SPORTIME BET

Ζήσης Βρύζας: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» – O Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μας θυμίζει την πιο «γλυκιά» ήττας της Εθνικής

Το 3ο βίντεο του ΟΠΑΠ για τη θρυλική πορεία των LEGENDS του ΕURO 2004!
Ζήσης Βρύζας: «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» – O Πρωταθλητής Ευρώπης του 2004 μας θυμίζει την πιο «γλυκιά» ήττας της Εθνικής

Το ημερολόγιο έγραφε 20 Ιουνίου του 2004. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει τη Ρωσία. Χρειάζεται ισοπαλία για δεδομένη πρόκριση, ενώ υπό συνθήκες μπορεί να περάσει και με ήττα. Όχι όμως αν η ήττα είναι με διαφορά 2 τερμάτων.

Κάθε πρωταθλήτρια Ευρώπης, στην πορεία της σε ένα τουρνουά έχει ένα κακό βράδυ. Το δικό μας ήταν κόντρα στους Ρώσους που βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 στο σκορ. Ήταν από εκείνα τα ματς που τίποτα δεν μας πήγαινε καλά.

Δεν δούλευαν οι συνεργασίες, δεν τηρούνταν σωστά οι αλληλοκαλύψεις, ίσως υπήρχε και μερικό «άδειασμα» από τις μεγάλες εμφανίσεις με Ισπανία και Πορτογαλία.

Εκεί χρειάζονται οι προσωπικότητες. Και η Ελλάδα του 2004 είχε 23 παίκτες έτοιμους να παλέψουν σαν θηρία. Ο Ζήσης Βρύζας, με ασύλληπτη ψυχραιμία σκοράρει για το 2-1 και ουσιαστικά χαρίζει την πρόκριση στους «8» της Ευρώπης δημιουργώντας το μονοπάτι του Εuro.

O 50χρονος σήμερα Βρύζας, απευθύνεται στον 30χρονο Ζήση και τον βάζει στο κλίμα για αυτό που έρχεται σε λίγες μέρες…

Δείτε το βίντεο:

Το «Γράμμα στον νεότερο εαυτό μου» με πρωταγωνιστή τον Ζήση Βρύζα είναι το τρίτο από τα 6 αφιερωματικά βίντεο που ετοίμασε ο ΟΠΑΠ για την 20η επέτειο από το έπος της ΠορτογαλίαςΈξι Legends του 2004, που «σφράγισαν» τη νικηφόρα πορεία της Εθνικής μας Ομάδας προς την κορυφή της Ευρώπηςγράφουν στον νεότερο εαυτό τους και μας παίρνουν μαζί του σε ένα ταξίδι στον χρόνο γεμάτο έντονες αναμνήσεις και συναισθήματαΣτις ίδιες ημερομηνίες των έξι ιστορικών αγώνωνζούμε ξανά, 20 χρόνια μετάτις ανεπανάληπτες στιγμές του 2004 μέσα από τα βίντεο του ΟΠΑΠ.

Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
ΠΑΟΚ: ΠΑΟΚ: Ο επιθετικός που ήθελε, κλείνει στην Ουντινέζε

ΠΑΟΚ: Ο επιθετικός που ήθελε, κλείνει στην Ουντινέζε

Ήταν ο επιθετικός που για ένα σημαντικό διάστημα ήταν ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ, τελικά είναι ένα βήμα από την Ουντινέζε

ΠΑΟΚ
Έλληνες του εξωτερικού: Μπάμπης Κωστούλας: Ίσως και να μην παίξει στο πρώτο ματς της Premier League – Το είπε ο προπονητής της Μπράιτον

Μπάμπης Κωστούλας: Ίσως και να μην παίξει στο πρώτο ματς της Premier League – Το είπε ο προπονητής της Μπράιτον

Ο Μπάμπης Κωστούλας είναι talk of the town στην Μπράιτον αλλά είναι πιθανό να μην παίξει σήμερα με τη Φούλαμ

Έλληνες του εξωτερικού
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Σοβαρό θέμα με τη φανέλα που μπορεί να φορέσει η Σαμσουνσπόρ στο ΟΑΚΑ – Οι αναφορές στον Κεμάλ Ατατούρκ και στη 19η Μαΐου

Παναθηναϊκός: Σοβαρό θέμα με τη φανέλα που μπορεί να φορέσει η Σαμσουνσπόρ στο ΟΑΚΑ – Οι αναφορές στον Κεμάλ Ατατούρκ και στη 19η Μαΐου

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Σαμσουνσπόρ την Πέμπτη, ωστόσο, υπάρχει σοβαρό ζήτημα με τη φανέλα, που μπορεί να φορέσουν οι τούρκοι

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: Ολυμπιακός: Γιατί το φιλικό με την Ίντερ είναι… τελικός

Ολυμπιακός: Γιατί το φιλικό με την Ίντερ είναι… τελικός

Ο Ολυμπιακός παίζει με την Ίντερ σε ένα ματς που είναι φιλικό αλλά δεν είναι... κιόλας και υπάρχει σημαντικός λόγος

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα ήταν ο παικταράς που δεν εκτιμήθηκε όσο θα έπρεπε

Ο Ρικάρντο Κουαρέσμα ήταν ο παικταράς που δεν εκτιμήθηκε όσο θα έπρεπε

Ένα ωραίο βιντεάκι δείχνει πόσο σπουδαίος παίκτης ήταν ο Κουαρέσμα και τι φοβερά τεχνικά χαρακτηριστικά είχε

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Απολαυστικός Τόμας Μίλερ στην πρώτη του στο Βανκούβερ! Μίλησε στους συμπαίκτες του και έκανε δώρο μια παραδοσιακή Βαυαρική βερμούδα (vid)

Απολαυστικός Τόμας Μίλερ στην πρώτη του στο Βανκούβερ! Μίλησε στους συμπαίκτες του και έκανε δώρο μια παραδοσιακή Βαυαρική βερμούδα (vid)

Ο Τόμας Μίλερ γνωρίστηκε με τους συμπαίκτες του στο Βανκούβερ, τους μίλησε και δεν παρέλειψε να κάνει και... δώρο

Ποδόσφαιρο
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Παναθηναϊκός: Επικό σκηνικό με Ιωαννίδη και Σιώπη: «Δεν ξαναβαράει πέναλτι ποτέ» (vid)

Παναθηναϊκός: Επικό σκηνικό με Ιωαννίδη και Σιώπη: «Δεν ξαναβαράει πέναλτι ποτέ» (vid)

Ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε τη μεγάλη πρόκριση επί της Σαχτάρ και οι Ιωαννίδης, Σιώπης πρόσφεραν ένα επικό σκηνικό

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ολυμπιακός: Αγωνία για τον στόπερ

Ολυμπιακός: Αγωνία για τον στόπερ

Ο Ολυμπιακός πρέπει να κάνει μια κομβική επιλογή για το ρόστερ και αυτή δεν είναι άλλη από την απόκτηση του στόπερ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ποδόσφαιρο: «Έσπασε» ο Σαλάχ στα συνθήματα για τον Ζότα στο Άνφιλντ

«Έσπασε» ο Σαλάχ στα συνθήματα για τον Ζότα στο Άνφιλντ

Ο Μο Σαλάχ δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα μετά το τέλος του αγώνα με την Μπόρνμουθ στα συνθήματα για τον Ζότα

Ποδόσφαιρο