίζει με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις από την τελευταία αγωνιστική της προκριματικής διαδικασίας του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022.
Ξεκίνημα εβδομάδας με σούπερ προσφορά*

Στον 3ο όμιλο, η Ιταλία καλείται να κερδίσει στην Βόρεια Ιρλανδία, ούτως ώστε να πάρει την πρόκριση για την τελική φάση (21:45). Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι έκανε τα εύκολα δύσκολα κόντρα στην Ελβετία (1-1).

Μάλιστα, το χαμένο πέναλτι του Ζορζίνιο στο 90’ είναι εκείνο που της βάζει ένα τεράστιο «πρέπει» απόψε. Πέρα από την πίεση, η πρωταθλήτρια Ευρώπης, καλείται να διαχειριστεί και μισή ντουζίνα σημαντικές απουσίες. Οι Βορειοϊρλανδοί παίζουν για το γόητρο, ωστόσο στην έδρα τους αποτελούν κακό… μπελά (1-2-0, μηδέν γκολ παθητικό).

Βόρειος Ιρλανδία – Ιταλία 1:12.75 X:5.80 2:1.25

Στην Βαρσοβία, η Πολωνία φιλοξενεί την Ουγγαρία (21:45). Το διακύβευμα για τους γηπεδούχους είναι να παραμείνουν στο γκρουπ των «ισχυρών» ενόψει της κλήρωσης για τα μπαράζ, με δεδομένο ότι για να πάρουν την πρώτη θέση, πρέπει η Αγγλία να χάσει από το Σαν Μαρίνο και παράλληλα να καλύψουν διαφορά έξι τερμάτων. Οι Μαγυάροι θα επιχειρήσουν να κλείσουν με θετικό πρόσημο μία μέτρια προκριματική διαδικασία. Αν κάτι μένει από αυτή, ήταν οι καλές εμφανίσεις απέναντι στους «μεγάλους» του γκρουπ.

Πολωνία – Ουγγαρία 1:1.69 X:3.70 2:5.35

Τέλος, στον 6ο όμιλο τα πάντα έχουν κριθεί αναφορικά με τις δύο πρώτες θέσεις. Η Δανία με 9 νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις ετοιμάζει ήδη βαλίτσες για το Κατάρ, ενώ η Σκωτία σκέφτεται τα μπαράζ πρόκρισης. Οι δύο πρωτοπόροι τίθενται αντιμέτωποι στην Γλασκόβη, προερχόμενοι από μεγάλα νικηφόρα σερί (5 οι μεν, 6 οι δε) και απελευθερωμένοι από το άγχος.

Σκωτία – Δανία 1:3.65 X:3.30 2:2.35

Τα μέλη της Novibet μπορούν καθημερινά να βρουν προσφορές* για τα μεγάλα παιχνίδια και κορυφαίο πρόγραμμα ανταμοιβής*.

Τα Προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.

⚠️ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η συμμετοχή σε τυχερά παιχνίδια ατόμων κάτω των 21 ετών. Ο στοιχηματισμός ενέχει κίνδυνο εθισμού και απώλειας κεφαλαίου. Παίξτε Υπεύθυνα. Γραμμή Υποστήριξης ΚΕΘΕΑ: 2109237777. Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Ο Μπρούνο τους έκανε να τρίβουν τα μάτια τους – Πώς θα τον βγάλει από την ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ τώρα;

Ο Μπρούνο τους έκανε να τρίβουν τα μάτια τους – Πώς θα τον βγάλει από την ενδεκάδα ο Μεντιλίμπαρ τώρα;

Ο Μεντιλίμπαρ ποια δεν μπορεί να κάνει τα... στραβά μάτια αφού ο Νιγηριανός δεν πιάνεται.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Έφτασε τα 50 γκολ ο Ελ Κααμπί στην Ελλάδα αλλά δεν ενδιαφέρει αυτό τον Μεντιλίμπαρ

Έφτασε τα 50 γκολ ο Ελ Κααμπί στην Ελλάδα αλλά δεν ενδιαφέρει αυτό τον Μεντιλίμπαρ

Το τελευταίο πράγμα που κοιτά ο Μεντιλίμπαρ είναι τα γκολ του Ελ Κααμπί αφού αλλού του είναι πιο... χρήσιμος.

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Πιστεύουν πως θα δείξει την αξία του

Ολυμπιακός: Πιστεύουν πως θα δείξει την αξία του

Ο Ολυμπιακός τον έφερε για να αλλάξει αρκετά από τη μέση και μπροστά, ακόμα δεν έχει δείξει αυτά που μπορεί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ολυμπιακός θα δείξει που το πάει

Ο Ολυμπιακός θα δείξει που το πάει

Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω του την ΑΕΚ στην ισοβαθμία αλλά ακόμα ο κόσμος του μουρμουράει για διάφορα αγωνιστικά

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Τι συμβαίνει με τον Κουτέσα στην ΑΕΚ

Τι συμβαίνει με τον Κουτέσα στην ΑΕΚ

Ο Ντέρεκ Κουτέσα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής στα δύο τελευταία ματς της ΑΕΚ αλλά αυτό δεν αποκλείεται να αλλάξει

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο δυνατός

Ο ΠΑΟΚ γίνεται πιο δυνατός

Ο ΠΑΟΚ πέρασε από αρκετές δυσκολίες με απουσίες παικτών αλλά έχει μείνει μέσα σε όλους τους στόχους του στην Ελλάδα

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να βρεθεί σε θέση υποβιβασμού

Η Νότιγχαμ Φόρεστ μπορεί να βρεθεί σε θέση υποβιβασμού

Η Νότιγχαμ Φόρεστ δεν έχει πλέον απόσταση ασφαλείας από την Γουέστ Χαμ και μπορεί άμεσα να είναι σε δύσκολη θέση

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού για την τέταρτη θέση στα πλέι οφ

Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού για την τέταρτη θέση στα πλέι οφ

Μια θέση ανάμεσα στις ομάδες του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού παίζεται προκειμένου να συμπληρωθούν τα πλέι οφ

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Η μεγάλη ευκαιρία του Παναθηναϊκού

Είναι το τάιμινγκ μέσα στη σεζόν, που δείχνει πως είναι η ευκαιρία του Παναθηναϊκού τουλάχιστον να κάνει καλό φίνις

Ποδόσφαιρο